- 25 Şubat 2018
- 237
- 248
- 103
Meali yok duanın ben google amcaya sordum kuranda geçmiyormuş medyumların sitesinde olan aşık etmek için okunan bir dua yazıyor.Yani pek itibar edilmemesi gerek bence.Ss aldim yarin bir ablama aticam meali neymis bakalim belki dayanamam gece atar haberdar ederim konu ban yemesse
Banlanacaksın o zaman. HoşçakalBen konuyu silmeye karar verdim. Icini döken herkese teşekkürler
"sizin de dualarınız kabul olsun"
cevap geliyor
Işte bütün bunlar cehaletten ileri geliyor arapça olan her yazıyı dua zannetmesek, zahmet edip meal okusak bunlar olmaz..amin.. üzüldüm de bir taraftan eğer gerçekten ciddi biri varsa yanı bu çok büyük bir vebal birde dua sanıyor şaka gibi
Demek istediğiniz benim demin sitede yorumlarda okuduğum şeyse anladım sanırım duada istenen şahısları söylüyor çok bulaşmamak gerek böyle şeylere benceOnu biliyorum demek istediğim o değildi
Işte bütün bunlar cehaletten ileri geliyor arapça olan her yazıyı dua zannetmesek, zahmet edip meal okusak bunlar olmaz..
Ullkede çok var maalesef bu zihniyetten..
Bu konular keskin kılıç gibi. Bir ayeti besmelesiz söyler şifa bulursun. Besmele ile söyler davet yaparsın. Öyle kafana göre deneme yanılma yok komşu yaptı olmuş bitmisle yapılmaz. Tavsiye edilmez.Büyü müyü bilemeyeceğim de, her şeyi yardıma isteyen, "Onların da hatırı için" tarzı bir şey gibi; okuyorum bildiğim kadarı ile çözmeye çalışıyorum da; (duanın tamamında) sayılmadık İslam büyüğü kalmamış, gizemli isim ve tür çağırısı gibi bir şey göremedim.
Dikkatli bi bakın siz de çözersiniz yarısı isim zaten, her şeye kadir Allah, 4 büyük melek, İbrahim Milleti, Musa peygamber, kutsal kitaplar, (burada verilmemiş kısımlarında) halifeler, peygamber eş ve kızları hepsinin adları geçiyor ve son kısımda Allah'tan izin isteniyor.
Tabi ben öyle Tarzanca şeaptım yani yine bilemeyeceğim.
Ama böyle "Kesin olur-garanti" yazılan şeyler, bana tuhaf ve bir miktar da komik geliyor, kusura bakmayın.
Belki de , insallah meal sordugum abla kizmaz :) ay istemem 10 yil sonra gelen aski vıç vıç iyi boyle tekduze :)Meali yok duanın ben google amcaya sordum kuranda geçmiyormuş medyumların sitesinde olan aşık etmek için okunan bir dua yazıyor.Yani pek itibar edilmemesi gerek bence.
Büyü müyü bilemeyeceğim de, her şeyi yardıma isteyen, "Onların da hatırı için" tarzı bir şey gibi; okuyorum bildiğim kadarı ile çözmeye çalışıyorum da; (duanın tamamında) sayılmadık İslam büyüğü kalmamış, gizemli isim ve tür çağırısı gibi bir şey göremedim.
Dikkatli bi bakın siz de çözersiniz yarısı isim zaten, her şeye kadir Allah, 4 büyük melek, İbrahim Milleti, Musa peygamber, kutsal kitaplar, (burada verilmemiş kısımlarında) halifeler, peygamber eş ve kızları hepsinin adları geçiyor ve son kısımda Allah'tan izin isteniyor.
Tabi ben öyle Tarzanca şeaptım yani yine bilemeyeceğim.
Ama böyle "Kesin olur-garanti" yazılan şeyler, bana tuhaf ve bir miktar da komik geliyor, kusura bakmayın.
Bu konular keskin kılıç gibi. Bir ayeti besmelesiz söyler şifa bulursun. Besmele ile söyler davet yaparsın. Öyle kafana göre deneme yanılma yok komşu yaptı olmuş bitmisle yapılmaz. Tavsiye edilmez.
Bencede tek düze her zaman iyidirBelki de , insallah meal sordugum abla kizmaz :) ay istemem 10 yil sonra gelen aski vıç vıç iyi boyle tekduze :)
Evet evet katiliyorum, her şerde bir hayir her hayirda bir ser var, der bende cekilirim iyi gecelerBencede tek düze her zaman iyidiriyi değil böyle şeyler canım dua falan değil yani pek bulaşmamak gerek bu tarz şeylere.İyi geceler
Ya birde böyle bir platformda paylaşmak..kendisi gibi anlamını bilmeden okuyamaya kalkan kaç kişiyi bilmeden büyücü yapacak haberi yok..arapçanın türkçe ingilizce vb bir dil olduğunu unutuyorlar sanırım kaldı ki sana dua diye gönderilen birseyi nasıl araştırmazsın yahu ben okuyorum ama ne diyorum diye insan merak etmez mi birde diretmeleri yok mu
Ya birde böyle bir platformda paylaşmak..kendisi gibi anlamını bilmeden okuyamaya kalkan kaç kişiyi bilmeden büyücü yapacak haberi yok..
Mune Keşke bu konu silinse gerçekten..
Bende sesli güldüm gece gece Allah iyiliğinizi versinSey demisti biriesin cok bagiriyorsa yuzune 3 kere ya vedud oku ufle diye birgun denedim esim iyimisin niye yuzume tukuruyosun dedi kaptirmisim kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?