- 24 Aralık 2014
- 5.036
- 6.766
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Ben istanbulda Yeşim Yerçok a tedavi oldum 3 günde kurtuldum :) kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak da pek çok yere göre uygun ilk gün ücreti alıyorlar ister 3 ister 30 seans gidin ekstra ücret ödemiyorsunuz sonrasında sorununuz olursa 6 ay içinde ücretsiz gidebiliyorsunuz tekrarReyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı
Ben istanbulda Yeşim Yerçok a tedavi oldum 3 günde kurtuldum :) kesinlikle tavsiye ediyorum fiyat olarak da pek çok yere göre uygun ilk gün ücreti alıyorlar ister 3 ister 30 seans gidin ekstra ücret ödemiyorsunuz sonrasında sorununuz olursa 6 ay içinde ücretsiz gidebiliyorsunuz tekrar
Ne kadar odedinizBende Yeşim hanıma gittim 6 seansta bitti benimde. Bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama İstanbul’da olanlara öneririm
Reyyan Özcan Temizkan a vajinismus tedavisi olmaya karar verdim kaç günde kurtulurum olan varsa tedavi masrafı ne kadardı
Neler yapti nasil bitti parmak egzersizi varmi yardimci olur musunuzBende Yeşim hanıma gittim 6 seansta bitti benimde. Bu kişiden kişiye değişiyor tabi ama İstanbul’da olanlara öneririm
Nerde basladiniz tedaviye nasil sureciniz ins cabuk biterMerhaba ben de tedavi oluyorum, bununla ilgili konu açtım okuyabilirsin. Sanırım 2 seans sürecek benimki.
Nerde basladiniz tedaviye nasil sureciniz ins cabuk biter
Ben biraz acemiyim sayfanizu yazarmisiniz ben bakayim ordanTedavimle ilgili bi başlık açtım orada detaylı bir şekilde yazdım dilerseniz okuyun :) şuan gidişattan çok memnunum inanıyorum bitecek
Ins ins allah kalbinize gore versinTedavimle ilgili bi başlık açtım orada detaylı bir şekilde yazdım dilerseniz okuyun :) şuan gidişattan çok memnunum inanıyorum bitecek
Ben takip ederom ordan sizi ah rabbim ins banada nasip eder atlatmayıTedavimle ilgili bi başlık açtım orada detaylı bir şekilde yazdım dilerseniz okuyun :) şuan gidişattan çok memnunum inanıyorum bitecek
Ben takip ederom ordan sizi ah rabbim ins banada nasip eder atlatmayı
Ins kardesim insBu hafta vajinismus tedavisine başladım
Merhaba kızlar... 1 yıllık evliyim, vajinismus olduğumu 2. Ayda anladım Biz eşimle hiç bi şekilde ilişkiye giremedik, hep dümdüz bir duvar hissine kapıldık. O duvarı zorladıkça da acısı cabası... o zamandan bu zamana kadar hem cesaretimi toplamaya hem de doktor aramaya çalışıyordum. Ankarada...www.kadinlarkulubu.com
Yukardaki konuya tıklayabilirsiniz. İnşallah siz de bir an önce tedavi sürecine girersiniz, o sürece girince zaten illaki üstesinden geliniyor, ama emin olun kafamızda büyüttüğümüz birşeymiş, sadece bi uzmanın yardımıyla birşeyleri farketmeniz sağlanıyor, öyle çözümsüz bişey değil yeterki isteyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?