- Konu Sahibi profiterol
-
neden erkek kadın doğumcuya gittiniz ki.
ben gidemem, bulunduğum şehirde bayan bir kadın doğumcu varsa neden erkeği tercih edeyim ki...
bu anlattiklarim sadece jinekologlar yapiyor......Jınekologların muayene etmeden direk laboratuara göndermesi yasak
Hanimlar acımasız eleştirilerde bulunmayin bence. Profiterol arkadaş taciz gibi hissettiğini söylüyor. Doktora resmen taciz etti dememiş. Rahatliktan bahseden arkadaşlar ya doğum yapmış oldukları için artık bir şeyleri aşmışlar ya da ağda falan yaptirmislar birilerine zaruri durumlarda açmaya alışmışlar. Fakat konu Sahibi belliki bunu ilk kez yaşıyor. Onun psikolojisini hesaba katarak yorum yapın. O da biliyor nasıl muayene olunacagini bilmekle yaşamak çok başka...
Myomun tam olarak nerede ve kaç cm? Ben de bu myom yüzünde bir sürü doktor gezdim. Ama sana tavsiyem bu işten erkekler daha iyi anlıyor.. Rabbim yardimcin olsun...Bin pişman oldum zaten. Ama miyomunuz varsa ameliyatiniz riskliyse ve daha hic çocuğunuz yoksa doktorunuzun en iyisi en ustası olmasi gerekiyor.bu yüzden araştırmalarım sonucu bu dojtora gittim.
Myomun tam olarak nerede ve kaç cm? Ben de bu myom yüzünde bir sürü doktor gezdim. Ama sana tavsiyem bu işten erkekler daha iyi anlıyor.. Rabbim yardimcin olsun...
Biliyorum canim seni.diger topikten tanışıyoruz seninle.4 cm rahmin icine doğru büyüyen submukoz miyom.
Devit kullanmıştım ama ise yaramadi bende.simdi baska bi yöntem deneyeceğim bi kac ay.oda olmazsa ameliyat olacagim galiba.
Senin icinde cok üzülmustum canim.bebegini kaybettiginde.Rabbim bidaha yasatmasin insallah.sagsalim kucagina alacagin bebekler nasip etsin sana.doktorun miyomla ilgili olmadigini söylemişti dimi? Sen neler yapıyorsun miyomla ilgili?
Geçmiş olsun...Normal maalesef. bende ilk doktor kontrolümde gittiğimde böyle yapmıştı kadın. aynı anda karnımdan da bastırmıştı, inan tırnaklarının geçtiği yerlere kan oturmuştu günlerce karnım ve altım acımıştı. Bende senin gibi kasmıştım kendimi, sonrasında çok ağlamış ve uzun süre hiç doktora gidememiştim. Bu yüzdende geç başladım çocuk tedavisine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?