• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabus gibi doktor muayenesi..

bazı arkadaşlar elle muayene normal demiş ama tıp ve aletler bu kadar gelişmişken elle bakıp anlaması daha zor. sonuçta aleti içine sokup direk görüyorsun. kaç doktora gittim (bayan) hiç böyle birşey başıma gelmedi. Bir keresinde 3 büyük kist yada tümör gibi ciddi bir olayda bile, Alttan bakılan normal ultrason, üstten bakılan 3 boyutlu renkli ultrason ve tahlillerle en kesin sonuca ulaşılıyor. Miyom gibi bir olayda alttan ultrasonla muayene bile yeterli.

evet chazlarla ve ultrasonla bakılıyo fakat bunlarla bişey bulunamazsa son olarak elle muayene yapılıyo. eğer cihazla bakıldığında sonuç alınırsa zaten muayene amacına ulaşmış oluyo.

Hanimlar acımasız eleştirilerde bulunmayin bence. Profiterol arkadaş taciz gibi hissettiğini söylüyor. Doktora resmen taciz etti dememiş. Rahatliktan bahseden arkadaşlar ya doğum yapmış oldukları için artık bir şeyleri aşmışlar ya da ağda falan yaptirmislar birilerine zaruri durumlarda açmaya alışmışlar. Fakat konu Sahibi belliki bunu ilk kez yaşıyor. Onun psikolojisini hesaba katarak yorum yapın. O da biliyor nasıl muayene olunacagini bilmekle yaşamak çok başka...

canım biz muayene masasında ne varmış rahat rahat git otur demiyoruz. öyemi anlaşılıyo acaba?
eve geldiğinde bukadar bu konunun kafaya takılıp cinselliğini etkileyecek bi durum olmadığını söylüyoruz.
ilk sefer böye olmuş ve doktora gitmekten çekinecek bu arkadaş bunun normal bişey olduğunu standart prosedir olduğunu bukadar sıkılmaması gerektiğini söylüyoruz. ee doğumuda var bunun.

daha önce iki kere alttan muayene oldum. ikiside muayene esnasında utandırıcıydı. bu çok normal hernekadar doktor olsada biliyorum kötü gözle bakmıyo ama çekiniyo insan. üstelik istediğin kadar doğum yapsın kişi istediği kadarda bu muayeneyi olsun bunun alışılacak bi durumu yok. ama masadan kalkınca bitmeli bu utanç. sağlıklı olanı bu.

doğum derseniz o sancı ve bebeğin sağlığı ile ilgili duyulan endişe doktor size allahın bir vesilesi kurtarıcı geliyo sadece bebeğinize sağlıkla sarılmayı düşnüyosunuz.

tırnaklarımı battı:53: o doktoru şikayet edebilirdiniz tırnaklarınız uzatmamaları gerekiyo

şimdiki aklım olsa ederdim ama o zaman cahillik sanırım aklıma bile gelmemişti. Bir daha o doktora gitmemiştim. Sonra bir sürü doktora gittim, 1 doktorum hariç hiç biri elle muayene etmedi bir daha.

şimdiki aklım olsa ederdim ama o zaman cahillik sanırım aklıma bile gelmemişti. Bir daha o doktora gitmemiştim. Sonra bir sürü doktora gittim, 1 doktorum hariç hiç biri elle muayene etmedi bir daha.

ah canım elle muayene tamamen doktorun nsiyatifi burda anlatıyorum birçok kişiye yanlış anlama lafım sana değil. aynı hastalık için 5 ayrı doktora git 5 ininde kendine özgü muayene tarzı çıkacaktır. hatta bazen 5. doktor diğerlerinden farklı bişey dener ve hastalığın nedeni çözülmüş olur.

ah canım elle muayene tamamen doktorun nsiyatifi burda anlatıyorum birçok kişiye yanlış anlama lafım sana değil. aynı hastalık için 5 ayrı doktora git 5 ininde kendine özgü muayene tarzı çıkacaktır. hatta bazen 5. doktor diğerlerinden farklı bişey dener ve hastalığın nedeni çözülmüş olur.

aynen canım katılıyorum sana. aynı hastalığın uzmanı bile olsalar, hepsinin yaklaşımı tedavi şekli farklı oluyor. Ne diyelim Allah ne muhtaç etsin ne de eksikliklerini göstersin. doktorlar olmadan da olmaz.

Back