• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabeyi de yıkacağız!

Bulutefe yazdı burda , kardeşini kandırmışlar . Son anda polis otobüsten indirmiş kızı.

Yazık günah ya
Günlerdir kendimi tutuyorum ama bunu da duydum ya
Allah belalarını versin bu adi köpeklerin
Aileye, gençlere yazık
Kandırılıyorlar, psikoljileriyle, hayatlarıyla oynanıyor

Işid Kabe'yi yıkacakmış(mış)
Yav he he :ssz:

Gerçi müslümanlar öyle hale geldi ki
Kimse kılını kıpırdatmaz diye de korkmuyor değilim! :ssz:

Bunlar komedi resmen
Avrupanin ortacagini yasayan bir islam alemi var
Yok sunniymis yok siiymis yok seriatmis insanin bi tarafiyla gulesi geliyor
Millet bilim pesinde bunlar hala yok kadinin gozu gorunsun mu kasi alinsin mi.. bos islerin alimleri

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ergenus gibi de tahrip etsinler ee sonuc?

Herşey bir plan dahilinde devam etmektedir. 2023 büyük İsrail projesini gerçekleştirmek isteyenlerin adım adım ilerlemesidir. Işid mişid hikaye..Walla bugün kime Yahudi hizmet madalyası verildi, bir düşünsün bakalım. Suriye sınırındaki 510km uzunluğunda 216 bin dönümlü araziyi, ve aynı zamanda yeraltı kaynakları bakımından zengin olan bu arazileri, mayınlardan temizleyip 44 yıllığına neden İsrail firmalarına verilmek istendi. Daha sonra bu ihaleyi Allahtan Anayasa mahkemesi iptal ettirdi… Peki İsrail firmaları ile yapılmak istenen bu ihale hangi hükümet döneminde oldu?

Kürdistan projesi ile Kürtler de doğuda piyon gibi kullanılıyor. Buda bop projesine hizmetin bir parçası…Arap yarımadasında her Müslüman ülke, etnik azınlık mezhepsel bölücülük tarafından hep tehdit altındadır..Müslümanlar arasında küçük bir kızışma çıkartmak yeterli, çünkü dinle yönetiliyorlar. Biatçı toplum, boyun eğen toplum. Yani siz biat ederek boyun eğerek özgürlüğünüze kavuşamazsınız. Toplumlara özgürlük verilmez, özgürlük kazanılarak elde edilen bir olgudur.

Ülkemizde birçok devletin işgali altındaydı, ama Atatürkün önderliği sayesinde bağımsızlık mücadelesi verdik. Neden savaştık özgürlüğümüz bağımsızlığımız için..o zaman biat etseydik, madacılığı kabul etseydik, orta doğudan beter vaziyette olurduk…Türk milleti Ortadoğu bataklığına sürüklenmeyi haketmiyor…Bugün Arap yarımadasındaki Müslümanlar arasında birlik olmaz ise daha çok birbirlerini kanını akıtırlar. Yani şu biatçılığı bırakıp, dinle yönetilmeye bir son verip, birbirlerini ötekileştirmeden, birlik olup bağımsızlık mücadelesi vermeleri gerekir. Arap Yarımadasına bir Rönesans lazım bence.. Bilimsel, ilimsel çalışmalara yönelmeleri gerekir…. Neyse bununla ilgili çok şeyler yazılır, her şey ortada zaten. Büyük İsrail projesinin haritası ile belli zaten. Görünen köy kılavuz istemez. :ssz:

ey harici tekfırcı işid allah sızı kahhar etsın maf etsın yerle bır etsın yok etsın bınlerce gencın kız erkek beynını yıkıyor ailelerıne dusman edıyorsunuz ıse once dınden baslıyor aılelrının musluman degıl musrık ve kafır olduguna ınandırıp ailelerınde sonra sogutup ya kızları canlı bomba ya sızlere es ama nasıl es orda sızın camıslarınızı yıkıycak bırınız oldumu otekı otekı oldumu otekı evlendırerek ve uremek ıcın cogalmak ıcın kızların kanına gırıyorsunuz allahın belaları zalımler polısler dıyo bın taneden 1 tanesını kurtarabılıyoruz aileler perısan ya 16 17 yasındakı kızlar ya hıcmı vijdan yok hıcmı merhamet allah korkusu yok sızde Genç kızları hıdayet veresın rabbım ınsallah bı işidi helak etsın yerle bır etsın kabeye gırmeye bır calısında allah evını nasıl koruyor sızı nasıl yerle bır edıyor gorun kafırler

Bu siyah sancaklılara kimler destek veriyor, kimler silah yardımında bulunuyor?

Jandarmanın hataydaki silah yüklü tırları aramak istediğinde neden engel olundu?

Ne oldu da jandarma ile miti çatışma noktasına getiren olay neydi? içişlerinin talimatıyla neden jandarma ve polisin tırları arama yetkileri engellendi?....

Bu katilleri kimler getirtip Türkiyedeki hastanelerde tedavi ettiriyor ? Bunları görüp 3 maymunu oynamak daha kolay ama. Görmedim, duymadım, söylemedim :51:

işid şunu bunu yapamaz, işidin böyle bir gücü yok, onlara bu desteği verenler ortada .!!! İşid destek aldığı sürece orta doğuda daha çok kan dökülecektir, daha çok kafa kesilecektir, daha çok kadınların ırzlarına geçilecektir..

Bu siyah sancaklılara kimler destek veriyor, kimler silah yardımında bulunuyor?

Jandarmanın hataydaki silah yüklü tırları aramak istediğinde neden engel olundu?

Ne oldu da jandarma ile miti çatışma noktasına getiren olay neydi? içişlerinin talimatıyla neden jandarma ve polisin tırları arama yetkileri engellendi?....

Bu katilleri kimler getirtip Türkiyedeki hastanelerde tedavi ettiriyor ? Bunları görüp 3 maymunu oynamak daha kolay ama. Görmedim, duymadım, söylemedim :51:

işid şunu bunu yapamaz, işidin böyle bir gücü yok, onlara bu desteği verenler ortada .!!! İşid destek aldığı sürece orta doğuda daha çok kan dökülecektir, daha çok kafa kesilecektir, daha çok kadınların ırzlarına geçilecektir..

Daha dur o yardimlari verenler bunları Turkiyeye sokmaz mi. Tekrar insanimizi ateslere atmazlar mi :(

Verilen her oy o ateşe atilan bir kor. Oy veren herkesin gunahi var bunda

Yahu size Allah tan haber mi geliyorda, hangi partiye oy vermenin günah yada sevap oldugunu söylüyorsunuz?
Bune kendini bilmezlik ya..

Back