- Konu Sahibi profiterol
düpedüz tecavüz buuu![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
![KK52 :52: :52:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk52.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
düpedüz tecavüz buuu![]()
Sagol canim yaa cok rahatlattin benidüpedüz tecavüz buuu![]()
Bende nasil okudugunuzu anlayamadim dogrusu.doktorun yaptigi tecavüzdu demedim kendi hislerimden bahsettim.bunun utanmaktan kaynaklandığını da yazdim ustelik. Sadece ilk yazdigimi degil tüm cevaplarimi okumani tavsiye ederim.Böyle şeyler nasıl aklınıza geliyo hayret doğrusu.Utandım desen tamamda adam tecavüz mü etti diyosun.Sizi mantığa davet ediyorum![]()
doktor erkek değilde bayan olsaydı yine aynı şeyi düşünür müydün?
erkek oldugu için mi taciz den şüphelendin...
bazı arkadaşlar elle muayene normal demiş ama tıp ve aletler bu kadar gelişmişken elle bakıp anlaması daha zor. sonuçta aleti içine sokup direk görüyorsun. kaç doktora gittim (bayan) hiç böyle birşey başıma gelmedi. Bir keresinde 3 büyük kist yada tümör gibi ciddi bir olayda bile, Alttan bakılan normal ultrason, üstten bakılan 3 boyutlu renkli ultrason ve tahlillerle en kesin sonuca ulaşılıyor. Miyom gibi bir olayda alttan ultrasonla muayene bile yeterli.
Arkadaşlar su an cok kötüyüm. Aklima geldikce icim kalkiyor.nerden baslasam anlatmaya.. insallah normal bi durumdur bu yaşadığım. .Çünkü cok fena olumsuz etkiledi beni..
Sabah miyom kontrolüm icin doktora gittim. Bikac hafta araştırdım en iyi doktor kimdir bu sehirde diye. Bu doktorun ismi bir cok kişiden duyunca randevu aldim ve bugün gittim.aksiliklere ragmen muayene oldum fakat suan hatirladikca midem bulanıyor. Ya nasil desem biraz abarti olacak olacak ama sanki tecavüz gibi.muayene koltugunda bile öğürerek durdum cok afedersiniz.biraz basa döneyim.sadece ultrasonla miyoma bakacakti alttan ama ben adet sonrasi renkli akintim var deyince yara olabilir bi muayene edelim dedi.o koltuga gectim utana sıkıla.daha önce ultrasonla alttan muayene oldum ama elle muayene ilk kez oldum ve igrenc biseydi.hakkinizi helal edin açık açık yazicam çünkü bu olay beni cok kötü etkiledi. Once bi alet soktu.yara yok dedi.sonra parmaklarini soktu. Cok Özür diliyorum böyle yazdığım icin..parmaklariyla zorladi biraz böyle aciyormu şöyle aciyormu falan dedi.ama inanilmaz kastim kendimi.cokta canim acidi.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Bayanlar lütfen söyleyin böyle mi olur elle muayene? Bu durumu yasayan varsa Allahaskina yazsin iyi bisey deyinki icim ferahlasin çünkü eve geldigimden beri öğürmek geliyor icimden.
Ve daha da onemlisi: daha once hic boyle bi durum yasamamisken sonradan vajinismus olusurmu?
kendimi sabahtan beri kasiyorum bu olay yüzünden. Yumurtlama donemindeyim ama esimle birlikte olamadik kastigimdan dolayi.esime anlatmadim yaşadıklarımı. Zaten ultrasonla bakıldığı zamanlarda da kötü oluyordum bukadar olmasa da.ona yordu eşim. Üzerinde durmadi. Cok korkuyorum kizlar vajinismus falan olmamisimdir degil mi? Zaten 7 aydir uğraşıyoruz bebek icin.bide böyle bişe cikmasin başıma.
Hanimlar nolur icimi ferahlatacak bise yazin.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Yoksa ben sacma sapan birinemi muayene oldum!!!!!
Yanılıyorsunuz herşeyin tanısı ne yazık ki tıbbi aletler değil.
En basitinden bir doktor ciğerinizi dinlerken bir elini sırtınıza koyar diğeriyle o elinin üstüne tık tık vurur. O zaman röntgen çektir, tomografi çektir diyor muyuz ? Neyin sesini dinliyorsun diyor muyuz ?
Yada üst batın kontrolünde mide ve karın boşluğuna bası uygulanır ele gelen kitle var mı kontrol edilir, eee o zaman ultrason var çektirsene demiyoruz. Ultrasonda kitle farkedilse bile ele temasında yumuşak mı sert mi olduğu, yer değiştirip değiştirmediği o kadar önemlidir ki ?
Mesela bırakın elle muayeneyi gözle muayene bile önemlidir. Tüp denemelerimde ne zaman yeni bir doktora gitsem, rahim ağzına direk gözle muayene yaptılar.
Bu işi okumadan, ilmini yapmadan sadece hasta olarak fikir beyan etmek o kadar kolay ki.
Unutmamak lazım ki yanlış verdiğimiz bilgi, başkasını yanıltır.
yine sen ve yıne tuhaf bır alıntıAnlattığınız muayene tarzında birşey yok. Siz abarttığınız için herhalde kadınlığımdan falan utanıyorum demişsiniz.
Muayene olmakla da vajinismus olunmaz korkmayın.
Ama hata kızlarımızın yetiştirilme tarzında. Genç kızlara jinekologlar öcü gibi gösterirlerse olacağı bu. Baksanıza evlisiniz ve travma yaşıyorsunuz.
Her genç kız regl olunca öğreneceği tek şey ped koymak olmamalı, annesi onu bir jinekoloğa götürmeli ve çocuğa vücudundaki değişiklikler anlatılmalı. Herhalde ancak böyle ypılırsa jinekologlar öcü olmaktan çıkar.
ağzına saglık arkadaşım konu sahbı aynen bı mukabelecanım ben olmadım ama çoğu arkadaşım da sıkıntı olduğunda elle muayene olduğunu duydum... bu telaş yapacak bi durum değil kendini kasman,üzülmen normal çünkü hiç bilmiyormuşsun sen ultrason muayenesi olacağını düşünerek gitmişsin... vajinusmus filan olacağını sanmam korkma hiç,,rahatla ve bugünleri değerlendir sonra yumurtlama günleri gitti diye daha çok üzülürsün....... Rabbim en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlat versin inşallah![]()
yine sen ve yıne tuhaf bır alıntı
duzgunce anlatmak yerıne ıtıcı ve onur kırıcı bır msj
kadın zaten uzgun bıraz farklı yaklassan nolurr?
hamilesin hormonların altust olmus ama az daha duzgun dıyolog kurmaya calıssan
bazı yorumlara böyle olyorumkk da..
bu ne şimdi şaka mı? arkadaş zaten uatnmış bilmeyerek gitmiş bi sorun yaşadım sanıyor şimdi bu cevap ne? kadın zaten hassas bi de gelmiş tecavüz bu diyorsunuz.üstelik normal bir kontrol o alakası yok.
hem o doktoru ne duruma düşürüyorsunuz hem de konu sahibini iyice tedirgin ediyorsunuz..azıcık halden anlayarak yazsanız keşke.