Gebeliğe Hazırlık kaç kez kimyasal gebelik yaşadınız? tedavi oldunuz mu :(

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

handemui

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2019
843
1.570
63
arkadaşlar kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında hamile kalabilen var mı. benim 2. kimyasal gebeliğim ve doktor herhangi bir test vermedi. olur böyle dedi.

BEn 1kez yasadım doktor kınyasaldan sonra olma ıhtımalı daha cok dedı sen 1.kımyasalını yasadıktan ne zaman sonra tekrwr 2.kımyasal yasadın?

Haziran ayında kimyasal gebelik yaşadım, temmuzda hamile kaldım. Tekrarlayan kimyasal gebelikler için doktorlar farklı yollar izliyor diye biliyordum. Başka bir doktora danışın isterseniz.

arkadaşlar kimyasal gebelik yaşayıp sonrasında hamile kalabilen var mı. benim 2. kimyasal gebeliğim ve doktor herhangi bir test vermedi. olur böyle dedi.
geçen ay şöyle bir şey yaşadım: regl gecikmesinden önce baktım beta değerim 12 ydi. sonra tam beklediğim adet günümde adet oldum . ama buu ay 6 gün gecikti ve bata değerim 41 di... 2 doktora sordum birisi regl gecikmesindenönce olanı da saydı ama kendi doktorum saymadı o anlamlı bir değer değil dedi. sadece bu ay olanı önemsedi. herhangi bir test de vermedi .. bu durumda olan var mı ne zormuş

Bende Temmuz’da kimyasal geçirdim Ağustos ve Eylül’de olmadı demeye devam bu ayda olmassa dr gidicem

Ne olacağını emin ol bilemezsin. Bastan söyleyim beni örnek alma ya da bana benzeyeceğini düşünme çünkü doktorlara göre de türünün tek örneği olmaya adayım şuan 9 kimyasalla. Bu kadar zamanda öğrendiğim iyi bir doktor bulman. Bu doktor iyi bir gebelik takibi yapan ya da iyi doğurtan değil iyi bir infertilite doktoru olmali. Ve mümkünse prof olmali. Bastan hormon testi, sperm testi ve hsg elinde hazır olsun çünkü her infertilite bölümünde senden ilk önce bunlar istenir. Süreç pıhtılaşma testleriyle devam eder bu yüzden araştırma hastanesinde devam edersen daha iyi olur. Ve kesinlikle yediğine içtiğine dikkat etmelisin eşinle beraber elinden geldiğince sağlıklı beslenmelisin

Cok gecmis olsun. Hic mi bir sey soylemediler sana? 9 kezden sonra arastirilmistir elbet ama uzulme ne olur her seyin sahibi Allahtir..doktorum iyi ama arastirmaya gerek
Gormedi olur oyle dedi.

Cok gecmis olsun. Hic mi bir sey soylemediler sana? 9 kezden sonra arastirilmistir elbet ama uzulme ne olur her seyin sahibi Allahtir..doktorum iyi ama arastirmaya gerek
Gormedi olur oyle dedi.
Hmmm malesef kötü haber doktorun iyi değil. Kimyasalda olsa ikinciden sonra yavaş yavaş araştırmaya başlaması gerekir en azından hormonlara falan bakması lazım. Inşallah bir sonraki normal olur sağlıklı olur ama eğer olmazsa acilen doktoru değiştir. Tabiki bağışıklığın çoğu kısmı hariç bütün testlerim tamam vede temizdi hepsi ama son 6ayda ciddi anlamda rezerv azaldi. Şimdi bu konuyu düzeltmeye ve önlemler almaya çalışıyorum

Canım fsh lh hepsi normal hatta cok iyi. Amh 1.2 ben az dedim ama 2 farklı doktor da gayet normal zaten amh ı fsh ve lh ile değerlendirmek gerek dedi. Bilmiyorum üzgünüm şu an reglime 4 gün var ama 2 gündür leke şeklinde kanamam var anlamıyorum 1 gün günü değişmezdi

Inan artık su moddayim; kelin ilacı olsa kendi başına sürermiş. Kesinlikle yanlış yönlendirmek istemiyorum sadece en iyi bildiğim şey istersen psikolojik destek al ama sakin sakin aşırı derecede üzülme çünkü bi insan en çok kendine zarar veriyor malesef. O kadaaaarr üzüldüm ki ve gerçekten seni çok fazla iyi anlıyorum. Ve benim bu üzülmemin bana armağanı 5 6 yumurtam varken 1 2 yumurtaya inmesi. Inşallah Allah hakkında hayırlısını versin gerçekten çok zor bazen kimseye çaktırmadan gözümden yaslar iniyo ben bile anlamıyorum hangi ara oluyo. Bu çok farklı bir dertmiş yine de şükrediyorum ve çabalıyorum olmuyo diye pes etmiyorum sende etme

Yazınızı okuyunca cok üzüldüm bende bir kimyasal gecirdim ve bu ay da negatif su durumda bile canım çok sıkılıyor moralim bozuluyor bazen aglıyorum kendi kendime dua da ediyorum herseyi hayırlısı hayırlıysa olsun diyorum saglıksız olsa daha zor olur diye teselli ediyorum kendimi alanda verende Alllah tabi ki herseyıne razıyız..Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah hayırlı haberlerinizi görmek isterim
.

Şuan yanlış bise yapiyosun ama tatlım. Sadece bir kere kimyasal gebelik geçirmişsin inşallah bidahaki sefere sağlıklı bir gebeliğin olur. Insanların kaç kere kimyasal gebelik gecirdigiyle ilgili yazıları bence okuma bu seni psikolojik olarak kötü etkiler istemeden beklenti içine girebilirsin. Yani mesela en yakın arkadaşım bi kere kimyasal gebelik geçirmiş ama haberi yok değeri az artmış doktor da hamile değilsin demiş ki değeri 16 falandı ve ben dedim sen kimyasal gebelik geçirmişsin diye o zamana kadar haberi yoktu. Şuan ikiz hamile ve bunu da bana yakın zamanda söyledi. Yani bu çok normal bise sadece birazcık sabret

BENDE Ole ılk ay oldu kımyasal bu ay ovulsyon yaptım gunlerı cok ıyı degerlendırdıö ama oşmadı

Canım agustos ve eylulde ovulasyon testı yapıp takıp etmısmıydın?suan hamılesın bılıyorum ama o aylarda gunlerıne dıkkat etmene ragmen mı olmamıstı
Ağustos ayında takvim yöntemini kullanmıştım ama cok deneyememiştik Eylül’de ovülasyonla denedim laboquik marka pek memnun kalmadım o testlerden Ekim’de bir gebenin günlüğü sayfasından aldım çubuk testler yumurtlamayı gayet iyi gördüm ve değerlendirdik tuttu canim kalp atışını duymak için Cumartesi gidicem doktora bende

Ayyy masaşlah kuzumm saglıklar ılerlesın,laboquıckbende kullanıyorm pık gunlerı degerlendırdım sende onu kullanırken degerlendırmısmıydın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…