- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.868
- 498
- Konu Sahibi profiterol
-
Ben evli değilim, daha önce öyle muayene de olmadım ama artık yıl 2013 internet gibi bir nimetten dr araştırana kadar bir de muayene nasıl yapılır, nedir onu da bir araştırın Allahını severseniz 3 yıldır kk üyeydim ( bu yeni üyeliğim) bu konunun farklı versiyonlarından kaç konu gördüm. En mahremini açmak diye cümle kullanmışsınız doktorlar o kadar yıl birilerini taciz etmek için okumuyorlar bazı şeyleri aşalım artık.
Hoşgörü ile cevap veren arkadaslara cok tesekkur ederim. Demekki elle muayene normal bir durummus öğrenmiş oldum.
Bu hissi yaşamamin sebebi ilk kez elle muayene olusumdandi.ki bence bu bir tabu degildir.doktor dahi olsa birine en mahrem yerini aciyorsun elbette utanirsin.diyeceksiniz ki bi cogunuz dedi bayan doktora gitseydin..velevki bayan doktora gittim ve elle muayeneyi daha önceden duydum.inanin ayni seyi yasardim.insanin tabiatinda vardir mahremini baskasina acinca utanmak..
Cok merak ediyorum bu agir elestiride bulunan arkadaşlar ilk muayenelerinde gayet doğal mi karsiladilar bunu..doktorlari bayan dahi olsa..hic cekinmeden acimiverdiler acaba? Yoksa Bilmediklerinden dolayi iskembe-i kübradan salliyorlar mi? Maksat yazmış olmak olsun diye de yaziyor olabilirler tabi.simdi hemen kizmayin bana yine kizlar.
Neyse.. hasıli gittigim bi cok bayan dojtorda miyomun riskli bir yerde olduğunu söyleyip gönderdiler beni.hic cocugumda olmadigi icin risk almak istemediler ki rahmimin alinmasina kadar gidebilecek riskleri var miyom ameliyatlarinin.uzun arastirmalar sonucu bu doktoru buldum ve tekrar yazıyorum daha once hic duymamistim elle muayene yapildigini.belkide 20 tane doktor gezdim farkli sehirlerde daha once böyle muayene eden olmamıştı. Sasirmisligim korkmuslugum bundandir vesselam.
Ben evli değilim, daha önce öyle muayene de olmadım ama artık yıl 2013 internet gibi bir nimetten dr araştırana kadar bir de muayene nasıl yapılır, nedir onu da bir araştırın Allahını severseniz 3 yıldır kk üyeydim ( bu yeni üyeliğim) bu konunun farklı versiyonlarından kaç konu gördüm. En mahremini açmak diye cümle kullanmışsınız doktorlar o kadar yıl birilerini taciz etmek için okumuyorlar bazı şeyleri aşalım artık.
Okudugunla yaşadığın bir olur zannediyorsun. Insallah seninki öyle olur Ne diyeyim.
Okudugunla yaşadığın bir olur zannediyorsun. Insallah sizinki öyle olur Ne diyeyim.
Kurdugum bu cumleyle doktorlarin tacizci oldugunu mu soylemek istedim sizce ben? Nasil buraya bagladiniz bunu acaba!! Dikkatli okuyun lütfen. Oldugu gibi okuyun.altinda baska anlamlar aramayin.
demişsiniz yaHanimlar nolur icimi ferahlatacak bise yazin.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Yoksa ben sacma sapan birinemi muayene oldum!!!!!
Bide ameliyat olmaya kalkın hastaneye yatın bakalım kaç kere muayene olucaksiniz öyleayrıca normal elle muayene böyle oluyor maglesef. Araştırma hastanesinde ameliyat olursaniz bakmıyan kalmaz sölimde sora herkes bakti diye dertlenmeyin insan utansada normal şeyler
ayyyyyyyyyyy içim sıkıldı okurken keşke nası olur ögrenip gitseymişiniz nasıl oldugunu bende geçen hafta ilk kez muayne oldum jinekologa kistler vardı bende ilişkide çok acı oluyo diyince elle kontrol yaptı bunda bişey yok vajinismusta olan yoktur zannımcaArkadaşlar su an cok kötüyüm. Aklima geldikce icim kalkiyor.nerden baslasam anlatmaya.. insallah normal bi durumdur bu yaşadığım. .Çünkü cok fena olumsuz etkiledi beni..
Sabah miyom kontrolüm icin doktora gittim. Bikac hafta araştırdım en iyi doktor kimdir bu sehirde diye. Bu doktorun ismi bir cok kişiden duyunca randevu aldim ve bugün gittim.aksiliklere ragmen muayene oldum fakat suan hatirladikca midem bulanıyor. Ya nasil desem biraz abarti olacak olacak ama sanki tecavüz gibi.muayene koltugunda bile öğürerek durdum cok afedersiniz.biraz basa döneyim.sadece ultrasonla miyoma bakacakti alttan ama ben adet sonrasi renkli akintim var deyince yara olabilir bi muayene edelim dedi.o koltuga gectim utana sıkıla.daha önce ultrasonla alttan muayene oldum ama elle muayene ilk kez oldum ve igrenc biseydi.hakkinizi helal edin açık açık yazicam çünkü bu olay beni cok kötü etkiledi. Once bi alet soktu.yara yok dedi.sonra parmaklarini soktu. Cok Özür diliyorum böyle yazdığım icin..parmaklariyla zorladi biraz böyle aciyormu şöyle aciyormu falan dedi.ama inanilmaz kastim kendimi.cokta canim acidi.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Bayanlar lütfen söyleyin böyle mi olur elle muayene? Bu durumu yasayan varsa Allahaskina yazsin iyi bisey deyinki icim ferahlasin çünkü eve geldigimden beri öğürmek geliyor icimden.
Ve daha da onemlisi: daha once hic boyle bi durum yasamamisken sonradan vajinismus olusurmu?
kendimi sabahtan beri kasiyorum bu olay yüzünden. Yumurtlama donemindeyim ama esimle birlikte olamadik kastigimdan dolayi.esime anlatmadim yaşadıklarımı. Zaten ultrasonla bakıldığı zamanlarda da kötü oluyordum bukadar olmasa da.ona yordu eşim. Üzerinde durmadi. Cok korkuyorum kizlar vajinismus falan olmamisimdir degil mi? Zaten 7 aydir uğraşıyoruz bebek icin.bide böyle bişe cikmasin başıma.
Hanimlar nolur icimi ferahlatacak bise yazin.normalmiydi bu doktorun yaptığı? Yoksa ben sacma sapan birinemi muayene oldum!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?