Kaç aylıkken yürüteç kullandınız

Hic kullanmadim. Evet zor, is yaparken ya biri bakacak ya da o da ben nerdeysem benimle olacak bizde boyle. Mutfaktaysam.veriyorum eline tahta kasik, plastik kap vs oyalaniyor. Kisa sureligine tabii. Yemegin altini kac kez kapattigimi hatirlamiyorum pesinden kosmak icin. Ama yurutecin zararlarini bildigimden hic almadim.

Zor oluyor ama kullanmıyorum. Ya yemeği 1 gün önceden yapıyorum ya da eşim gelene kadar da yemek yapmıyorum, hep onunla vakit geçiriyorum, yalnız bırakmıyorum.

Emzik öneriyorlar, yanlış hatırlamıyorsam ani bebek ölümünü engelliyormuş sanırım ama yürüteci öneren doktor duymamıştım. Her doktorun yöntemi farklı demek ki
Emzik bebeği ten tene temastan uzaklaştıran bir plastik. Okuduğum yeni doktorlar önermiyor onu da

Emzik zaten önerilen bir şey özellikle son 10 yıldır öyle.
Ama bizim ülkeye uğramadı o görüş, illa çocuk cok cok kusana kadar süt emecek, onu faydalı buluyorlar:)
Emzik sadece uykuda ani bebek ölümünü engellemek için uyumaya geçerken öneriliyor. Ama bizde çocuk 5 yaşına gelene kadar 24 saat verenler var

ben yürütece sıcak bakmıyorum. sağlıklı olduğunu düşünmüyorum ama kısa süreli olarak bebek yürümeyi ve hareket etmeyi kavraması için kullanılabilir.

Emzik sadece uykuda ani bebek ölümünü engellemek için uyumaya geçerken öneriliyor. Ama bizde çocuk 5 yaşına gelene kadar 24 saat verenler var
Evet, ben tam da öyle verdim.
Hiçbir bakın bir tane bile olumsuzluğunu yaşamadım.
Ama artılarını saymaya kalksam 50 madde bulurum.
Elbet çocuğuna göre değişen de bir şey.
Ama delirmediysem, emziğe borçluyum bunu.

benim oğlum 5,5 aylıkken ayağa kalkmaya başlamıştı ve daha 6 ayı doldurmadığı için oturtmamış oturmayı öğretmemiştim. haliyle düşünce poposu üstüne değil kafasına zarar gelecek şekilde devrilerek düşüyordu. doktoruna sorduğumda düşmesinin daha riskli olduğunu söylemiş ve yürüteç aldırmıştı. Şimdi 12 yaşında hiç bir zararını da görmedik. bence en güzeli doktorunuza danışın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…