- 1 Eylül 2013
- 4.526
- 2.100
- 178
Evet, meryemd :)
İcim buruk.
Elimizden hicbir sey gelmiyor.
Hem onlara kanan -varsa- samimi muslumanlara hem de zulmettiklerine icim aciyor.
Tebbet yeda!
Yanlış duymadıysam ülkemizden de bunlara kanıp giden var.
![KK50 :50: :50:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk50.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, meryemd :)
İcim buruk.
Elimizden hicbir sey gelmiyor.
Hem onlara kanan -varsa- samimi muslumanlara hem de zulmettiklerine icim aciyor.
Tebbet yeda!
Yanlış duymadıysam ülkemizden de bunlara kanıp giden var.![]()
Bulutefe yazdı burda , kardeşini kandırmışlar . Son anda polis otobüsten indirmiş kızı.
Yazık günah ya
Günlerdir kendimi tutuyorum ama bunu da duydum ya
Allah belalarını versin bu adi köpeklerin
Aileye, gençlere yazık
Kandırılıyorlar, psikoljileriyle, hayatlarıyla oynanıyor
bu adamların amacının tam olarak ne olduğunu anlayan var mı?![]()
Allah hepimizi korusun bu pisliklerden , en kısa zaman da yok olurlar inşallah .
Aşağıdaki konuda yazdı , çok zor tekrarı yaşanmaz umarım.
http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=711353&page=2
http://www.youtube.com/watch?v=xBKGVAHO7QI
Ben ağlayarak dinledim.
Bu zulümler bitmeyecekmiş ve kimse dur diyemeyecekmiş taa ki kendi aralarında ihtilafa düşene kadar.
ŞAm'ı Irak'ı ve Arabistan Yarımadası'nı kapsayacakmış bu zulüm.
Bu siyah sancaklılara kimler destek veriyor, kimler silah yardımında bulunuyor?
Jandarmanın hataydaki silah yüklü tırları aramak istediğinde neden engel olundu?
Ne oldu da jandarma ile miti çatışma noktasına getiren olay neydi? içişlerinin talimatıyla neden jandarma ve polisin tırları arama yetkileri engellendi?....
Bu katilleri kimler getirtip Türkiyedeki hastanelerde tedavi ettiriyor ? Bunları görüp 3 maymunu oynamak daha kolay ama. Görmedim, duymadım, söylemedim
işid şunu bunu yapamaz, işidin böyle bir gücü yok, onlara bu desteği verenler ortada .!!! İşid destek aldığı sürece orta doğuda daha çok kan dökülecektir, daha çok kafa kesilecektir, daha çok kadınların ırzlarına geçilecektir..