Kaç aylıkken yürüteç kullandınız

Blablabla00

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2020
416
235
33
32
Bebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?

Zor olmadı mı hiç bir iş yapamıyor insan sürekli kucakta
Benim bebekler hiç durmazdı iki dk lavaboya girip çıkana kadar yada böyle çok kısa işlerimi yaparken sanki birinin kucağına koyar gibi ağlamasın diye koyarak başladım 4 5 aylıkken uzun bırakmadım beline önüne küçük yastıklarla destek yapar bi iki dk ya alırdım yavas yavaş arttı süre 8 9 aya kendileri gezdiler çocuklarım erkek bir problem olmadi

Ben hiç kullanmadım sağliksiz buluyorum. Bazı anneler az az koyuyorlar heves ediyorlar ancak 10 dk binicek diye kalabalığa da gerek yok sanki . Özellikle erkek çocuk için daha zararlı olduğunu vakti zamanında okumuştum.

Çok sakıncalı. Hatta sanırım pek çok ülkede kullanımı yasaklanmış yurutecin.

çok kararsız kaldım bu tarz şeyler duydukça vazgeçiyorum koymaktan ama insan lavaboya bile gidemiyor uyumazsa

Benim bebeğim 4 aylık ben kullanmayo düşünmüyorum

Bebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Doktorlar parmak ucuna basma refleksini kalıcı yapabildiğini söylüyo. Ben aldım ama sadece tuvalete giderken ya da banyo yaparken yani 5 dk lik süreçlerde koyuyorum . Oğlum 9 buçuk aylık henüz arabayı suremiyo

Ayakta durup elleriyle tutabileceği birşey almıştım(zebra) kullanamadı, 15 aylık yürüdü gelişmesi de çok hızlı değil benimkinin, içe basması, 3 yaşında halen düşmesi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…