Kaç cc protez taktırmalıyım

bu konuyu açan arkadaşa noldu acaba gerçekten çok merak ettim.... sen dışardan protez al diyen bir dr.a nasıl güvenilir bilmemki:KK45: doktor dediğin öncesinde bir boyuta karar verdiğinde onun küçük ve büyük alternatiflerini de getirip ameliyathanede deneme yapar ve en uygununa karar verir. En azından bende öyle oldu. Umarım bu arkadaş yaptırdıysa mutludur:KK68:

bız aanlamıyoz ama onlar anlıyo benımde bırı dıgerınden 25 cc daha fazla..olcum yapıyolar ve bazı doktorlar bunu anlmadıgında asımetrı sorunu yasıyosun bırının ucu dıgerıne gore bıraz daha gerıde kalabılıyo bu sorunu yasayanlar var forumda..benım bırı dıgerınden bıras daha cıkıntıydı ona 25 cc az dıgerıne 25 cc fazla kullandı..olcumunu ıyı yapmıs o zaman..
bol sans sımdıden..
yanı kasaltı normal ama hıc korkmaa..hıc meme dokusu oolmaynda dual plande kulanılıyo..

bu konuyu açan arkadaşa noldu acaba gerçekten çok merak ettim.... sen dışardan protez al diyen bir dr.a nasıl güvenilir bilmemki:KK45: doktor dediğin öncesinde bir boyuta karar verdiğinde onun küçük ve büyük alternatiflerini de getirip ameliyathanede deneme yapar ve en uygununa karar verir. En azından bende öyle oldu. Umarım bu arkadaş yaptırdıysa mutludur:KK68:

sana sonuna kadar katılıyorum..bız uzman degılızkı nasıl bılcez hangı protesı alcagımızı..hadı sana dedı 350 cc al ama ya gogus kafesın vucuddun kaldırmassa ...
butun doktorlar genelde once deneme proteslerını kullanıp sonrasında yenı olanını kullanıyo ve benım doktorum 275 ten 400 e kadar bulundurmustu buyuk ıstedıgımı bılıyodu ve 325 demıstı bırıne ama begenmeyıp 350 yapmıs ve dıgerınede 350 demıstı 375 kullanmıss.yanı sonucta doktorun olcumunu yapıyo ve en yakısanına da amelıyatta karar verıyo..bende anlamadım nasıl doktoru ole demıs gıt dısardan al dıyee..
umarım mutludur..

gizem,bi de ilk gittiğim doktor bana bağırdı biliyo musun :KK70: dual plane diye bisey yokmus.öyle sacma sey mi olurmuş.yarım kas altına yarım kas üstüne,öyle bisey söz konusu olailir miymis hic.böyle sacma seylere naSIL inanıyormusuz :KK70:

Son düzenleme:
gizem,bi de ilk gittiğim doktor bana bağırdı biliyo musun :KK70: dual plane diye bisey yokmus.öyle sacma sey mi olurmuş.yarım kas altına yarım kas üstüne,öyle bisey söz konusu olailir miymis hic.böyle sacma seylere naSIL inanıyormusuz :KK70:

kusura bakmasında cooooookkkk cahılmıss sakın onu dusunmee..nete yazsın bı bakalım dual plan teknıgı dıye neler cıkıyoo..cagı coooookkk gerısınden takıp edıyomusss..tanımıyorum kım oldugunu ama sakın dusunmeee...
daha dual planı bılmıyosa ben cerrahım demesın..

sadece maddi yönden cok ideal.diğerlerinden cokcok uygun.cuma murat tezcan isimli bi doktora daha gitcez annemle.ondan sonra zaten doktorlar bitmis oluyor.bir tek bülent cihantimur'a gitmemiş olcam.ona gitmicem zaten hic.maddi yönünü halledebilsek hemen erhan şafak' a ameliyat olcam.bayrama kadar çözümlenmiş olcak.benim kararım erhan şafak.ama yine de bi murat tezcanla da görüşmemde fayda var

sadece maddi yönden cok ideal.diğerlerinden cokcok uygun.cuma murat tezcan isimli bi doktora daha gitcez annemle.ondan sonra zaten doktorlar bitmis oluyor.bir tek bülent cihantimur'a gitmemiş olcam.ona gitmicem zaten hic.maddi yönünü halledebilsek hemen erhan şafak' a ameliyat olcam.bayrama kadar çözümlenmiş olcak.benim kararım erhan şafak.ama yine de bi murat tezcanla da görüşmemde fayda var

A sen Hani Karar vermiştin doktoruna şaştım vallaha şimdi bak :26: halen daha doktor mu geziyosun

evet.erhan beye karar verdim ama annemle ödemeyi nasıl yapabiliriz diye düşünüyoruz.o esnada son bi doktor kaldı görüsmediğim.onla da görüşücem.hic olmazsa keşke demem ileride.hepsinin hangi tekniği uyguladığını bileyim.

X