- 19 Aralık 2008
- 13.816
- 429
- 448
- Konu Sahibi kacakkiz86
-
bu bilgiyi nerden ögrendiginizi söylemeniz mümkün mü? benim tanıdıgım doktor, kendisi cok arastırmacı sinamekiyi öneriyor, ama sinamekinin nasıl kullanılacagını bilmek gerekiyor, 4 günden fazla süren kabızlıgı gecirmek icin sinamekiyi önermiyor mesela..Arkadaşlar sinamekiyi kullanmak iyi değil,bu ot bağırsak yüzeyindeki tüysü yapıyı bozuyormuş. Bırakıldığınızda kabızlık daha da artar.Çünkü sinameki bağırsağın içindeki kaydırıcı mukozayı da dışarı atıyormuş.Bağırsağın içi kuruduğu için kabızlık daha da şiddetli olarak devam edermiş.
bu bilgiyi nerden ögrendiginizi söylemeniz mümkün mü? benim tanıdıgım doktor, kendisi cok arastırmacı sinamekiyi öneriyor, ama sinamekinin nasıl kullanılacagını bilmek gerekiyor, 4 günden fazla süren kabızlıgı gecirmek icin sinamekiyi önermiyor mesela..
doktorlar farklı farklı konusuyor, o zaman en iyisi hasta olan kisi kendisi icin hangisinin iyi oldugunu test edip ona devam etsin..Ender Saraç ve İbrahim Saraçoğlu'ndan defalarca dinledim
benim de son 10-15 günde kabızlık problemim oluştu..daha önce yemekten yarım saat sonra çıkan ben 4-5 günde bir zorlayarak ve çok az dışarı çıkar oldum..ne kuru kayısı ne incir suyu ne sıcak su..hiçbiri çare olmadı..yanlız dünden beri sabah ve akşam aç karnına bir bardak suya 5-6 damla zeytinyağı damlatıp içiyorum...baya yumuşattı daha rahatım bugün özellikle... tavsiye ederim kızlar...opuyorumnanaktan
sıcak su meselesi biraz çelişkili.. sen sindirimin normale döndügünü sana bilirsin ama başka sıkıntılara sebep olabilir, yine de zaman gösterir tabi inşallah birşey olmaz,bizi haberdar et...sabahları aç karnını sıcak su vede gün içinde içtiğim bi kaç bardak sıcak suyla
sindiririm normale döndü şimdilik bakalım ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?