Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5 haftalık gözüküyor adet tarihine göre hesaplayinca. Tabi adet döngüsü 28 günde bir olanlar için. Ultrasonda gün değişikliği oluşabilir. Hayırlı olsun kan testi mi pozitif?Merhaba test pozitif son adet tarihim 12 marttı ama döngülerim değişiyordu sizce kaç haftalık olabilir.
Bu şekilde kaç olur tahminen5 haftalık gözüküyor adet tarihine göre hesaplayinca. Tabi adet döngüsü 28 günde bir olanlar için. Ultrasonda gün değişikliği oluşabilir. Hayırlı olsun kan testi mi pozitif?
1 hafta eksik çıkar o zaman :) ultrasonda 4 hafta gözükür. Çünkü 14u yumurtlama günü değil de 20si gibi yumurtlama olmuş oluyor.Bu şekilde kaç olur tahminen
Çok teşekkür ederim1 hafta eksik çıkar o zaman :) ultrasonda 4 hafta gözükür. Çünkü 14u yumurtlama günü değil de 20si gibi yumurtlama olmuş oluyor.
Acaba gözükür mü ultrasonda yarın gitçem1 hafta eksik çıkar o zaman :) ultrasonda 4 hafta gözükür. Çünkü 14u yumurtlama günü değil de 20si gibi yumurtlama olmuş oluyor.
4 hafta biraz erken oluyo kese belki görünür ama içinde bebek oluşumu görünür mü bilemiyorum. Ben 5. Haftada vajinal muayene ile keseyi görmüştüm. Karından gozukmeyebilir ama vajinal gözükür belki. Kaç gün geçti adetin?Acaba gözükür mü ultrasonda yarın gitçem
12 martta oldum işte 35/36 gün Döngüm düzenli değil tam test pozitif ama4 hafta biraz erken oluyo kese belki görünür ama içinde bebek oluşumu görünür mü bilemiyorum. Ben 5. Haftada vajinal muayene ile keseyi görmüştüm. Karından gozukmeyebilir ama vajinal gözükür belki. Kaç gün geçti adetin?
Kaç çıkar tahminen değer eğer böyle ise ya da kaç çıkması gerekiyor kandaDoktora gitmek için biraz beklemenizi öneririm, önce bir kan testi verin eğer vermediyseniz. Şu an sadece kese görürsünüz çünkü. Kalp atışı ve bebek görmek için 7 haftalık falan olması lazım
Yarın git gene de doktor kan testi ile dogrulasin. Şu zaman gel keseye kalp atım sesine bakalım falan der :)12 martta oldum işte 35/36 gün Döngüm düzenli değil tam test pozitif ama
Sizce ne kadardır değerin ne olması gerekiyor acabaYarın git gene de doktor kan testi ile dogrulasin. Şu zaman gel keseye kalp atım sesine bakalım falan der :)
Kan değeri 6000 civarlarında karından ultrasonla görülüyor diye biliyorum. Vajinal için de 2500ustu isteniyor. Gidersen yarın zaten söyler doktor bir seylerSizce ne kadardır değerin ne olması gerekiyor acaba