Kızlar selam ben 23 yaşındayım 3 yıllık evliyim vs artık bebise karar verdim ilk defa serbest olarak 1 nisandan 8 nisana kadar serbest iliski yasadik bu ay tuttumu tutmadi mi bilmiyorum adetime 3 gun var fakst sizleride merak ettim karar verdikten sonra kaç ay da denemede hamile kaldınız?
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kaç Ayda Hamile Kaldınız?
- Konu Sahibi suzannaz
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #annelik #hamileliğehazırlık #hamilelik #ilkgebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Çok uzun bir süre olmuş acaba kistiniz felan mi vardi?2 yıl 3 ay sonra.
Baya uzun bir süre olmus herhangi bir problem mi vardi?Korunmayı bıraktıktan 3,5 yıl sonra.
Canim benim olur insallah bir an once bi rahatsizlik mi var2 yıl oldu beklemedeyim
- 13 Ocak 2020
- 45.077
- 2
- 171.473
- 548
- 33
Kist yoktu amh düşüktü sadece. 1 tüp bebek negatifim bile var. Şu an doğal hamileyim.Çok uzun bir süre olmuş acaba kistiniz felan mi vardi?
Bu 1 ayda hamile kalanlar ne kadar sanslilar o halde ben bugun test yaptim ama negatif cikti adetime 3 gun vardi8 ay sonra
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Bı sıkıntı yoktu son 4 ay öncesine kadar hormonum yüksek çıktı şuan onun için tedavi görüyorum 2aydirCanim benim olur insallah bir an once bi rahatsizlik mi var
Rabbim bir an önce sana da bütün isteyenlerede olmayanlarada nasip etsin insallahhhBı sıkıntı yoktu son 4 ay öncesine kadar hormonum yüksek çıktı şuan onun için tedavi görüyorum 2aydir
- 4 Mayıs 2015
- 1.754
- 6.288
- 158
Hayır hiç bir problem yoktu.Ne eşimde ne bende.Her şeye de bakılmıştı.Ama sebepsiz dendi.Tüp bebekle hamile kaldım ilk seferde.Baya uzun bir süre olmus herhangi bir problem mi vardi?
- 4 Nisan 2020
- 9.887
- 21.481
- 278
Amin inşallah canım hepimize Rabb'im hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinRabbim bir an önce sana da bütün isteyenlerede olmayanlarada nasip etsin insallahhh
Gerçekten öyle İlk 6 ayda olma olasılığı çok yüksek oluyor ovülasyon testi kullanmanızı öneririm.Bu 1 ayda hamile kalanlar ne kadar sanslilar o halde ben bugun test yaptim ama negatif cikti adetime 3 gun vardi
Nerden temin edebilirim acaba? Birde bu telefona indirilen uygulamalardaki ovülasyon günlerini hesaplıyor onlar doğru değil mi?Gerçekten öyle İlk 6 ayda olma olasılığı çok yüksek oluyor ovülasyon testi kullanmanızı öneririm.
- 9 Şubat 2021
- 1.403
- 2.167
- 63
Canım instagramda Birgebeningünlüğü diye bir sayfa var onun testleri çok güvenilirmiş uygulamalara çok güvenme yanıltıcı olabiliyorNerden temin edebilirim acaba? Birde bu telefona indirilen uygulamalardaki ovülasyon günlerini hesaplıyor onlar doğru değil mi?
Çok üzüldüm inanın dualarım hep sizinle rabbim size annelik duygusunu kat kat yaşatsın inşallah8 yil sonra tup bebekle ilk defa hamile kaldım ama oda dustu malesef
- 23 Mayıs 2009
- 14.276
- 15.519
- 823
Allah razi olsun isteyen herkese insallahÇok üzüldüm inanın dualarım hep sizinle rabbim size annelik duygusunu kat kat yaşatsın inşallah