Sizin dilekleriniz de kabul olsunamel sağlam olmalıdır ki niyette doğru olsun..
dua diye yazdığınız şey bağlama büyüsü tarzı birşey silin insanları(inanları) da günaha ortak etmeyin..
bağlamak demek bu es dost fark etmez iradesi dışında saçma sapan şeylerle kalbini hislerini yönetmeye çalışmak demektir..
kuran-ikerimde bununla ilgili bir çok uyarı vardır büyü yapan yaptıran bu yönde dua okuyanların imani gider..
yazıyı gözden gecirinve silin bence "benim duam değil benim buyum kabul oldu deseniz daha doğru olur..
Kİmse rahatsız olmamalı seninle paylaşılmış sende okuyup memnun kalınca bize tavsiye ediyorsun ama durum bu sadece bundan sonra okuduğun dualara dikkat et çünkü bazıları okuyan içinde iyi olmuyor ayrıca sen bunu okuyorsun görevlendiriyorsun onlar sana bağlıyor ama sen vazgeçtiysen de iyi değil
şakasınız yaSizin dilekleriniz de kabul olsun
Teşekkür ederiiimEşinizin iradesine müdahale etmiş sayilabilirsiniz. Anlamına iyice bakın. Aman dikkat
Bizede dua edin evimize giremiyoruz depremden
Evi insana bağlama değil eşi bağlama büyüsü.. pardon duasıymış bu..))Bizede dua edin evimize giremiyoruz depremden
Canım çok tehlikeli geldi bana. Yani bunlar insan iradesine müdahale büyüye falan girer diye kork yani. Bi bak Bi öğren neymiş. Bilmem a oğlu b falan. Kimse de bilmeden yapmasın. Dönüşü çok zor bunların. Vebali de aynı şekilde.
Canım çok tehlikeli geldi bana. Yani bunlar insan iradesine müdahale büyüye falan girer diye kork yani. Bi bak Bi öğren neymiş. Bilmem a oğlu b falan. Kimse de bilmeden yapmasın. Dönüşü çok zor bunların. Vebali de aynı şekilde.
Sizin dilekleriniz de kabul olsun
Sizin de herkesin iyi dilekleri kabul olsuuuun 1Sen aklinca dalga mi geciyorsun bizimle? Paylastigini da iyi niyetle paylastigina inanmiyorum.
Birazdanuyarıyoruz da konu sahibi büyü ile uçuşa geçti galiba
herkese sizinde dilekleriniz kabul olsun deyip duruyor kadın imanından olacak
Sen aklinca dalga mi geciyorsun bizimle? Paylastigini da iyi niyetle paylastigina inanmiyorum.
Bu öyle hafife alınacak konular da değil. Simdi bu konuyu okuyan dertli kadın erkek biri yapacak okuyacak o da var. Konu sahibini bilemem ama valla buna Bi kez başla önüne çıkan herseye okumaya başlarsın. İnsan hayatı mahvoluyor. Bak şimdi. Belki ayrılmanız hayırlısıydi. Bilip bilmeden okunmaz canım ya. Bunun bile birsuru izni var koruması var. Kafana göre ben okudum oldu değil ya. Var oğlu var al başına belayı. İnşallah konu silinir sayın adminleruyarıyoruz da konu sahibi büyü ile uçuşa geçti galiba
herkese sizinde dilekleriniz kabul olsun deyip duruyor kadın imanından olacak
Bak bende seni anlıyorum. İyi niyetlisin ama bu işler niyete bakmaz ki. Anlamını bile bilmiyorsun. Belki ayrılmanız hayırlısıydi. Lütfen Bi daha asla yapma. Seni düşündüğüm için diyorumAnladım haklisiniz iyi niyetle paylaştım
Ama vebal konusu ürkütücü tabi. Biz burada bir çok toplu dua yapmıştık. Faydalanılır ümidi ile paylaşmıştım.
Bu öyle hafife alınacak konular da değil. Simdi bu konuyu okuyan dertli kadın erkek biri yapacak okuyacak o da var. Konu sahibini bilemem ama valla buna Bi kez başla önüne çıkan herseye okumaya başlarsın. İnsan hayatı mahvoluyor. Bak şimdi. Belki ayrılmanız hayırlısıydi. Bilip bilmeden okunmaz canım ya. Bunun bile birsuru izni var koruması var. Kafana göre ben okudum oldu değil ya. Var oğlu var al başına belayı. İnşallah konu silinir sayın adminler
BirazdanMune Onu gerçekten uçuracak zaten de bu ön hazırlık galiba..imanindan olmadanda akli başına gelir inş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?