Kaburga eklenerek revizyon ameliyatı

Gevezefyz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2019
82
22
88
29
Merhabalar 3 yıl önce burun ameliyatı oldum sonuçtan pek memnun değilim hem yamuk hem de fazla küçük yapay olduğunu hissediyorum yandan. Önden de sırtı tombullaştı eski ince burnum yok. ve çok pişmanım. Burnuma kıkırdak eklenerek hafif kemer olmasını istiyorum. Şu an ki halini ekledim. Ve düşündüğüm şeyi de örnek olarak koydum. Benzer bir ameliyat olan var mı ? Ve kimi tavsiye edersiniz. Başlık açmıştım önceden ancak silinmiş. Yorumlarınız bekliyorum sevgiler

Merhaba. Evet biraz asimetrik duruyor bence yandan görüntüsü güzel ama hafif kemerli bende seviyorum doğallık açısından Ben de 6 yıl önce oldum. Ameliyat öncesi özellikle belirtmiştim az bisey kemerli olmasını.Tam da istediğim gibi oldu doktorumu tavsiye ederim revizyonda çok iyidir isterseniz özelden fotoğraf da paylaşabilirim.

Çook sevinirim lütfen

ben burnunu çok beğendim cnm seninki gibi olsun isterdim açıkçası bana kalırsa hiç elletme daha kötü olma ihtimalide var

Bence de elletme. Guzel gozukuyor yandan. Dogal durmuyor ama yapay da degil. Onden evet asimetrik ama dudagin da asimetrik senin. Benzer durum bende de var oradan anladim hemen. Yuzun asimetrik. Evet burnun biraz daha ayarlanabilirdi ama olmuyor galiba asimetrimizden dolayi. Bence kotu durmuyor genel olarak. Hareket halindeyken hele belli olmuyordur aman aman o asimetri. Benimki oyle. Bosver bence. Iyi dusun

Merhaba bende revizyon kararı aldım kemik görünümü ve burun ucumu büyütmek için memet yazar ile iletişim kurdum tasarım yaptı kemikli yeni konu açtım tasarım ekledim bakın isterswniz

Sizin burnunuza kaburga eklenecek bir durum yok bence hatta çıkartılacak kıkırdak. Önden geniş dediğiniz gibi bende kendimde gözlemliyorum onu . Daha zarif bir burun sırtı sizin sorununuzu çözer bence ekstra yukseltmeyin kemerle fln burnunuzu

Merhaba burnunuz iyi görünüyor ama sizi anlıyorum çünkü ben de burnumu büyütmek istiyorum revizyonla. Sercan Göde'nin sayfasında burnunu orjinal haline getirtenleri gördüm ama fiyatlar uçmuş durumda

Doktorunuz kim acaba bana da gönderebilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…