- 23 Kasım 2020
- 131
- 45
-
- Konu Sahibi kalbimparamparca
400 biraz küçük geliyor gözüme 600 ü nasıl taşırım diye düşünüyorum 500 desem iyi hoş ama 600 kadar iddialı durmuyorFazlası ağırlık yapar ya 400 iyi gibi
Goguslerin on planda olacagi icin ve suan hiç gogusun yoksa 450 500 u dusun ben 350 yaptrdim ve çok kucuk çok pismanim
Boyun kilon ve göğüs dokunun az yada çok olması önemli karar vermende400 biraz küçük geliyor gözüme 600 ü nasıl taşırım diye düşünüyorum 500 desem iyi hoş ama 600 kadar iddialı durmuyorkararsız kaldım
Göğüs bolgem ameliyattan önce 91 cm idi ama hic gogus yoktu suan 116 cm geliyor ama 350 cc hic yok gibi. 2 hafta sonra tekrar ameliyat olcam ve 450 cc taktircam bakalım bu nasil olacakOlculeriniz meydi?
Ben yarin ameliuata girecehim masallah ne kadar cesaretlisinizGöğüs bolgem ameliyattan önce 91 cm idi ama hic gogus yoktu suan 116 cm geliyor ama 350 cc hic yok gibi. 2 hafta sonra tekrar ameliyat olcam ve 450 cc taktircam bakalım bu nasil olacak
Çünkü olani hic begenmedim 350 cc olmasina ragmen hic takilmamis gibi. Doktorumla konustum cok fazla zamanda gecirmek istemiyorum arayi acmadan tekrar yaptrcam cunku doktor hatasiBen yarin ameliuata girecehim masallah ne kadar cesaretlisiniz
600 cc nedir kız , yanlış anlama ama Milka ineği gibi olma sonra kıyafetler içinde. Yuvarlak profil diyorsun bi de .
İnce yapılıysan aşırı belli olur silikon olduğu