kaç kere meyve?....

emirhan26

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
94
0
kızlar merhaba,
günde kare meyve veriyorsunuz?birde yemeklerin miktarları ne kadar?bazen hazırlıyorum çorbasını az yiyor döküyorum.Bazende yetmiyor acaba fazla mı veriyorum.Birde akşam yemek vaktinde yani bizzlerin yemek vaktinde bir kez daha çorba veriyor musunuz?Çünkü biz yemek yerken o da bizimkilerden tatmak istiyor?
sevgiler...
naz:ecrin_bebek:

ben günde bir kere veriyorum canım meyveyi bir seftali yada bir armut çorbayıda öğlen bie kere veriyorum bir kase kadar hepsini yiyo tam geliyo canım bazen dibinde bırakıyo a.s.

bende 1 kere veriyorum 1 kerede öğlenleri ana öğün olarak çorba yada sebze yemeği akşamlarıda 1 gün 7 tahıllı akşam kaşık maması 1 gün devam sütüyle pirinç unuyla muhallebi veriyorum sabahlarıda kahvaltı aradad yoğurt bu kadar gün içinde 4 -5 kez ve geceleride 2 kez emziriyorum ben şimdilik böyle bir düzen kurdum ama kızlar bazende çok fazla veriyormuşum gibi geliyor sşizler ne dersiniz*

valla canım düzeni ben değil kızım kurduğu için o nasıl isterse öyle yapıyoruz bazen meyva yiyor bazen yemiyor 2 gündür yoğurt yediremiyorum mesela dün çorbasını içmedi bugün içti ona bağlıyız
ama bence günde bir kere meyva ve çorba yeterli canım

bende sabah kahvaltıda az pekmez,hero baby kahvaltı 1.5 kaşık.az peynir, 2 günde bir yarım yumurta veriyorum ancak yarısını yiyor.öğlen sebze yemeği, akşam üzeri pirinç unlu muhallebi, 6 gibi yoğrt,9 da 7 tahıllı mamayı meyveyle karıştırıp veriyorum gece yatarken ve gece yarısı da devam sütü alıyor 120cc. gün içerisinde toplamda da 120 cc devam sütü alıyor.şuan 8 kilo sizce nasıl besliyorum yaa? tecrübesizim ve yanımda da yol gösterinim yok sizlerden başka

bende sabah kahvaltıda az pekmez,hero baby kahvaltı 1.5 kaşık.az peynir, 2 günde bir yarım yumurta veriyorum ancak yarısını yiyor.öğlen sebze yemeği, akşam üzeri pirinç unlu muhallebi, 6 gibi yoğrt,9 da 7 tahıllı mamayı meyveyle karıştırıp veriyorum gece yatarken ve gece yarısı da devam sütü alıyor 120cc. gün içerisinde toplamda da 120 cc devam sütü alıyor.şuan 8 kilo sizce nasıl besliyorum yaa? tecrübesizim ve yanımda da yol gösterinim yok sizlerden başka

merhaba bende çok tecrübeli sayılmam benim de oğlum 7 ayı bitirdi...sadece akşamüzeri verdiğiniz pirinç unlu muhallebiyi çıkartmalısınız menüden onun yerine meyve karışımı verirseniz daha ii olur çünkü zaten 7 tahıllı mama veriyorsunuz bence dönüşümlü yapın gece mamayı pirinç unu birgün birgün 7 tahıllı gibi...benimde oğlum 8 kilo şuan aynı menü benimde sadece akşamüzeri pirinç unu vermiyorum o kadar meyve yoğurt ara öğün bunlar benimmm...

bana doktor meyveyi 2 öğün verebilirsin demişti..bu arada kızlar süt veya devam sütü günde en az 500-750 cc almaları lazım..yani sadece katı gıdaya dadanmayın derim..

oo siz ek gıdaya geçmemişsiniz ek gıdanız anne sütü olmuş.çocuğun ana besini halen anne sütüdür adı üzerinde süte ek olarak katı gıda vereceğiz siz yemek yediriyorsunuz anne sütünü ekstra veriyorsunuz çok yanlış sizin yeediklerinizden oluşan anne sütündedi vitaminler yağ bebeğin ana gıdasıdır enerji yetersizliği olmasın demir ve kalsiyumu fazlaca alsın diye ek gıda verilecek arkadaşlar.

bana doktor meyveyi 2 öğün verebilirsin demişti..bu arada kızlar süt veya devam sütü günde en az 500-750 cc almaları lazım..yani sadece katı gıdaya dadanmayın derim..

aylincim çınar günde kaçkere devam sütü içiyor
kardelen ek gıdayı pek istemiyor devam sütü içmek istiyor
günde 4 kere içiyordur 180 cc

aylincim çınar günde kaçkere devam sütü içiyor
kardelen ek gıdayı pek istemiyor devam sütü içmek istiyor
günde 4 kere içiyordur 180 cc

hayatım sabah 6 da 180 cc içiyor...sonra 9 da kahvaltısını 120 cc ile hazırlıyorum...sonra çorba...sonra meyve..sonra yoğurt...sonra 150 cc suya muhallebi...(bunlarda devam sütlü olduğu için günlük miktarın içine bunlarda giriyor)...yatmadan önce de 180 cc devam sütü...günlük 650 cc civarı yoğurt hariç süt alıyor...

anladım canım kardelen devam sütünü fazla içtiği için ben kahvaltısını ve muhallebisini normal hazırlıyorum daha çok bizimki biberon la içiyor

X