Kabullenemiyorum yaptıkları şeyleri...

SabihaGokcen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2020
1.973
3.173
53
Merhabalar yeni kaydoldum siteye biraz içimi dökmek istedim birilerine.
9 ay önce 1 buçuk aylık ilişkim oldu. Dershanede tanışmıştık ama hayatımı mahvetti. Tam unuttum derken bu ay beni instagramdan bulup affetmem için yalvardı numaramı değiştirmeme rağmen numaramı attı senden haberim var herşeyini biliyorum dedi. 20 yaşındayım ilk sevgilim o olmuştu.Erkeklere güvenemeyen bir tipim ama güvenmiş bulundum ona. Onun yüzünden sinir krizi geçirip 2 hafta evde kalamamışlığım var. 1 ay kısa bi süre gibi nasıl hemen aşık oldun diyeceksinizdir haklısınızda 2 ay arkadaşlık yapmıştık sonra ben açılmıştım öyle bir ilişkimiz başlamıştı. Çok geniş bir tip olduğunu sonradan farkettim çok yakın ve nefret ettiğim bi kızla aşırı samimiydi kıza çok sert vurur ve köle gibi davranırdı herşeyini yaptırırdı ama o kızın hoşuna giderdi hatta eski sevgilimin ikizi var ve aynı dershaneye gidiyorlardı bu kız 1 yıllık ilişkisi olmasına rağmen hem ikiz kardeşine , hem arkadaşına kısaca herkese çıkma teklifi etmiş biri kısaca geniş buda hoş şeyler yazamayacağım onlar hakkında üslubum için kusura bakmayın lütfen. kız benden hoşlanmazdı bende ondan ve bilerek eski sevgilime daha yakın olurdu ama eski sevgilim hayır demezdi arkadaşı olduğunu savunup söylediklerimi görmezden gelirdi onu överdi ve onunla daha fazla takılırdı. Sineye çektim , bana hatalı olduğumu evham yaptığımı saçmaladığımı söyledi kabullenmek zorunda kaldım ister istemez çünkü hırslanmıştım ve sevdiğimi sanıyordum ama hep çabalayan arayan mesaj atan ilgilenen kısaca herşeyi yapan taraf bendim en son bana ilgisizsin ve kızlarla benden fazla takılıyorsun diye söylediğimde kavga ettik ve ara verdik sonra 1 gün bile sürmemişken arayı bitirerek devam ettik ama kısa sürdü beni affetsin diye pasta ve börek yapmıştım ama beni görmezden geldi ve yemedi en son ayağına çağırdı ve seni hala seviyorum kararsızım ama olmuyor diyip bitirdi ve gitti. Sonradan öğrendim ki benimle birlikteyken eski sevgilisinin fotoğrafına bakarak uyuyormuş başka sevgili yapmış ayrılmış o kızla birlikteykende eski sevgilisini düşünüyormuş ama hala eski sevgilisinden bahsedip 1 yıl oldu diyormuş benim dedikodumu yapıyormuş falan arkadaşından duydum meğersem eski sevgilisini engellemeyen konuşmaları fotoğrafları kısaca hiçbirşeylerini silmeyen aşırı vicdansız merhametsiz ve sadakati olmayan biriymiş , güya yalan söyleyenleri sevmeyen biri kardeşiyle ama ikiside aynı. Bizim tarihimizi twittira yazdı ve silmedi instagramdada öyle sevgilim var diyip bitirmeme rağmen duruyor. Sevmiyorum onu onu dürüst sandığım için sevmiştim başlarda öyle duruyordu ama sonradan bana yaptığı şeyler ve bana attığı mesajların yalan olması, beni sevip sevmediğini bilmiyorum ama işte hala kabullenemiyorum beni küçük düşürüp alay ettiğini düşünüyorum ve onun yüzünden travma yaşadım bu yüzden kabullenemiyorum napmam lazım bilemiyorum sindiremedim bir türlü.

Back