- 26 Şubat 2014
- 104
- 17
- 98
- Konu Sahibi ALEVADAUGUR
-
22. Haftadayiz ve henüz 3 kilo aldim:) göbek de yok kimse inanmıyor hamile olduğuma
Şaşkınım ben şimdiden 2,5 kilo aldım... Ne güzel...
Yaa güzel olmasına güzel de hamile göbeğine de hevesleniyorum karni burnunda hatunlari gördükçe
Zor kilo alan bi yapınız mı var kaç kiloyla hamile kaldınız?
22. Haftadayiz ve henüz 3 kilo aldim:) göbek de yok kimse inanmıyor hamile olduğuma
Ben 13 haftalik hamileyim sana kadar tam 4 kilo aldım bugün doktora söyledim çok değilmi diye doktor büyük ihtimalle ödenir dedi bilmiyorum göbeğimde 5 6 aylıkları gibi duruyor kocamanSlm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım
17.hafta 2 kilo aldım :)Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?