Kaç cc taktırmalıyım ?

kalbimparamparca

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Kasım 2020
131
45
Merhaba kızlaar , oryantal dansçıyım silikon taktırmayı düşünüyorum minimum 400 cc maksimum 600 cc düşünüyorum ama tam karar veremedim sizce kaç cc taktırmalıyım yuvarlak profil taktırmayı planlıyorum . :KK200:

Goguslerin on planda olacagi icin ve suan hiç gogusun yoksa 450 500 u dusun ben 350 yaptrdim ve çok kucuk çok pismanim

400 biraz küçük geliyor gözüme 600 ü nasıl taşırım diye düşünüyorum 500 desem iyi hoş ama 600 kadar iddialı durmuyor :KK70: kararsız kaldım
Boyun kilon ve göğüs dokunun az yada çok olması önemli karar vermende💃mesleğinden dolayı göğüs ön planda göz alıcı olmalı çok haklısın ancak 600 cc de montofon inegi gibi yürüyen göğüs gibi görünür 🙃😔Zarif şık ve seksi olmalisin👍yuvarlak silikon 400_450 CC yi geçme derim .600cc de pişmanlık ve kronik sırt ağrıları yaşarsın naçizane tavsiyem.Ben biraz büyük sevdiğim için 400 cc taktırdım gayet mennunum

600 cc nedir kız , yanlış anlama ama Milka ineği gibi olma sonra kıyafetler içinde 😂. Yuvarlak profil diyorsun bi de .
İnce yapılıysan aşırı belli olur silikon olduğu

Ben ameliyathane girmeden zaten uyutuldum uyandığımda odamdaydim hatrlamiyrsn bile hicbirsey ewet sakinlestiricide yapiyrlar

X