Gebeliğe Hazırlık kaç kez kimyasal gebelik yaşadınız? tedavi oldunuz mu :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Değerlendirdim ama olmadı bilmiyorum canım diğer testte tut eğer bidaha alıcaksan onu öneriririm
Onu alayım canım ,laboquıckde pık gunu ve ertesı gunu dln hep degerlendırdım ustelık....sana sorum şu olucak sen bu gebelıgını yumurtlamadkı pıkı gordukten kac gun sonra ogrendın??benım pıkten sonralı 9.gun erkende olumsuz

canım bu arada eşin hiç sperm testi verdi mi? benimkinin her şey normal ama morfoloji 0

9 erken 12.günde falan öğrenmiştim ben ve çok yeniydi

Bir boş gebelik bir kimyasal geçirdim sebeb progestron düşüklügü doktor olur kaliteli yumurtayı beklicez dedi ne yapmam gerek bende bilmiyorum geçiren arkadaslardan da bilgi alamadım malesef

BENDE Ole ılk ay oldu kımyasal bu ay ovulsyon yaptım gunlerı cok ıyı degerlendırdıö ama oşmadı
[/QUkimy
BENDE Ole ılk ay oldu kımyasal bu ay ovulsyon yaptım gunlerı cok ıyı degerlendırdıö ama oşmadı
Kimyasal dan sonra bu ay klasik takvim programından takip ettim.. yumurtlama günlerini degerlendirdik.son adet tarihim 9ekim 30_35 gnde bir adet oluyorum genelde bugün 35.günüm hala adet olmadım dün kan testi verdim negatif . Karnım agrıyo sancım var oldum olacagım ama olamıyorum..bu tutmazsa ovulasyon testi alacagım artık..bide kimyasaldayken yerlesme kanaması flnda olmustu..su an için beklemedeyim.test konusunda da sonradan görüşleriniz almak isterim haberleşelim burdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…