Anket Kaç çocuğunuz var?

kaç çocuğunuz var

• 6 Ve yukarısı (size ne ödül versek az:)

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    113

Teknolog

ŞÜPHECİİ.....
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2008
7.737
19
683
Ankara
evet arkadaşlar kk üyeleri olarak bakalım kaç çocuklu anneler daha yoğunlukta..ve ne kadar çocuk sahibi olmak isterdiniz.....çocukların :asigim:yaşlarınıda belirtirsek cinsiyetlerinide güzel olur bence...a.s.:ecrin_bebek:

8 yasinda bi kizimkaydirigubbakcemile2
27 aylik bi oglum vargamyoncuiremsu
Allahim herkesin evlatlarini bagislasin,cumlesine hayirli omurler versin....:Saruboceq:
ve tum istiyenlere bir an once evlat versin
:Saruboceq:

benımde 2 yaşını bıtırmış bır oğlum var allah bağışlarsa.ve bır tane daha çocugum olsun istıyorum hayatta tek kalmasın dıye.allah herkesın gönlüne göre versın

benım dunyalar tatlısı ıkı kızım var buyuk melegım 5,5 kucuk melegım 4,5 yasında yasında ama ben 4 çocugum olmasını ısterım ılerıde ne guzel yasarsam tabı gelıcekler oh kalabalık etrafımda cıvıl cıvıl kosacaklar aman yıne hayellere daldım benım hıdırla hep boyle hayal kurarız

3 tane idi 39 yaşımda bir sürpriz sonucu 4. çocugum dünyaya geldi.Şu anda 7 aylık.En büyüğüm 20 yaşında .Ama iyi ki geldi diyorum benim küçük sürprizim.Hayatımıza müthiş bir renk kattı.Eğer yaşar ve görebilirsem ileride herbirinin evime gelip bize şenlik ve neşe getirdiklerini ,dünyanın en mutlu insanı olacağımdan hiç şüphem yok.

benim 12 yaşında kızım, 10 yaşında oğlum vede 9 aylık (sürpriz) bıdık oğlum var. iyiki hepsi var. rabbim bana üç güzel hediye gönderdi. hepsine tapıyorum. annelik muhteşem bir ayrıcalık. Allah evladı olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.

2.5 yasında bır kızım var..:nazar:
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın :Saruboceq:

7 yaşında bir oğlum var,allah nasip ederse nisanda bir oğlum daha olacak ...............allah isteyen herkeze nasip etsin...................

hayatta olsaydı 4 yaşında bi kızım olcaktı..
şimdi 1 yaşında bir kızım daha var...
2 kız anasıyım....

5 ayını dolduracak bi tanecik oğlum var. en az 2-3 yıl sonra 2.sini düşünebilirim, bu kuzucuğum gibi o da sürpriz yapmazsa. :)

allahım hepsine uzun ömürler versinn...evlat herşeyden daha üstün annelikte herşeyden daha güzell..

8 yasinda bi kizimkaydirigubbakcemile2
27 aylik bi oglum vargamyoncuiremsu
Allahim herkesin evlatlarini bagislasin,cumlesine hayirli omurler versin....:Saruboceq:
ve tum istiyenlere bir an once evlat versin:Saruboceq:

aminnn canım seninkileride sana bağışlasın tahtları bahtları açık olsun..

benımde 2 yaşını bıtırmış bır oğlum var allah bağışlarsa.ve bır tane daha çocugum olsun istıyorum hayatta tek kalmasın dıye.allah herkesın gönlüne göre versın

Allah gönlüne göre versin canımm çocuk tek olunca hem aile için hem çocuk için zor oluyor ilerde bir dayanak kardeşi olması...

benım dunyalar tatlısı ıkı kızım var buyuk melegım 5,5 kucuk melegım 4,5 yasında yasında ama ben 4 çocugum olmasını ısterım ılerıde ne guzel yasarsam tabı gelıcekler oh kalabalık etrafımda cıvıl cıvıl kosacaklar aman yıne hayellere daldım benım hıdırla hep boyle hayal kurarız

4 yap sana madalya vereceğizz:sm_cool:işin şakası oda inşallah istediğin gibi olurr..bu arada seninkilerde benimkiler gibi araları çok az ikiz gibi büyüyorlar allah kolaylık versin canımm...

3 tane idi 39 yaşımda bir sürpriz sonucu 4. çocugum dünyaya geldi.Şu anda 7 aylık.En büyüğüm 20 yaşında .Ama iyi ki geldi diyorum benim küçük sürprizim.Hayatımıza müthiş bir renk kattı.Eğer yaşar ve görebilirsem ileride herbirinin evime gelip bize şenlik ve neşe getirdiklerini ,dünyanın en mutlu insanı olacağımdan hiç şüphem yok.

ayyyy yerim ben o süprizi yaaa..:1hug:ben çok sevihorum çocukları eşim biraz yardımcı olabilseydi bana bende 4 istiyordum ama allah bunlara uzun ömür versinn...süprizinizi öptüm yanaklarından..

hayatta olsaydı 4 yaşında bi kızım olcaktı..
şimdi 1 yaşında bir kızım daha var...
2 kız anasıyım....

allah mekanını cennet etsin kızınızın..allah diğerlerine uzun ömür sağlık sıhhat versin...

Benim 19 yaşında bir tane kızım var.
Allah isteyen herkese evlat nasip etsin

amin isteyen herkesin kuzucukları olsunn..yürekten katılıyorum sizee..

7 yaşında bir oğlum var,allah nasip ederse nisanda bir oğlum daha olacak ...............allah isteyen herkeze nasip etsin...................

allah kuçağınıza almayı nasip etsinn...tosuncuğunuzu...

2.5 yasında bır kızım var..:nazar:
Allah ısteyen herkeze nasıp etsın :Saruboceq:
aminn canımm

benim 12 yaşında kızım, 10 yaşında oğlum vede 9 aylık (sürpriz) bıdık oğlum var. iyiki hepsi var. rabbim bana üç güzel hediye gönderdi. hepsine tapıyorum. annelik muhteşem bir ayrıcalık. Allah evladı olmayan ve isteyen herkese nasip etsin.

süprizinizi yesinlerr..çok güzell değilmi bebeklerr allah uzun ömür versin hepsinee

Son düzenleme:
5 ayını dolduracak bi tanecik oğlum var. en az 2-3 yıl sonra 2.sini düşünebilirim, bu kuzucuğum gibi o da sürpriz yapmazsa. :)

inşallah sana süpriz yapardaaa.s ikiz gbi büyürler bendende tavsiye üstelik aralarını çok açma bir an önce bir süpriz daha getir dünyaya..benim ilk ikisi öle oldu çokta güzel oldu...

12 yaşında oğlum
6 yaşında kızım var
Allah herkesin evlatlarını her türlü kötülüklerden korusun
olmayanlarada hayırlı evlatlar nasip etsin

Back