Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
8 yasinda bi kizimkaydirigubbakcemile2
27 aylik bi oglum vargamyoncuiremsu
Allahim herkesin evlatlarini bagislasin,cumlesine hayirli omurler versin....:Saruboceq:
ve tum istiyenlere bir an once evlat versin:Saruboceq:
benımde 2 yaşını bıtırmış bır oğlum var allah bağışlarsa.ve bır tane daha çocugum olsun istıyorum hayatta tek kalmasın dıye.allah herkesın gönlüne göre versın
benım dunyalar tatlısı ıkı kızım var buyuk melegım 5,5 kucuk melegım 4,5 yasında yasında ama ben 4 çocugum olmasını ısterım ılerıde ne guzel yasarsam tabı gelıcekler oh kalabalık etrafımda cıvıl cıvıl kosacaklar aman yıne hayellere daldım benım hıdırla hep boyle hayal kurarız
3 tane idi 39 yaşımda bir sürpriz sonucu 4. çocugum dünyaya geldi.Şu anda 7 aylık.En büyüğüm 20 yaşında .Ama iyi ki geldi diyorum benim küçük sürprizim.Hayatımıza müthiş bir renk kattı.Eğer yaşar ve görebilirsem ileride herbirinin evime gelip bize şenlik ve neşe getirdiklerini ,dünyanın en mutlu insanı olacağımdan hiç şüphem yok.
hayatta olsaydı 4 yaşında bi kızım olcaktı..
şimdi 1 yaşında bir kızım daha var...
2 kız anasıyım....
Benim 19 yaşında bir tane kızım var.
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin
7 yaşında bir oğlum var,allah nasip ederse nisanda bir oğlum daha olacak ...............allah isteyen herkeze nasip etsin...................
aminn canımm2.5 yasında bır kızım var..
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın :Saruboceq:
benim 12 yaşında kızım, 10 yaşında oğlum vede 9 aylık (sürpriz) bıdık oğlum var. iyiki hepsi var. rabbim bana üç güzel hediye gönderdi. hepsine tapıyorum. annelik muhteşem bir ayrıcalık. Allah evladı olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.
5 ayını dolduracak bi tanecik oğlum var. en az 2-3 yıl sonra 2.sini düşünebilirim, bu kuzucuğum gibi o da sürpriz yapmazsa. :)
7 aylık bir oğlum var.allah çoçuklarımızı bize bağışlasın
12 yaşında oğlum
6 yaşında kızım var
Allah herkesin evlatlarını her türlü kötülüklerden korusun
olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin