- Konu Sahibi ALEVADAUGUR
34 haftalik hamileyim 62 ile hamile kaldim fazla mide bulantilarim yuzunden 58 dustum suan bugun gittim doktora 67 kiloyum :) 9 kilo almisim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim. 6.ayda 4-5 kilo almıştım ama 6.aydan sonra daha hızlı kilo aldım aman dikkat :)Allah kucağına almayı nasıp etsın çok iyi kilo almıssın tebrıkler ilk altı ay kac kılo almıstın :)
ahh kızlar ah :) ben 49 kilo ile hamile kaldım. şimdi 57 kiloyum :) ömrümde hayatımda böyle kilo almamıştım:)) hamile kalmadan önce 2-3 kilo alayım diye çok uğraşıyordum ama tartıda hep 49 u görüyordum. şimdi 57 yi görünce öyle tuhaf geliyo ki :)) amaaaaan veririz gider. yeterki bebeklerimiz sağlıklı olsun.
Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım
21.haftayım sımdıye kadar 10 kılo aldım((((((((
merhaba bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız dileğiyle....kendi doktorumun bazı tavsiyelerini size yazıyorum..Slm ben 22 haftalık hamıleyım 8 kılo almısım dun tartıya bındım butun morellerım altüst oldu yaa napcam ben gece yemek yeme alıskanlıgım yok ama calıstıgım ıcın sabah kahvaltıda hamurısı öglenlerıde yarım ekmek yemek tarzında oldugum ıcın kılolar yapısıyor offf offf sizın kılolar nasıl merak ettım