- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
Ohooo hala sayısal da falan mı kaldınız siz onlar çoktan ortaya çıktı yahuBNce “Aşıktan çok Acıkan var”
Yok mu şöyle sayısal falan tuttracagımz milli piyango da olur
Canımız sağolsun ben dua niyeti ile okudum aldım kabul ettim. Birilerine de enerjisi fayda olur umarım.Onu biliyorum demek istediğim o değildi
O da mı hileymiş,yalanmış bugün oynadım daha 4 kolonOhooo hala sayısal da falan mı kaldınız siz onlar çoktan ortaya çıktı yahuataist olarak olmadı şimdi bu
İşte bu sebebten “ateiStimm”
Bir harf açığı bile arayan insanlar müslüman müslümanın açığını kapatan bir din idi sanırım !!
Höşgörü diniydi..
Bn sizden değilim ok
Turkceyi hatali yazan her uyeyi uyarmaya çalışırım genelde ve bunun inançla hiç bir alakası olmadi bugüne kadar...komik oldu o yüzden bu tavrınız))
dua diye okuduğunuz şeye dikkat edin de bağlama büyüsü saçmalığı olmasın..
böyle çok var dua diye verirler insanlara ama aslında bağlama büyüsüdür şunu da soyleyim rakamlarla dua edilmez 3 kere 40 kere hele ki anlamını bilmediğiniz şeyler eğer bu bahsettiğim türde bir dua ise karşı tarafın iradesini ele almak oluyor büyü dinde haramdır ve çok büyük kulhakkı vardır bir arkadaş paylaşmış başlıklardan biri bağlama duası tarzı birşey yazıyor burdanda anlayabilirsiniz..
bence vebal'e girmeyin inancı yüksek biriyim dua etmek istiyorsaniz ellerinizi açıp dua etmeniz ve mealini bildiğiniz duaları okumanız sizin hayırınıza olur..
iyi bir şey yapayım derken vebal almış olmayın..
Yani nikahlı eş, sevgili yasak aşk vs olmaz denmiş.
Yılbaşı öyle diyorlar videolar falan çıktı sayısal içinde videoları görmüştüm. Gitti sizin para.O da mı hileymiş,yalanmış bugün oynadım daha 4 kolon
Nikahli olunca bir insanin iradesini etkilemek dua mi oluyor? Marifetmis gibi paylasmissiniz birde.
duaya değilde inancınıza hayranım
herşey gönlünüzce olsun
öküz kocalar donjuan olsun
çok amin
Bizim konuştuğumuz hiç kimse burada birbirine girmez. Iyi niyetli uyarı için de teşekkür ederimBu konu kapanır millet birbirine girsin diye bilerek mi açtınız?
Anlayışlı olalım belki öküz koca derdi vardırSenin inanmadigini biliyoruz zaten. Merak ettigim hep dini konulara neden bunu yazma ihtiyaci hissettigin? Ben inanmasam hic bu konulari okuyup yazma geregi duymam. Herkesin inanci kendine once bunu bir anla sonra haran kal.
Rahatsızlık verdiğimi düşünmemiştim iyi niyetti bu ama .❤
Azonce saglik ve piyango diledim biliyomusnBNce “Aşıktan çok Acıkan var”
Yok mu şöyle sayısal falan tuttracagımz milli piyango da olur
Muhabbet duasinin iyi niyeti mi oluyormus? Dua diye paylastiginiz hakkinda yazilanlari okuyunca insan dinden sogur valla :) siz duayi cok yanlis anlamissiniz.
Ameller niyetlere göredir ❤ ben dua ,iyi dilek olarak okudum teşekkür ederim
Kİmse rahatsız olmamalı seninle paylaşılmış sende okuyup memnun kalınca bize tavsiye ediyorsun ama durum bu sadece bundan sonra okuduğun dualara dikkat et çünkü bazıları okuyan içinde iyi olmuyor ayrıca sen bunu okuyorsun görevlendiriyorsun onlar sana bağlıyor ama sen vazgeçtiysen de iyi değilRahatsızlık verdiğimi düşünmemiştim iyi niyetti bu ama .❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?