- Konu Sahibi profiterol
-
Bak küçüğüm hormonlar artar ama altüst olmaz. O hamilelerin kocaaaman bir yalanıdır. Sakın inanma hormonlarım altüst diye şımarıklık yapana.
Birde bence pek boyundan büyük laflar etme emi, bu anlayamadığın dünyaya el sallamak gibi birşey bu. Sen kabuğunda kal emi.
konu sahıbı bıle saka oldugunu anlayıp yorumumu begenmış... daha ne dıyeyım... her yorum altında bı kötülük aramaktan ve ıyılık melegı modundan cıksanız artık.... yorum yaparken kımseden izin alacak deılım dımı ? ayrıca yorumumda hiç bi art nıyet yokk ..... su akıl veren yorum yorumlayanlarda gercekten cok sıktı
pardon o zaman,böyle bi konuda bir kadına tecavüzlü bi şaka yapılacağını akıl edememişim hatta benim gibi çok kişi de akıl edememiş bunu o yüzden iyilik meleği gibi davranmış olabilirim.akıl falan vermedim de şaşkınlığımı gizleyemedim hala da öyle gerçi.
bu tamamen benim art niyetim haklısınız.iyi günler.
Bu muayene normal neden vaginismus olasın ki? çok hassassınız anlaşılan sakin olmaya çalışın oldu bitti normal hayatınıza dönün... muayeneden çok mu korkuyorsunuz ki? bu muayene normal detaylıca bakılmış anormal durum yok... bunları okuyupta ilk kadın dr una gidecek olan inanın korkudan ölür fazla gerilmişsiniz ...Arkadaşlar su an cok kötüyüm. Aklima geldikce icim kalkiyor.nerden baslasam anlatmaya.. insallah normal bi durumdur bu yaşadığım. .Çünkü cok fena olumsuz etkiledi beni..
Sabah miyom kontrolüm icin doktora gittim. Bikac hafta araştırdım en iyi doktor kimdir bu sehirde diye. Bu doktorun ismi bir cok kişiden duyunca randevu aldim ve bugün gittim.aksiliklere ragmen muayene oldum fakat suan hatirladikca midem bulanıyor. Ya nasil desem biraz abarti olacak olacak ama sanki tecavüz gibi.muayene koltugunda bile öğürerek durdum cok afedersiniz.biraz basa döneyim.sadece ultrasonla miyoma bakacakti alttan ama ben adet sonrasi renkli akintim var deyince yara olabilir bi muayene edelim dedi.o koltuga gectim utana sıkıla.daha önce ultrasonla alttan muayene oldum ama elle muayene ilk kez oldum ve igrenc biseydi.hakkinizi helal edin açık açık yazicam çünkü bu olay beni cok kötü etkiledi. Once bi alet soktu.yara yok dedi.sonra parmaklarini soktu. Cok Özür diliyorum böyle yazdığım icin..parmaklariyla zorladi biraz böyle aciyormu şöyle aciyormu falan dedi.ama inanilmaz kastim kendimi.cokta canim acidi.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Bayanlar lütfen söyleyin böyle mi olur elle muayene? Bu durumu yasayan varsa Allahaskina yazsin iyi bisey deyinki icim ferahlasin çünkü eve geldigimden beri öğürmek geliyor icimden.
Ve daha da onemlisi: daha once hic boyle bi durum yasamamisken sonradan vajinismus olusurmu?
kendimi sabahtan beri kasiyorum bu olay yüzünden. Yumurtlama donemindeyim ama esimle birlikte olamadik kastigimdan dolayi.esime anlatmadim yaşadıklarımı. Zaten ultrasonla bakıldığı zamanlarda da kötü oluyordum bukadar olmasa da.ona yordu eşim. Üzerinde durmadi. Cok korkuyorum kizlar vajinismus falan olmamisimdir degil mi? Zaten 7 aydir uğraşıyoruz bebek icin.bide böyle bişe cikmasin başıma.
Hanimlar nolur icimi ferahlatacak bise yazin.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Yoksa ben sacma sapan birinemi muayene oldum!!!!!
hayatım öncelikle merhaba
muayene o şekilde oluyor kendini vajinismus olarak şartlandirma ben o illeti yaşadım ve onun üstüne defalarca muayene oldum hsg bile çektirdim
muayene ile vajinismus olanı hiç duymadım rahat ol bişey olmaz o gençlikten bilinçaltında olan bir durum
kendini rahat.hissedeceğin bir doktora.git bence
ben myomectomy oldum ama miyom için bana elle muayene yapmamislardi o ayrı
Arkadaşlar su an cok kötüyüm. Aklima geldikce icim kalkiyor.nerden baslasam anlatmaya.. insallah normal bi durumdur bu yaşadığım. .Çünkü cok fena olumsuz etkiledi beni..
Sabah miyom kontrolüm icin doktora gittim. Bikac hafta araştırdım en iyi doktor kimdir bu sehirde diye. Bu doktorun ismi bir cok kişiden duyunca randevu aldim ve bugün gittim.aksiliklere ragmen muayene oldum fakat suan hatirladikca midem bulanıyor. Ya nasil desem biraz abarti olacak olacak ama sanki tecavüz gibi.muayene koltugunda bile öğürerek durdum cok afedersiniz.biraz basa döneyim.sadece ultrasonla miyoma bakacakti alttan ama ben adet sonrasi renkli akintim var deyince yara olabilir bi muayene edelim dedi.o koltuga gectim utana sıkıla.daha önce ultrasonla alttan muayene oldum ama elle muayene ilk kez oldum ve igrenc biseydi.hakkinizi helal edin açık açık yazicam çünkü bu olay beni cok kötü etkiledi. Once bi alet soktu.yara yok dedi.sonra parmaklarini soktu. Cok Özür diliyorum böyle yazdığım icin..parmaklariyla zorladi biraz böyle aciyormu şöyle aciyormu falan dedi.ama inanilmaz kastim kendimi.cokta canim acidi.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Bayanlar lütfen söyleyin böyle mi olur elle muayene? Bu durumu yasayan varsa Allahaskina yazsin iyi bisey deyinki icim ferahlasin çünkü eve geldigimden beri öğürmek geliyor icimden.
Ve daha da onemlisi: daha once hic boyle bi durum yasamamisken sonradan vajinismus olusurmu?
kendimi sabahtan beri kasiyorum bu olay yüzünden. Yumurtlama donemindeyim ama esimle birlikte olamadik kastigimdan dolayi.esime anlatmadim yaşadıklarımı. Zaten ultrasonla bakıldığı zamanlarda da kötü oluyordum bukadar olmasa da.ona yordu eşim. Üzerinde durmadi. Cok korkuyorum kizlar vajinismus falan olmamisimdir degil mi? Zaten 7 aydir uğraşıyoruz bebek icin.bide böyle bişe cikmasin başıma.
Hanimlar nolur icimi ferahlatacak bise yazin.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Yoksa ben sacma sapan birinemi muayene oldum!!!!!
Yurt disinda hamilelik dahil her jinekolog elle muayene yapiyor....
bende en son smir testi icin gitmistim....
ilk defa bir drdan bukadar rahatsiz oldum....
dedigim gibi burdaki butun drlar elle muayene ederler....
hatta hamileysen ilk ayindan basliyor dogum gunene kadar.....
elle muayene etmeyen bir dr bulursak sasiriyoruz....
artik oyle elle muayene ye alistik....
Canim bu miyom yüzünden kadin -erkek bisürü doktor gezdim.hicbiri böyle yapmamisti.o yuzden normalmi bu diye sordum zaten.bu dr alanibda uzman diye bunu tavsiye edende bi bayan dr zaten.ameliyatim riskli olduğu icin cocugun daha yok o yuzden x doktara git demisti.neticede bayanda olsa erkekte olsa jinekolojik muayeneye karşı korkularim var.daha gitmeden onyargili oluyorum anlayacagin.anlattiklariniz dr un yaptiklari normal
elle muayene oyle olur
siz hassas olduugnuz için boyle hissetmi$iniz
bi dahasina akdina gidin ama kadin jinekologu seven duymadim hiç, hep erkeklerin daha iyi oldugunu iyi ilgilendiigni soylerler
Yok canım. Yumurtlama donemi oldugunu zaten dr ultrasonla bakincada söyledi. Yumurtan iki gun icinde catlar dedi ki benim hesabim da öyle. Benim zaten adetim 10 gun sürüyor. 2gunde lekenmem vardi bitsin diye bekledim. Yani tam siklusun 13uydu doktora göründüğümde.zaten lekenmeler yüzünden elle muayene yapmak istedi.normalde miyom kontrollerinde sadece ultrason kullanmislardi.doktorun muayehane şekli çok normal,bana da bir sürü doktor elle muayehane yapmııştır,bunun sebebi ağrıyan yerinizi bulmak yada kist,miyom vs...bulmak.
ikincisi sonradan vajinusmus olunmaz,bunu bende çok araştırdım.sadece muayehane sırasında korktuğun kasıldığın ve acı çektiğin için eşinle ilişkiye girmekten korkuyorsun,çünkü eşinle ilişki sırasında muayenede olduğu gibi acı çekeceğin düşüncesindesin,psikolojik yani.
birde anlamadığım adetin yeni bitmişse nasıl yumurtlama döneminde oluyorsun,benim bildiğim kadarıyla adet başlangıcından itibaren 13.14.günler yumurtlama dönemi başlar.yazdığına göre en fazla 7.günündesindir ve buda yumurtlama dönemi değildir.
Arkadaşlar su an cok kötüyüm. Aklima geldikce icim kalkiyor.nerden baslasam anlatmaya.. insallah normal bi durumdur bu yaşadığım. .Çünkü cok fena olumsuz etkiledi beni..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?