S suuucum Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi suuucum #1 çok güzel video yükleyemedim ama linkini yazıyorum oradan izlersiniz,son ses izledim çok etkilendim Video video belgesel video yavru ayı ve inanılmaz mücadelesi
çok güzel video yükleyemedim ama linkini yazıyorum oradan izlersiniz,son ses izledim çok etkilendim Video video belgesel video yavru ayı ve inanılmaz mücadelesi
S suuucum Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 13 Ağustos 2012 Konu Sahibi suuucum #2 son anda ki o bağırışı feryadı çok etkileyici
deli_kiz0606 Yeni Üye Kayıtlı Üye 30 Eylül 2011 7.271 9 15 Ağustos 2012 Konu Sahibi suuucum #3 paris mesaj kutun dolu mesaj atamıyorum burda okuyorsun umarım bunu da okursun:)))
denolina İstismar Yardım tek ayak cezası Kayıtlı Üye 7 Ağustos 2011 792 180 19 Ağustos 2012 Konu Sahibi suuucum #4 ay son ana kadar gerilim filmi gibi izledim içimde kaç kaç aman yakalamasın dedim durdum oh sonunda annesi feryadına yetişti
ay son ana kadar gerilim filmi gibi izledim içimde kaç kaç aman yakalamasın dedim durdum oh sonunda annesi feryadına yetişti
S suuucum Yeni Üye Kayıtlı Üye 8 Mart 2012 491 4 21 Ağustos 2012 Konu Sahibi suuucum #5 denolina .!.: ay son ana kadar gerilim filmi gibi izledim içimde kaç kaç aman yakalamasın dedim durdum oh sonunda annesi feryadına yetişti Genişletmek için tıkla... evet bende cok etkilendim..aynen baştan sona son ses izledim süper olmuş...
denolina .!.: ay son ana kadar gerilim filmi gibi izledim içimde kaç kaç aman yakalamasın dedim durdum oh sonunda annesi feryadına yetişti Genişletmek için tıkla... evet bende cok etkilendim..aynen baştan sona son ses izledim süper olmuş...
ForgetMeForever One Day Baby We'll Be Old Kayıtlı Üye 14 Eylül 2012 211 0 19 Mayıs 2013 Konu Sahibi suuucum #6 Çok duygusaldı Yavrum benim ya nasıl da koşuyor ağlamamak için kendimi zor tuttum..