• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlık

bu bilgiyi nerden ögrendiginizi söylemeniz mümkün mü? benim tanıdıgım doktor, kendisi cok arastırmacı sinamekiyi öneriyor, ama sinamekinin nasıl kullanılacagını bilmek gerekiyor, 4 günden fazla süren kabızlıgı gecirmek icin sinamekiyi önermiyor mesela..

bu yaziyi okuyan arkadaslar lutfen sinamekiyi kullanmaya kalkmasinlarrrrrr ben bitki uzerine okuyorum ve sinameki bagirsagi kendisine alistirir ve iyice kabiz oursunuz birakinca veeeeee en onemlisi kanser yapar bunuda bilin kabizlik icinse her sabah ayni saatte ama ayni saatte oturun bekleyin tuvalet ihtiyaciniz yoksa bile oturun ve hergun bole yaparsanizz bagirsaklarinizi terbiye eder ve duzene sokarsiniz gecmis olsun sekerlerr

arkadaşlar, öteki başlıkta sarmısak önermiş arkadaşlar sabahları delik açıp çiğnemeden yutuluyormuş deneyen var mı onu??

incir-zeytinyağı ya da?

Arkadaşlar benzer her konuda ısrarla yazıyorum çünkü ben hayatımı geri aldım. Ben de çok şiddetli kabızlık çekiyor ve hiçbir yöntemle çözüm bulamıyordum,ya hiç işe yaramıyordu ya da kısa süre sonra herşey başa dönüyordu.Klozette otururken çektiğim acıyı,döktüğüm göz yaşlarını ben bilirim.Kabızlık sorunumu kefir çözdü,artık rahatım. Ama öncelikle sabırlı olacaksınız,tam olarak işe yaraması 1 ayı bulabiliyor, bir de hazırlara güvenmeyin,içerikleri çok zayıf. Üşenmeyip kendiniz yapacaksınız,internette zaten bir sürü tarif var,ben takip ettiğim blogdaki tarifi uyguladım ve gayet memnunum.
                   Yaşamdan, Her Telden: Kefir...Uzun vadeli mucize !

Not: Sinameki çok aşırı durumlarda ve çok kısa süreli kullanılır çünkü dışkılamayı kolaylaştırır ama bir yandan da bağırsaktaki kaygan tabakanında dışkıyla atılmasına neden olur yani fazla kullanırsanız sonuç felakettir.

Arkadaşlar uzun zamandır kabızlık problemim var
Doktora gittim bir şurup verdi kullandığım zaman çok iyiydi ama bırakınca aynı sorun devam etti:(
Form çaylarında kullandım ama bırakınca aynı sorun devam ediyor.
Artık çok acı çekiyorum
Ne önerirsiniz bana
Teşekkürler.

:1no2::1no2:

1 çorba kaşığı zeytinyağı içebilirsin geçmiş olsun

Bende uzun zamandır bu dertten muzdaribim.Doktora gittim laksatif şurup verdi 1seferliğine çıkabıldım tuvalete.Ancak bu şurupları çok kullanınca bağırsak tembelliğine yol açıyormuş bende bıraktım şurubu.Kuru kayısı yiyorum aç karnına 4-5 tane.:40:

Back