Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
kaç cc lik protez???
- Konu Sahibi ezgulasor
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?175 küçük değil miHerkese merhabalar ilk konum malum Cicikler üzerine :)) konu hakkında fikir sahibi olanlardan yorum bekliyorum.9 şubatta ameliyat olacam boyun 160 kilom 50 doktorun 175 cc lık protez düşünüyor.ben 85 beden olsun istiyorum bu yeterli mi sizce ??????
İşte bilemedim o yüzden yardım bekliyorum bu kadar strese girmişken içime sinsin bari175 küçük değil mi
bende 85 olsun istiyorum ama benimki 175 le 85 olmaz.şu anda kaç bedensinİşte bilemedim o yüzden yardım bekliyorum bu kadar strese girmişken içime sinsin bari
Ya ben 85 tim çok kilo verince pısssss diye söndüler sanırım 75 falandır bomboş sarkık sümsük birşeyler :)bende 85 olsun istiyorum ama benimki 175 le 85 olmaz.şu anda kaç bedensin
Seni izlemeye aldım fotolarıma bakabilirsin.bende 85 olsun istiyorum ama benimki 175 le 85 olmaz.şu anda kaç bedensin
baktım şimdi canım.dikleştirmde yapacak dimi dr unYa ben 85 tim çok kilo verince pısssss diye söndüler sanırım 75 falandır bomboş sarkık sümsük birşeyler :)
Evet dikleştirme de olacak.baktım şimdi canım.dikleştirmde yapacak dimi dr un
ben şimdiki halini koymadım ama bi uğraşayım yapabilirsem.sen de benimkilere bak.Evet dikleştirme de olacak.
beni de alır mısın izlemeye? 255 cc konuldu bana. Boy 160, kilo 58, önceden 75c kullanıyordum.Seni izlemeye aldım fotolarıma bakabilirsin.
75c 85 bedene karşılık geliyor.küçük oldu seninki ya da sana mı küçük geliyor.beni de alır mısın izlemeye? 255 cc konuldu bana. Boy 160, kilo 58, önceden 75c kullanıyordum.
aldım izlemeye baktın mıEvet dikleştirme de olacak.
yo yo, küçük değil bence, zaten çok büyük istemiyorum ben. eskiden 75 c idim ama içini dolduruyordum. cup bitince boynuma kadar tahta gibiydi. Bulundugu kabın hacmini alıyordu memişler :))) Çok abartı olmasın, öğretmenim sonucta, dikkat cekmesin, beni mutlu etsin yeter...75c 85 bedene karşılık geliyor.küçük oldu seninki ya da sana mı küçük geliyor.
Tazeciğim seni zaten izliyordum fotona yorum da yaptım.beni de alır mısın izlemeye? 255 cc konuldu bana. Boy 160, kilo 58, önceden 75c kullanıyordum.
Tazeciğim seni zaten izliyordum fotona yorum da yaptım.
doğru ya, peki o zman ben senin fotonu neden göremiyorum? Bir de adın ezgi mi acaba?
Beni izlemen lazım görmek için adım ezgi değil hayatım.doğru ya, peki o zman ben senin fotonu neden göremiyorum? Bir de adın ezgi mi acaba?
Ben oldukça zayıfım, ona rağmen çok doğal ve dolgun göğüsler yaptı doktorum. Ameliyat öncesinde kurduğum cümle hep 'bayan meme olmak istemiyorum ama yaptırdığıma değsin, dolgun ve dişi bir görüntü olsun' du. Hakkaten de üzerimde kıyafetler varken hiç öyle benden önce yürümüyorlar ama kesinlikle aynaya baktığımda harika duruyorlar. Eşim de haliyle çok memnun.
Epey bir kilo verdikten sonra göğüslerimin içi boşaldığı ama sarkmadığı için dikleştirme olmadan kas altı yuvarlak 375 cc uygulandı. 1.70 boyum 48-49 kg'yim. 80 A dan 80 C'ye geçti.
Verdiğiniz ölçü bana çok küçük geldi açıkçası ama elbette ki sizin doktorunuzla birlikte vereceğiniz karar en doğrusu olacaktır. Ben hep aynı tarz göğüs fotoğraflarını paylaşmıştım mesela boyut konusunu net olarak anlatabilmek için.
Epey bir kilo verdikten sonra göğüslerimin içi boşaldığı ama sarkmadığı için dikleştirme olmadan kas altı yuvarlak 375 cc uygulandı. 1.70 boyum 48-49 kg'yim. 80 A dan 80 C'ye geçti.
Verdiğiniz ölçü bana çok küçük geldi açıkçası ama elbette ki sizin doktorunuzla birlikte vereceğiniz karar en doğrusu olacaktır. Ben hep aynı tarz göğüs fotoğraflarını paylaşmıştım mesela boyut konusunu net olarak anlatabilmek için.
ben de tam olarak senin anlattığın gibi bi meme istiyorum işte..ama senin boyun uzun 375cc yi kaldırabilmişindir.bende sanki fazla olurBen oldukça zayıfım, ona rağmen çok doğal ve dolgun göğüsler yaptı doktorum. Ameliyat öncesinde kurduğum cümle hep 'bayan meme olmak istemiyorum ama yaptırdığıma değsin, dolgun ve dişi bir görüntü olsun' du. Hakkaten de üzerimde kıyafetler varken hiç öyle benden önce yürümüyorlar ama kesinlikle aynaya baktığımda harika duruyorlar. Eşim de haliyle çok memnun.
Ama işte cc boyutuna,rakamına takılmadan senin boyun ve vücut orantın için aynı dolgunlukta göğüsler yapılabilir. Ne istediğinizi çok net belirtiyor olmanız gerekiyor. Biz ameliyat öncesinde konuştuğumuzda 300 c'den denemeye başlayacağım, muhtemelen 310-325 civarı olur diyordu doktorum ama bakmış ki büyüdükçe bir problem olmuyor, vücudumda büyüklüğü komik durmayacak ama vücudumun kaldırabildiği en doğal iri göğüs formatını yapmış oldu 375cc yaparak. Doktorunuzun sizi çok iyi anlaması tam da bu noktada devreye giriyor zaten.ben de tam olarak senin anlattığın gibi bi meme istiyorum işte..ama senin boyun uzun 375cc yi kaldırabilmişindir.bende sanki fazla olur
doğru söylüyorsun.zaten sorun hep anlaşılmamaktan çıkıyor.ya ne istediğini net ifade edemiyorsun ya da dr anlasa bile kendi bildiğini okuyor.inşallah biz karşılıklı anlaşabiliriz çünkü henüz detayları konuşmadık.sanırım yarın ameliyattan önce netleşicekAma işte cc boyutuna,rakamına takılmadan senin boyun ve vücut orantın için aynı dolgunlukta göğüsler yapılabilir. Ne istediğinizi çok net belirtiyor olmanız gerekiyor. Biz ameliyat öncesinde konuştuğumuzda 300 c'den denemeye başlayacağım, muhtemelen 310-325 civarı olur diyordu doktorum ama bakmış ki büyüdükçe bir problem olmuyor, vücudumda büyüklüğü komik durmayacak ama vücudumun kaldırabildiği en doğal iri göğüs formatını yapmış oldu 375cc yaparak. Doktorunuzun sizi çok iyi anlaması tam da bu noktada devreye giriyor zaten.