Kaç cc taktırmalıyım ?

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
Merhaba kızlaar , oryantal dansçıyım silikon taktırmayı düşünüyorum minimum 400 cc maksimum 600 cc düşünüyorum ama tam karar veremedim sizce kaç cc taktırmalıyım yuvarlak profil taktırmayı planlıyorum .

Goguslerin on planda olacagi icin ve suan hiç gogusun yoksa 450 500 u dusun ben 350 yaptrdim ve çok kucuk çok pismanim

400 biraz küçük geliyor gözüme 600 ü nasıl taşırım diye düşünüyorum 500 desem iyi hoş ama 600 kadar iddialı durmuyor kararsız kaldım
Boyun kilon ve göğüs dokunun az yada çok olması önemli karar vermendemesleğinden dolayı göğüs ön planda göz alıcı olmalı çok haklısın ancak 600 cc de montofon inegi gibi yürüyen göğüs gibi görünür Zarif şık ve seksi olmalisinyuvarlak silikon 400_450 CC yi geçme derim .600cc de pişmanlık ve kronik sırt ağrıları yaşarsın naçizane tavsiyem.Ben biraz büyük sevdiğim için 400 cc taktırdım gayet mennunum

600 cc nedir kız , yanlış anlama ama Milka ineği gibi olma sonra kıyafetler içinde . Yuvarlak profil diyorsun bi de .
İnce yapılıysan aşırı belli olur silikon olduğu

Ben ameliyathane girmeden zaten uyutuldum uyandığımda odamdaydim hatrlamiyrsn bile hicbirsey ewet sakinlestiricide yapiyrlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…