- 9 Temmuz 2023
- 162
- 119
- 25
- Konu Sahibi naez23333sswsw
arkadaşlar eltinizle aranız nasıldır dertleşme postuu :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltiler neden böyle anlamıyorm. Sanırm sorun kayınvalidemde eltimle aynı köyde yaşıyorlardı görümcem eltimi çok sever ilkokul arkadaşları. Bilmiyorum sanırm Bn çok pimpirkliyim ama ne bilm soğuk hissediyorum onlara karşı onlar içli dışlı bnse yeni gelinarkadaşlar eltinizle aranız nasıldır dertleşme postuu :)
ne güzel1 tane var, aramız 900 km uzakta yaşayan iki kişiye göre iyi.
kayınvalidenin rolü çok önemli herkese eşit davranmalı kayırmamalı bosver herkes kendine yakısanı yaparEltiler neden böyle anlamıyorm. Sanırm sorun kayınvalidemde eltimle aynı köyde yaşıyorlardı görümcem eltimi çok sever ilkokul arkadaşları. Bilmiyorum sanırm Bn çok pimpirkliyim ama ne bilm soğuk hissediyorum onlara karşı onlar içli dışlı bnse yeni gelin
şahaneAramız harikulade çünkü kendisi yok
masallahBir uzak yaşıyoruz fakat aramız baya iyi
Aslında yeni tanıştım ama ne bilm otryz salonda kızım da kızm dio bnse oturuyorum onları izliyorum normalde çok girişken biriyim fakat moralim bozuldukayınvalidenin rolü çok önemli herkese eşit davranmalı kayırmamalı bosver herkes kendine yakısanı yapar
karakter meselesi ama elti eltiyi çekemez genelde ahhahaHiç eltim yok. Bazen olsaydı da iyi anlaşsaydık diyorum, sonra buradaki eltileri okuyup şükrediyorum
Muhteşem çünkü yokarkadaşlar eltinizle aranız nasıldır dertleşme postuu :)
Ben anlasiyorum aramız 40 dk mesafede ama sürekli telefonda konuşuruz sürekli görüşürüz eltiden eltiye değişir b