Kaç haftalık kaç kilo aldınız kızlar:)))

bence mutlu bir gebelik geçirmen daha önemli biraz yürüyüş yapmaya çalış koşulların varsa ama senin ve bebeğinin sağlığı riske girmedikçe içini ferah tut

23. haftamdayım 6 kilo aldım. ilk 3 ay hiç almadım ama. 6 kiloyu iki ayda aldım. çalıştığım için sürekli hareket halindeyim. bi de işe giderken yürüyorum çoğu zaman. imkanınız varsa siz de günlük en fazla yarım saatlik yürüyüşler yapın. çok faydalı. hem doğumu kolaylaştırırmış. hiç ağırlık hissetmiyorum ben mesela. doktorum da gayet iyi diyor

35 haftadayız 12 kilo aldım :)) hergün en az 1 saat yürüş yapılması gerekiyor hem doğumu da kolaylaştırıyormuş ama havalar soğuk hasta olacam korkusu ile kafamı camdan bile uzatmıyorum.

19., 20. Haftasında olup 3-5 kilo alıp da mesajini üzgün smile ile destekleyen hanımlara moral olsun, 23 haftalık hamileyim ve 12 kilo aldım 50 kilo ile başladığım hamileliğimi 62 kilo ile sürdürmekteyim Ohh mis

30+2 deyim 8 kilo aldım...havalar gene bozdu yürüyüş yapamıyorum düzelirse gene başlicam inşallah..kızlar gerçekten hareket çok önemli

kızlar hamilelikte kilo işi birazda kaç kiloyla kaldıgına baglı galiba..etrafımdan duyuyorumda çok zayıf kalanlar daha çok alıyo gibi..

bende 22 haftalık hamileyim 7 kilo almışım ilk 3 ayda 3 kilo aldım baştaki çoktu artık her ay 2 kilo 2 kilo alıyorum. sabahları evden bir dilim ekmek yemeden çıkmayın böğreğe, poğaçaya dayanmayın kızlar doktorum sabahları yediklerini kes dedi onlar bile 1 kilo fark ediyor.
kızlar daha çok war doğuma dikkat etmek lazım...

24 haftalık gebeyim ilk üç ay üç kilo vaerdim şimdi 5 kilo almışım ama bundan sonra çok fazla kilo alabileceğimi düşünmüyorum çünkü gebelik şekeri çıktı malesef az yemek zorundayım tatlıda yok

ben de 14.haftamdayım 2 kilo aldım.tartıda 2 görünse de sanki göbeğim ve gögüslerim davul gibi oldu öyle hissediyorum 2 kilo da bu mümkün olmamalı yani. ödem mi oluştu bilmiyorum ama bu durum canımı sıkıyor çok

23 haftalığım 6 kilo aldım toplamda.
Ben çalıştığım için ara öğün yemeğe zamanım olmuyor ama masamda mutlaka badem ceviz kraker falan bulunduruyorum şimdiye kadar sadece göbeğim çıktı 6 kilo çok gibi görünüyo ama çok normal aslında bebeğin kendisi suyu rahim kordon süt kesesi falan hep bebekle alakalı aldığımız kiloların..

acayip morelim bozuk kızlar 20 haftalık hamıleyım son 3 haftada 3 kılo almışım toplamda 6 kılo aldım her hafta 1 kılo alırsam doğuma nasıl giderim napıcam bılmıyorum 56 ıle hamıle kaldım 62 yım hamur işi yemem makarna pılav yemem abur cubur yemem tatlı yemem ne iştir

15 haftalığım -6kilodayım bulantılar yüzünden ama geçiyo artık yavaş yavaş yemeye başladım. Alırım heralde bundan sonra.. ben 6 kilo verdiğim halde göğüslerle göbek benden baya bi önde gidiyo yürürken bu normal mi bu kadar erken? Karnıma bakınca bağırıyo sanki hamile diye göğüslerim zaten patlicak gibi.. ;-)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…