- Konu Sahibi Blablabla00
Doktorunuz var ise danışın lütfen,genelde çocuk doktorları yürüteç kullanımını önermiyorlarBebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktorunuz var ise danışın lütfen,genelde çocuk doktorları yürüteç kullanımını önermiyorlarBebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
6 aylıkken ancak destekli oturmaya başlar. Doktorlar 7 ay yürüteç diyorBebeğinize kaç aylıkken yürüteç kullandınız. Yürüteç kullanım herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu?
Doktorlar yürüteci önermiyor diye biliyorum.6 aylıkken ancak destekli oturmaya başlar. Doktorlar 7 ay yürüteç diyor
Biz yaşlı bir doktora gitmiştik. Emzik bile öneriyorDoktorlar yürüteci önermiyor diye biliyorum.
Emzik öneriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam ani bebek ölümünü engelliyormuş sanırım ama yürüteci öneren doktor duymamıştım. Her doktorun yöntemi farklı demek kiBiz yaşlı bir doktora gitmiştik. Emzik bile öneriyor![]()
Emzik bebeği ten tene temastan uzaklaştıran bir plastik. Okuduğum yeni doktorlar önermiyor onu daEmzik öneriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam ani bebek ölümünü engelliyormuş sanırım ama yürüteci öneren doktor duymamıştım. Her doktorun yöntemi farklı demek ki![]()
Emzik de yürüteç de kullanmadık ama emzik büyük kolaylık diyeni çok duydum. Her çocuk farklıdır gerçi.Emzik bebeği ten tene temastan uzaklaştıran bir plastik. Okuduğum yeni doktorlar önermiyor onu da
Emzik zaten önerilen bir şey özellikle son 10 yıldır öyle.Biz yaşlı bir doktora gitmiştik. Emzik bile öneriyor![]()
Emzik sadece uykuda ani bebek ölümünü engellemek için uyumaya geçerken öneriliyor. Ama bizde çocuk 5 yaşına gelene kadar 24 saat verenler varEmzik zaten önerilen bir şey özellikle son 10 yıldır öyle.
Ama bizim ülkeye uğramadı o görüş, illa çocuk cok cok kusana kadar süt emecek, onu faydalı buluyorlar:)
Evet, ben tam da öyle verdim.Emzik sadece uykuda ani bebek ölümünü engellemek için uyumaya geçerken öneriliyor. Ama bizde çocuk 5 yaşına gelene kadar 24 saat verenler var