benim de uzun sürdü ama geçti. her gün kuru kayısı veya kuru incir yiyin. dereotu yiyin. bol su için . hareket edin. başlarda etkisi yok gibi duruyor ama sonra geçiyor. çok zor bılıyorum,gecmış olsun.
29 mayıs 2013teki yazımda geçti demişim ama ondan sonra da kaç ay çektim, yeni geçti gibi, yediklerime dikkat ediyorum aylardır, kepekli ekmek yiyorum, mandalinayı beyaz liflerini ayırmadan yiyorum, lifli gıdalar iyi geliyormuş çünkü, akşamdan bir bardak suya birkaç tane kuru kayısı, kuru erik atıyorum, sabahları aç karnına kuru kayısı, kuru eriği yiyip, sonra da suyunu içiyorum. son zamanlarda incir kurusu ve yulaf da yiyorum, çok iyi geldi bana, yulafı büyük marketlerden satın aldım, sabahları süte karıştırarak yiyorum, tadı olmadığından kahvaltılık gevreğin içine karıştırıyorum. bir de yemekleri pul biberli yiyorum,hazmı kolaylaştırıyor acı ama bu sefer acı başka yerden çıkıyor
Bende anal fissür oluştu sanırım, kan geliyor bazen...
ben masabaşı çalışıyorum bir de, hareketsizlik olumsuz etkiliyor.
keten tohumu almayı düşünüyorum bir de. denemediğim şey kalmadı sanırım. kahve kola çok nadir içiyorum. bitki çayı, kefir içiyorum. probiyotik yoğurt yiyorum. yenilene dikkat edilince bayağı rahatlatıyor insanı en azından.
geçmiş olsun. siz de yeni bir şey öğrenirseniz burada paylaşın...