- 27 Ağustos 2016
- 3.594
- 9.503
- 88
- Konu Sahibi Hebehubele
-
Çalışmama karşı biri değil o yüzdenistediğim bir işi yapmak istiyorum.Sorduğun sorular hakkında bi bilgim yok.
Ama eşin çalışmana ne diyor ?
Hatırladığım kadarıyla annene gitme gelme mevzularina kadar takan sorunlu bir adamdi esin.
Yurt içi uçuşlarda öyle bir durum söz konusumudur ki? Gittiğin yerde kalma mecburiyeti var mıdır haftanın kaç günü uçuş olur . Evli biri için düzensiz bi durum sıkıntı olabilir haklısınız. Simdi ne işle mesgulsunuz?Hebehubele herhalde 10 seneden fazladır. Ben de girmiştim sınavlarına. Once boy kilo görünüm seçmeleri yapmışlardı. Baya baya boy kilo ölçtüler. Onu geçince yazılı sınava aldılar. Onu geçince sözlü Ingilizce mulakata aldılar. Onu da geçince Türkçe mulakata aldılar. Ben hepsini geçtikten sonra bir egitim takvimi vermişlerdi. Sözleşme imzalama zamanı yine farkli bir işten farklı bir teklif daha geldiginden diğer işi tercih ettim. Sürekli uçmak yerleşik bir hayatın olmaması, ozellile evkendikten sonra yasanacak zorluklar nedeniyle ben diğer meslegi sectim. Pişman miyim kesinlikle degilim..
Yurt içinde belli bir uçuş sayı ve uçuş süreniz var. O sureyi doldurmaniz gerekiyor. Gece 1de de uçuşunuz olabilir sabah 6da da. Ayrıca öyle kolay degil göründüğü gibi. Insanlarla uğraşmak en zoru. Sacma sapan tiplerin tavırlarına tepki vermemeniz için saglam psikolojinizin olması lazım. Ne olursa olsun hiçbir yolcuyla polemiğe giremezsiniz. Yolcu haksız da olsa alttan almak durumundasınız. Bu işi su an yapan arkadaslar varsa daha iyi bilgi verebilirler.. Bunlar benim taa o zamandan aklımda kalanlar.. Şu an ozel bir sirketin lojistik departmanında calisiyorum.Çalışmama karşı biri değil o yüzdenistediğim bir işi yapmak istiyorum.
Yurt içi uçuşlarda öyle bir durum söz konusumudur ki? Gittiğin yerde kalma mecburiyeti var mıdır haftanın kaç günü uçuş olur . Evli biri için düzensiz bi durum sıkıntı olabilir haklısınız. Simdi ne işle mesgulsunuz?
Yurt içinde belli bir uçuş sayı ve uçuş süreniz var. O sureyi doldurmaniz gerekiyor. Gece 1de de uçuşunuz olabilir sabah 6da da. Ayrıca öyle kolay degil göründüğü gibi. Insanlarla uğraşmak en zoru. Sacma sapan tiplerin tavırlarına tepki vermemeniz için saglam psikolojinizin olması lazım. Ne olursa olsun hiçbir yolcuyla polemiğe giremezsiniz. Yolcu haksız da olsa alttan almak durumundasınız. Bu işi su an yapan arkadaslar varsa daha iyi bilgi verebilirler.. Bunlar benim taa o zamandan aklımda kalanlar.. Şu an ozel bir sirketin lojistik departmanında calisiyorum.
Gözüm korktu açıkçası bu kadar olumsuz düşünmemiştim.
Universiteyi bitirip , bölümünüzle ilgili istediğiniz sektörde, istediğiniz işi bulamayınca, ve para kazanma derdiniz olunca "artık bir yolunu bulup para kazanmalıyım" düşüncesinde oluyorsunuz. Ve iş seçme gibi bir şansınız olmuyor. O sebeple de her fırsatı değerlendirme çabasına giriyorsunuz. Şahsen benim başvuru yaoma sebebim buydu. Şükürler olsun ki karşıma istediğim bir altarnatif çıktı hayatım değişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?