• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabızlık sorunu

SiyahKolik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2013
1.398
164
103
Kızlar merhaba. Benim kabızlık sorunum var. Artık kronikleşti bu. Düzenli olarak 3.günün akşamı tuvaletimi yapabiliyorum, bazen en son ne zaman yaptım hatırlamıyorum. Bu da haliyle şişkinlik yapıyor. 2 gündür midemi bozmuşum bir rahatladım anlatamam, göbeğim falan gitti. Meğer bu sorun bende göbek yapıyormuş :) Bir çözümü olan var mı?
Bu arada ılık su içmeyi, kuru kayısı yemeyi denedim yok olmuyor. Bir ara paketlerle bitiriyordum ama faydasını göremedim.

Merhaba. Çok geçmiş olsun.
Aşağıdaki bilgiyi bende uyguladım. Bu bilgiyi Dr. Ümit Aktaş hocadan almıştım. Şimdi seninde problemin olduğunu görünce seninle ve diğer kişiler içinde paylaşmak istedim. Uygulamanı tavsiye ederim. Birde hocanın TV programında verdiği bir çorba tarifi var onu da paylaşırım seninle... Gerci daha önce paylaştım belki bulabilirsin...

Bol lifli beslenme (Sebze meyve ve kuru baklagil)
Zeytinyağı
Her gün bir armut
Kuru kayısı - Kuru incir
Bol su

Ve hepsinden önemlisi, tuvalet ihtiyacın olmasa bile her sabah kahvaltıdan sonra 10 dak. tuvalete oturacaksın
( barsakları yeniden terbiye etmek için)

Back