Merhaba. Evet biraz asimetrik duruyor bence yandan görüntüsü güzel ama hafif kemerli bende seviyorum doğallık açısından Ben de 6 yıl önce oldum. Ameliyat öncesi özellikle belirtmiştim az bisey kemerli olmasını.Tam da istediğim gibi oldu doktorumu tavsiye ederim revizyonda çok iyidir isterseniz özelden fotoğraf da paylaşabilirim.Merhabalar 3 yıl önce burun ameliyatı oldum sonuçtan pek memnun değilim hem yamuk hem de fazla küçük yapay olduğunu hissediyorum yandan. Önden de sırtı tombullaştı eski ince burnum yok. ve çok pişmanım. Burnuma kıkırdak eklenerek hafif kemer olmasını istiyorum. Şu an ki halini ekledim. Ve düşündüğüm şeyi de örnek olarak koydum. Benzer bir ameliyat olan var mı ? Ve kimi tavsiye edersiniz. Başlık açmıştım önceden ancak silinmiş. Yorumlarınız bekliyorum sevgiler
Eki Görüntüle 3537528 Eki Görüntüle 3537529 Eki Görüntüle 3537530
Çook sevinirim lütfenMerhaba. Evet biraz asimetrik duruyor bence yandan görüntüsü güzel ama hafif kemerli bende seviyorum doğallık açısından Ben de 6 yıl önce oldum. Ameliyat öncesi özellikle belirtmiştim az bisey kemerli olmasını.Tam da istediğim gibi oldu doktorumu tavsiye ederim revizyonda çok iyidir isterseniz özelden fotoğraf da paylaşabilirim.
Merhaba bende revizyon kararı aldım kemik görünümü ve burun ucumu büyütmek için memet yazar ile iletişim kurdum tasarım yaptı kemikli yeni konu açtım tasarım ekledim bakın isterswnizMerhabalar 3 yıl önce burun ameliyatı oldum sonuçtan pek memnun değilim hem yamuk hem de fazla küçük yapay olduğunu hissediyorum yandan. Önden de sırtı tombullaştı eski ince burnum yok. ve çok pişmanım. Burnuma kıkırdak eklenerek hafif kemer olmasını istiyorum. Şu an ki halini ekledim. Ve düşündüğüm şeyi de örnek olarak koydum. Benzer bir ameliyat olan var mı ? Ve kimi tavsiye edersiniz. Başlık açmıştım önceden ancak silinmiş. Yorumlarınız bekliyorum sevgiler
Eki Görüntüle 3537528 Eki Görüntüle 3537529 Eki Görüntüle 3537530
Doktorunuz kim acaba bana da gönderebilir misinizMerhaba. Evet biraz asimetrik duruyor bence yandan görüntüsü güzel ama hafif kemerli bende seviyorum doğallık açısından Ben de 6 yıl önce oldum. Ameliyat öncesi özellikle belirtmiştim az bisey kemerli olmasını.Tam da istediğim gibi oldu doktorumu tavsiye ederim revizyonda çok iyidir isterseniz özelden fotoğraf da paylaşabilirim.
Özelden iletiyorumDoktorunuz kim acaba bana da gönderebilir misiniz
Aslında en büyük korkum bu ama şu anki hali o kadar üzüyor kiCok guzelsiniz burnunuz da guzel. Eletitseniz uzulursunuz.
Aslında yükselirse kemer gibi önden ince görünür diye düşündümSizin burnunuza kaburga eklenecek bir durum yok bence hatta çıkartılacak kıkırdak. Önden geniş dediğiniz gibi bende kendimde gözlemliyorum onu . Daha zarif bir burun sırtı sizin sorununuzu çözer bence ekstra yukseltmeyin kemerle fln burnunuzu
Tatlim surekli oraya odaklandigin icin beyninde kendini sadece burnundan hatta burnunun sirtindan ibaret goruyorsun, her fotoda da gozun onu seciyor. Ve burnunu oldugundan cok daha kotu goruyorsun. Bu bir imaj zedelenmesi. Ama seni disaridan goren bizler cok guzel bir kadin goruyoruz. Ve su an kendi beynin hasarlı görüyor, bize guvenmek zorundasin. anoreksiya nervoza (zayiflik hastaligi) Da insanlar kendilerini kilolu gorup hala zayiflamaya calisiyorlar.Aslında en büyük korkum bu ama şu anki hali o kadar üzüyor ki
Hayir törpü yapılması gerekiyor sağ sol . O da siz takıntı yaptığınız için bu durumu yoksa aşırı kötü bir durum yok önden de :) sakin yukselttirmeyin burun sırtını ters ışıkta yine memnun etmez çünkü göz hizzasinin yani burun kökü biraz içerde olmalı dümdüz bir burun olmamali. daraltmasi yeterli gibi sizdeAslında yükselirse kemer gibi önden ince görünür diye düşündüm
Sizlerde de üst dudakta küçülme oldu muMerhaba bende revizyon kararı aldım kemik görünümü ve burun ucumu büyütmek için memet yazar ile iletişim kurdum tasarım yaptı kemikli yeni konu açtım tasarım ekledim bakın isterswniz
Hayır tam tersi büyüdü dolgunlaştıSizlerde de üst dudakta küçülme oldu mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?