- Konu Sahibi ALEVADAUGUR
bende 20 haftalık hamileyim.2 kilo aldm kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
23 haftalık hamileyim 3 kilo aldım ama üzülüyorum çünkü zaten 72,5 la başladım inşallah çok almam.
zayıflar bence hiiiççççç üzülmesin çünkü onlar doğumdan sonra tırttt diye veriyolar biz obezler zaten müsait kalıyo bizde.ayrıca normali oymuş. zayıfların hamilelik boyunca 15-20 kilo alımı normalken, kiloluları ya da obezlerin 5-9 kilo arası alması normalmiş. pazar günleri show tv de ilk nefes var saat 12:45 de orda dr söylemişti
henüz 17.haftanın başındayım 3 kilo aldım. çok mu aldım acaba diye içim içimi yemiyor değil fakat bebeğimi düşününce içim huzur doluyor:)
Bende on haftalikken bes kilo almistim
merhaba fatma 2013 ekim annelerine uyemısın bızler ordayız sende ekım desın canım sana kılo konusunda katılıyorum vede telaşlanama 3 kılo almışsın devede kulak bence :) yarıyı guzel geçmişsin ben 22 haftalı hamıleyım 6 kılo aldım
mrb sezin ekim annelerine girdim de pek muhabbete dahil olamayınca artık çok takılmıyorum öle orda burda geziyorum:)
ben 23. haftadayım ama hakkaten 5. aydan sonra çok hızlı alınıyomuş nerdeyse haftada bi kilo alıcam ya..çok da yemiyorum ama
şimdi diyorum ki keşke daha da dikkat etseymişim.benim dr diyetisyen gibi çok sıkı takip ediyo fazla alınca hemen kızıyo valla:)
ilk bi ayda zırt diye 1 kilo almıştım dr kızdı hemen verdimdi:)
ama cidden bu haftalardan sonra daha dikkatli olmalı.artık eve ekmek almıyos[/Q
benım doktorum biraz sakın verırsın dıyor ama ben endışelı oyuzden dıyetısyene gıttım şaşılacak şey oyle hamıleyım 2 canlıyım bebeğim aç kalır dıye hapur kupur yemedım hiç , yesem nolurdu bilemıyorum Allah yardımıcımız olsun bebeklerde iyi olsun ama bizde çok almayalaım :)
mrb sezin ekim annelerine girdim de pek muhabbete dahil olamayınca artık çok takılmıyorum öle orda burda geziyorum:)
ben 23. haftadayım ama hakkaten 5. aydan sonra çok hızlı alınıyomuş nerdeyse haftada bi kilo alıcam ya..çok da yemiyorum ama
şimdi diyorum ki keşke daha da dikkat etseymişim.benim dr diyetisyen gibi çok sıkı takip ediyo fazla alınca hemen kızıyo valla:)
ilk bi ayda zırt diye 1 kilo almıştım dr kızdı hemen verdimdi:)
ama cidden bu haftalardan sonra daha dikkatli olmalı.artık eve ekmek almıyos[/Q
benım doktorum biraz sakın verırsın dıyor ama ben endışelı oyuzden dıyetısyene gıttım şaşılacak şey oyle hamıleyım 2 canlıyım bebeğim aç kalır dıye hapur kupur yemedım hiç , yesem nolurdu bilemıyorum Allah yardımıcımız olsun bebeklerde iyi olsun ama bizde çok almayalaım :)
sezin aynennnnn ya bana da millet çok ısrar ediyo ondan tat bundan ye diye ama her zamankinden daha çok dikkat edyorum ama yine de uçuyo kilolar.benim umudum "emzirirken veriliyo.." diyenler :)
sezin aynennnnn ya bana da millet çok ısrar ediyo ondan tat bundan ye diye ama her zamankinden daha çok dikkat edyorum ama yine de uçuyo kilolar.benim umudum "emzirirken veriliyo.." diyenler :)
evet emzırırken çok enerji harcanıyormuş canım benımde umudum o bırrde sut olsun dıye şekerlı kompostolar ıcmıcez sekersız ıcıcz gecenlede tv de ızldım gunde 3 lt su içsen yetelıymış sut yapmaya boldda su içicz
31 haftalığız 8-9 kilo civarında aldım şu 10-15 gündür daha bi hızlandı sanki bu kilo artışı :SSlm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım