- 26 Temmuz 2020
- 416
- 235
- 33
- 32
- Konu Sahibi Blablabla00
-
Yürüteç bebegin gelişimini olumsuz etkilermis. Google dan uzman makaleleri okuyabilirsiniz.Bebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
8-9 aylıkken kısa zamanlı koyuyordum 11 aylıkken yürüdü şükür bi sıkıntı yaşamadık.Bebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
8-9 aylıkken kısa zamanlı koyuyordum 11 aylıkken yürüdü şükür bi sıkıntı yaşamadık.
Çocuğun gelişimine göre değerlendirmek lazım canım 4-5 aylıkken koyan da var. Ama uzun süreli bırakma lütfen6 ay çok mu erken
Çocuğun gelişimine göre değerlendirmek lazım canım 4-5 aylıkken koyan da var. Ama uzun süreli bırakma lütfen
Bi sorun olmaz diye düşünüyorumEn fazla 10 dakika koyuyorum günde üç defa falan
Evet okudum ne yapsam bilemedim olumlu yönleri de var olumsuzdaYürüteç bebegin gelişimini olumsuz etkilermis. Google dan uzman makaleleri okuyabilirsiniz.
Zor olmadı mı hiç bir iş yapamıyor insan sürekli kucaktaErkek bebek hiç kullanmadik
Benim bebekler hiç durmazdı iki dk lavaboya girip çıkana kadar yada böyle çok kısa işlerimi yaparken sanki birinin kucağına koyar gibi ağlamasın diye koyarak başladım 4 5 aylıkken uzun bırakmadım beline önüne küçük yastıklarla destek yapar bi iki dk ya alırdım yavas yavaş arttı süre 8 9 aya kendileri gezdiler çocuklarım erkek bir problem olmadiZor olmadı mı hiç bir iş yapamıyor insan sürekli kucakta
Zor olmadı mı hiç bir iş yapamıyor insan sürekli kucakta
Doktorlar parmak ucuna basma refleksini kalıcı yapabildiğini söylüyo. Ben aldım ama sadece tuvalete giderken ya da banyo yaparken yani 5 dk lik süreçlerde koyuyorum . Oğlum 9 buçuk aylık henüz arabayı suremiyoBebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
iki cocugumdada kullandim çok şükür bi zarari olmadi kizimida 5-6 aydan beri koyuyorumEvet okudum ne yapsam bilemedim olumlu yönleri de var olumsuzda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?