Kaç cc protez taktırmalıyım

batıncım ve erry doktorunuz kim kızlar?
doktor bana d dışardan alırsın semişti ama pek mantıklı gelmedi . bence ameliyat sırasında doktor deneyerek bulmalı uygun büyüklüğü. hadi diyelim benim aldığım büyüklük bende yapay durdu , ya da küçük durdu ne olacak? ameliyatın ortasında hadi bi koşu gidip silikonu değiştirelim gibi bi durum olmayacağına göre riskli bir şey bence.
benim görüştüğüm doktor, damla yuvarlak bu hastanın tercihine göre değişir , hangisini istersen onu koyarız dedi . hasta fotografı da göstermedi. off, ben kime ameliyat olucam ya

batıncım ve erry doktorunuz kim kızlar?
doktor bana d dışardan alırsın semişti ama pek mantıklı gelmedi . bence ameliyat sırasında doktor deneyerek bulmalı uygun büyüklüğü. hadi diyelim benim aldığım büyüklük bende yapay durdu , ya da küçük durdu ne olacak? ameliyatın ortasında hadi bi koşu gidip silikonu değiştirelim gibi bi durum olmayacağına göre riskli bir şey bence.
benim görüştüğüm doktor, damla yuvarlak bu hastanın tercihine göre değişir , hangisini istersen onu koyarız dedi . hasta fotografı da göstermedi. off, ben kime ameliyat olucam ya

canım benim ben yarın gideceğim dr.o zaman belli olacak bana uygun olan ne.ankara ssk dışkapı hastanesi dr.birol civelek.aslında senin söyleidğin benimde aklıma geliyor fakat dr.ne istediğini hasta ne istediğini bildikten sonra sorun çıkacağını düşünmüyorum.inşallhta öyle olur :bbo:

batıncım silikonu sen alıcanda allah muhafaza dr.lar bile seçemeiyorlar tam ameliyattan önce şu olurr diyemiyorlar, ameliyatta deneyerek buluyorlar dikkat et, sonra geri dönüşü yok bu işin bak. bende 2. kez ameliyat olma fikrinin sıkıntısını yaşıyorum nasıl bir üzüntü anlatamam yani, memnuniyetsiz bir sonuçlar ortaya çıkarsan allah korusun sende üzülme yani sonra.

sen firmayla anlaş yanında bikaç boy silikon götür ameliyat sonrası hmn teslim et bence geri, dr denesin ameliyat esnasında (normalide bu) eşinde yanında dursun yada güvendiğin biri istediğin neticeyi seçmede karar verecek biri. bnm amleiyatımda kankim seçti mesela boyutunu, sonra boyutla ilgili zmn zmn büyük zmn zmn küçük die düşünüdüğüm oldukça çattım azcık ona ama:) şu anda çok doğru bir karar verdiğini ve verdiğimi görebiliyorum

ameliyathane doğru giderken kolumun altına 5-6 tane boy boy silikon koyduklarını hatırlıyorum :) ne garip bi his Allahım yaa..

batıncım silikonu sen alıcanda allah muhafaza dr.lar bile seçemeiyorlar tam ameliyattan önce şu olurr diyemiyorlar, ameliyatta deneyerek buluyorlar dikkat et, sonra geri dönüşü yok bu işin bak. bende 2. kez ameliyat olma fikrinin sıkıntısını yaşıyorum nasıl bir üzüntü anlatamam yani, memnuniyetsiz bir sonuçlar ortaya çıkarsan allah korusun sende üzülme yani sonra.

sen firmayla anlaş yanında bikaç boy silikon götür ameliyat sonrası hmn teslim et bence geri, dr denesin ameliyat esnasında (normalide bu) eşinde yanında dursun yada güvendiğin biri istediğin neticeyi seçmede karar verecek biri. bnm amleiyatımda kankim seçti mesela boyutunu, sonra boyutla ilgili zmn zmn büyük zmn zmn küçük die düşünüdüğüm oldukça çattım azcık ona ama:) şu anda çok doğru bir karar verdiğini ve verdiğimi görebiliyorum

Badehan canım düşüncen için çok sağol.fakat firma denemeye müsade edermiki :gitme:
devlet hastanesinde sanmıyorumki ameliyata yanıma birini alsınlar bilmiyorumkismile

keşke imkan olsda özelde olabilsem ya bak şimdi aklım karıştı senağlama

batıncım ben de senin durumundayım özelde yaptırmaya imkanım yok .senin ameliyatın protez dahil kaca malolacak bi de doktorun daha önceden bu konuda tecrübesi varmı

Badehan canım düşüncen için çok sağol.fakat firma denemeye müsade edermiki :gitme:
devlet hastanesinde sanmıyorumki ameliyata yanıma birini alsınlar bilmiyorumkismile

keşke imkan olsda özelde olabilsem ya bak şimdi aklım karıştı senağlama

denemek için doktorların elinde ayrılmış protezler var,onları sterilize edip önce deiyorlar sonra orjinalini paketten taze taze çıkarıp koyuyorlar,

yani sdc tek bir paket açılacak neticede, özeldede böyle yapıyorlar, yoksa bir yerine bir sürü silikona para vermiş oluruk:)) bütçemiz sarsılır

sen yanında muhakka sütyen götür ve doktorun yanında tek tek dene, ve böyle istiyorum de. yoksa doktorlar snn nasıl boy istediğini seçemiyorlar, çünkü sana göre küçüklük büyüklük algılaması farklı onlara göre farklı

sen yanında muhakka sütyen götür ve doktorun yanında tek tek dene, ve böyle istiyorum de. yoksa doktorlar snn nasıl boy istediğini seçemiyorlar, çünkü sana göre küçüklük büyüklük algılaması farklı onlara göre farklı

BADEHAN Canım ilgin için çok teşekkür ederim.yarın gideyim bakalım ne diyecek.gene burda paylaşacağım zaten dr.dediklerini.kararı sizlerle vereceğiz inşallah.çokk öptüm hayatım. :1hug:

Zeynocum yarın dr.gidecem görüşmeye kesinsonuçları sana yarın yazarım tatlım.
hastanede prosudur nasıl işlio seni aydınlarım.ama 25 gün sonra düğün varmış ya hadi şişlikler inmedi falan birde hareketlerin kısıtlanacak.düğünden sonra olsa sanki daha mı iyi olur gibi geldi bana.ama genede sen bilirisn yarın yazıcam sana tatalım :1closedeyes:

canım doğru diyorsun hareket konusunda falan ama başka çarem yok çünkü bende göğüs olayı yok bildiğin dümdüz yani:kedi: sütyen takınca çocuklar annelerinin sütyenini dener ya öyle duruyo valla nasıl evleneyim bu halle:çok üzgünüm:

canım batıncım şimdi aklıma geldi gerçi sen de biliyorsundur ama mentor marka al en iyisi o (FDA onaylı) zaten kitapçığı seri numarası falan sende olacak kitapçığında da çok güzel bilgiler var her zaman insan birşeyi merak ettiğinde açar doktora ulaşamasa bile öğrenir

slm bu sikonlar nerden alınıyo ve ne kadardır acaba esmeralda

Zeyno, silikon taktirip 25 gun sonra dugunle evlenmen pek mantikli olmaz
Ben 30 eylul de ameliyat oldum, agriarimin gecip normal hayata donmen rahat bir 15 gun suruyor, ondan sonra da hareketlerin bir nebze kisitli.yani 25.gunumde biriyle dans edemezdim, dugunde biri kolumdan cekip aci hissederdim,pek olucak bir is degil
ayrica evlenecegin kisi zaten seni bu halinle begenip sevmis.dis gorunusunden buyuk goguslu olmadigin belli oluyordur, ki oyle bir beklentiye girmesi pazardan cilek alip eve gelince niye portakala benzemiyor demeye benzer.
ayrica 6.haftamdayim ama kimseye elletmem goguslerimi, zaten daha yeni yumusamaya basladilar,butun bunlari dusun.
yeni ameliyat olmus bir insan olarak sana dugununden 25 gun once sakin ama sakin ameliyat olmamani, ilerki tarihlere atmani tavisye ediyorum.

bende ,haziran eylül arası düğün düşünüyorum.en gec bu ay ameliyatımı olmam lazım dimi :KK43:

Son düzenleme:
bencede fazla uzattma benım gıbı yaza sarkıtırsan denıze gıremessın kı doktorum gırebılırsın dedı 1 aydan sonra ama ben rıske atmadım..suan olursan 7 ayaa yakın bı zaman var toparlanman ve dıkıs ızlerının duzelmesı ıcın yeterınce uzun bı zaman..senın son gorustugun doktorun kac cc dedı sana ? hangı yontem nerden kesı yapacak..

iki doktorla görüstüm o gün.ilki, 360 olsa cok güzel olur.ama derin kaldırmayabilir.denicem falan dedi.damla silikon yapmak istedi daha doğal duruyormus.meme dokum hiç olmadığı için damlayla meme görüntüsü verilcekmiş.ama cok korkuttu beni.cok acıcak.2 gün sancılar icinde kalcaksın.dayanabilcek misin falan dedi.resim de göstermedi.cok kaba bi insandı.onu pek düsünmüyorum.onun ardından hemen baska doktora gittim.randevum olmadığı halde aldı iceri saolsun.cok süper ilgilendi ya.südyen giydirdi.birinin icine 320 cc , diğerine 340 cc koydu.340 cc okadar yakıstı ki vücuduma.asla daha büyüğünü istemem,daha kücüğünü de istemem.ama o da 340 ı denicem.derin almayabilir falan dedi.ikisi eşit büyüklükte değilmiş bide.biri diğerinden 20 cc daha büyükmüş.nasıl anladı anlamadım.oysa meme dokum yok yani.dümdüz :S

son doktor,silikonlara ömür boyu garanti veriyorum dedi.normalde 5 yıldır ya da 10 yıldır garantileri.ama benimki.ömür boyu garantili.ömür boyu kullanırsın dedi.gercekten öyleyse 3e 5 e bakmam doktora ameliyat olurum

Son düzenleme:
X