• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaç haftalık hamileyim

Arzu_12

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2017
144
51
98
38
iyi akşamlar hanımlar benim
Size bir sorum var ben idrarda test yaptım pozitif çıktı sorum şu ben yumurtalama zamanında Esim'le
İliskiye girdim yani 15.04 de bugün test yaptım positiv hamilelik hesaplama yapıyorum
Suan 3+5 haftalık hamile gözüküyorum nasıl oluyor o gün hamile kaldıysam iki haftalık olmaz mi bebek yoksa ben mi yanlış biliyorum ????

1 Nisanda adet olmustum ben 15 nisanda beraber olduk bugün yanı 28 de test yaptım
Pozitif çıktı yanı silik çıktı
Valla hayırlı olsun gülüm benimde öyle olru.ve hemen kanda çıktı 3 haftalık gebeydim erken ovülasyon oldu adetimden sonra yumurtam çatladı.yani olmayacak birşey yok herşey olabiliyor rabbim ol dedikten sonra.

Valla hayırlı olsun gülüm benimde öyle olru.ve hemen kanda çıktı 3 haftalık gebeydim erken ovülasyon oldu adetimden sonra yumurtam çatladı.yani olmayacak birşey yok herşey olabiliyor rabbim ol dedikten sonra.

Evet aynen öyle herşeyin hayırlısı ben ama nedense hiç sevinemiyorum hamile olduğuma iki kez boş gebelik yaşadım cok korkuyorum tekrar ayni seyleri yasamaktan

Yanı piskolojim bozuk cok kendime gelemedim
günlerimiz çok yakın ben de 3 nisanda adet olmuştum dün tesadüfen hamilelik testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı. hemen kan testi yaptırdım 17.61 çıktı 2 haftalık dedi doktor. ama son adet tarihine göre 3 hafta 5 günlük hamileyim eğer öyleyse değer neden bu kadar düşük çıktı sen kan tahlili yaptırdın mı

günlerimiz çok yakın ben de 3 nisanda adet olmuştum dün tesadüfen hamilelik testi yaptım çok silik 2. çizgi vardı. hemen kan testi yaptırdım 17.61 çıktı 2 haftalık dedi doktor. ama son adet tarihine göre 3 hafta 5 günlük hamileyim eğer öyleyse değer neden bu kadar düşük çıktı sen kan tahlili yaptırdın mı
Ben kan tahlili yaptırmadım doktora da gitmedim henüz yarın arayıp randevu alacağım inşallah bu sefer boş gebelik olmaz benimkisi iki kez basıma geldi çünkü korkuyorum o yüzden cok...
Doktora gidince bana da yazarmısin lütfen kaç haftalık ve nasıl olduğunu inşallah sağ dağlım kucağına almayı nasip eder rabbim

Ben kan tahlili yaptırmadım doktora da gitmedim henüz yarın arayıp randevu alacağım inşallah bu sefer boş gebelik olmaz benimkisi iki kez basıma geldi çünkü korkuyorum o yüzden cok...
Doktora gidince bana da yazarmısin lütfen kaç haftalık ve nasıl olduğunu inşallah sağ dağlım kucağına almayı nasip eder rabbim
daha doktora gidemedim ama kan testini tekrarladim iki gunde 54 e cikmisti yani acildeki doktora gore iki haftalik falan dedi ama son adet tarihime gore 3 hafta bes gunluk gorunuyor doktorum saglikli bir gebelige benziyor dedi.

Back