Kaç haftalık hamileyim ve ne zaman kese kalp atışı görünür anlayamıyorum

natlusben

Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
119
3
16
35
İzmir
Selam arkadaşlar 35 yaşındayım çok şükür ilk denememde hamile kaldım en son reglim 15 agustosdaydı ( 30 ile 34 gün arası regli oluyorum ) 14 eylülde yani reglimin tam olucağını beklediğim zaman test yaptırdım kanda 95.18 çıktı HAMİLEYİM :) doktora henüz gitmedim herkes dedi daha erken gitsende ne kese ne kalp atışı duyulur,

* 15 agustos 2013 son regli zamanım
* 14 eylükde kan testinde 95.18 çıktı ( bu değer kaç haftalık oluyor ?
* bugün 25 eylül kaç haftalık şu an hamileyim
* doktora ne zaman gideyim ?

not: son regli gününe göre hesaplamak bana saçma geliyor birde reglim biter bitmez hamile kaldım sanırım çünkü reglim bitti eşimle 4 kere 2 gün ara ile ilişki yaşadım sonra 10 gün sonra 1 tane daha sanırım, regli biter bitmez başladı yumurtlama buna göre kafam iyice karıştı.

teşekkürler şimdiden.

Kanda deger 2000 olunca kese gözükür ve bu deger 2 günde ıkıye katlar 14 unde 100 dersek 16:200 18:400 20:800 22:1600 24: ü olmuş 2000 i gecmiş değerin keseyi görürsün canım.bunu bu şekilde doktor açıklamıştı hamıleyken

kaç haftalık hamile olmuş oluyorum peki ben? birde kalp atışınıda görebilecekmiyim şuan yoksa daha zamanı varmı çok korkuyorum

5 haftalık hamılesın kalp atışı 7 haftalıkken gözüküyor sen git keseni gör önce bence kalp atışı için 2 hafta var daha

Benim son adet tarihimde 08.08.2013
genel hesaplamalarda tarihler değişiyor
eylül 11de kan testi için gitmiştim sonuç 2052 idi 4+2 gebelik var dedi sadece,10 gün sonra gel demişti doktor
eylül 23 te gittim doktor 6 haftalık dedi 7nin içindeyim şuan,bebeğide gördü kalp atışınıda dinledik çok şükür hersey normal dedi tahmini doğum 19 Mayıs dedi.
Ama bunlar kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla,kontrolünde belli olacaktır,hemen endişelenmemekte gerek :34:

Benim son adet tarihimde 08.08.2013
genel hesaplamalarda tarihler değişiyor
eylül 11de kan testi için gitmiştim sonuç 2052 idi 4+2 gebelik var dedi sadece,10 gün sonra gel demişti doktor
eylül 23 te gittim doktor 6 haftalık dedi 7nin içindeyim şuan,bebeğide gördü kalp atışınıda dinledik çok şükür hersey normal dedi tahmini doğum 19 Mayıs dedi.
Ama bunlar kişiden kişiye değişiyor bildiğim kadarıyla,kontrolünde belli olacaktır,hemen endişelenmemekte gerek :34:

6 HAFTALIK İKENMİ KALP ATIŞLARINI DUYDUN BEBEĞİNİN ACABA ARKADAŞIM

ben bugün doktora gittim 5 haftalık dedi 8 gün sonra tekrar gidicem o zaman 6 haftalık olucak ozaman gidicem gel dedine göre kalp atışına bakıcak, ama herkes 7 yada 8 de kalp atışı duyuluyor diyor kafam karıştı

6 HAFTALIK İKENMİ KALP ATIŞLARINI DUYDUN BEBEĞİNİN ACABA ARKADAŞIM

ben bugün doktora gittim 5 haftalık dedi 8 gün sonra tekrar gidicem o zaman 6 haftalık olucak ozaman gidicem gel dedine göre kalp atışına bakıcak, ama herkes 7 yada 8 de kalp atışı duyuluyor diyor kafam karıştı

6 bitmişti tam 7 içinde sayılıyorum.Bu kontrol kalp atışları içinmiş zaten,malesef ki doğumevine gitmiştim hizmet 0 desem yeri var,ilk girdiğimm doktor ben göremiyorum büyük ultrasona gönderecem deyip lavaboya koşturma zahmetinde bulundu sadece :)
büyük ultrasona girdim,ordaki doktor hersey normal dedi Çok şükür kalp atışlarıda düzenli dedi ve sesi yükseltti dinletti.
5 haftalık dediyse 5 haftanı doldurmuşsundur,8 gün sonra da zaten 6. hafta bitmiş olacak.Beklemek zor ama olsun 1 haftan var :)
inşallah hayırlı haberler duyarsın:34:

bu cuma günü gidicem doktora doktor cuma gel dedi inşallah duyarım heycandan ölcem :49::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

İnşallah duyarsın..Önceden doğumevine gitmiştim memnun değildim,bugün burda beğenilen önerilen bi doktora gittim,çok memnun kaldım.8+2 cıktı ultrasonda minik tahmini doğum tarihide 19.05 ti 12.05 cıktı :)) hep değişecek mi bu :))

Back
X