batıncım ve erry doktorunuz kim kızlar?
doktor bana d dışardan alırsın semişti ama pek mantıklı gelmedi . bence ameliyat sırasında doktor deneyerek bulmalı uygun büyüklüğü. hadi diyelim benim aldığım büyüklük bende yapay durdu , ya da küçük durdu ne olacak? ameliyatın ortasında hadi bi koşu gidip silikonu değiştirelim gibi bi durum olmayacağına göre riskli bir şey bence.
benim görüştüğüm doktor, damla yuvarlak bu hastanın tercihine göre değişir , hangisini istersen onu koyarız dedi . hasta fotografı da göstermedi. off, ben kime ameliyat olucam ya
batıncım silikonu sen alıcanda allah muhafaza dr.lar bile seçemeiyorlar tam ameliyattan önce şu olurr diyemiyorlar, ameliyatta deneyerek buluyorlar dikkat et, sonra geri dönüşü yok bu işin bak. bende 2. kez ameliyat olma fikrinin sıkıntısını yaşıyorum nasıl bir üzüntü anlatamam yani, memnuniyetsiz bir sonuçlar ortaya çıkarsan allah korusun sende üzülme yani sonra.
sen firmayla anlaş yanında bikaç boy silikon götür ameliyat sonrası hmn teslim et bence geri, dr denesin ameliyat esnasında (normalide bu) eşinde yanında dursun yada güvendiğin biri istediğin neticeyi seçmede karar verecek biri. bnm amleiyatımda kankim seçti mesela boyutunu, sonra boyutla ilgili zmn zmn büyük zmn zmn küçük die düşünüdüğüm oldukça çattım azcık ona ama:) şu anda çok doğru bir karar verdiğini ve verdiğimi görebiliyorum
Badehan canım düşüncen için çok sağol.fakat firma denemeye müsade edermiki :gitme:
devlet hastanesinde sanmıyorumki ameliyata yanıma birini alsınlar bilmiyorumkismile
keşke imkan olsda özelde olabilsem ya bak şimdi aklım karıştı senağlama
sen yanında muhakka sütyen götür ve doktorun yanında tek tek dene, ve böyle istiyorum de. yoksa doktorlar snn nasıl boy istediğini seçemiyorlar, çünkü sana göre küçüklük büyüklük algılaması farklı onlara göre farklı
Zeynocum yarın dr.gidecem görüşmeye kesinsonuçları sana yarın yazarım tatlım.
hastanede prosudur nasıl işlio seni aydınlarım.ama 25 gün sonra düğün varmış ya hadi şişlikler inmedi falan birde hareketlerin kısıtlanacak.düğünden sonra olsa sanki daha mı iyi olur gibi geldi bana.ama genede sen bilirisn yarın yazıcam sana tatalım :1closedeyes:
canım batıncım şimdi aklıma geldi gerçi sen de biliyorsundur ama mentor marka al en iyisi o (FDA onaylı) zaten kitapçığı seri numarası falan sende olacak kitapçığında da çok güzel bilgiler var her zaman insan birşeyi merak ettiğinde açar doktora ulaşamasa bile öğrenir
slm bu sikonlar nerden alınıyo ve ne kadardır acaba esmeralda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?