• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabeyi de yıkacağız!

dalga geçiliyor ama ben yine söylüyorum
bu yaratıklarin arkasında birileri var
sanmiyorum bunlar gerçekten islam için yapıyorlar
allah bildiği gibi yapsın

Ben bunun Müslümanları karalamak için başlatılmış olaylar olduğunu da düşünüyorum zaman zaman.Zira Hz.Muhammed (s.a.v) gibi bir örnek varken önümüzde hangi aciz kul bu katliamlara kalkışır? Peygamberimiz kimin.kafasını kesmiş,hangi çocuğu öldürmüş,kime tecavüz etmiş? Allah bizi kurtarsın..

Ben bunun Müslümanları karalamak için başlatılmış olaylar olduğunu da düşünüyorum zaman zaman.Zira Hz.Muhammed (s.a.v) gibi bir örnek varken önümüzde hangi aciz kul bu katliamlara kalkışır? Peygamberimiz kimin.kafasını kesmiş,hangi çocuğu öldürmüş,kime tecavüz etmiş? Allah bizi kurtarsın..

Kesinlikle.Karikatür meselesinde de Müslümanlar ayaklanınca bunlar yağmacı,bunlar terörist damgası yemiştik.

Haberi okurken ayni seyi dusundum.
Bu kadar rahat konusmalarina gore guclu bir sponsorlari var.

bu tarz örgütlerin arkasında her zaman birileri olmadımı zaten
yeni bişey değilki
oyunlar oynanıyor,Müslüman Müslümana kırdırılıyor.

Bu örgütlerin bir kısmı zaten Ortadoğu'da Batılıların yaptığı kıyımları haklı göstermek için senelerdir yürütülen Anti-İslam hareketlerinin uzantısı. Kanmasak keşke...

bu tarz örgütlerin arkasında her zaman birileri olmadımı zaten
yeni bişey değilki
oyunlar oynanıyor,Müslüman Müslümana kırdırılıyor.

Evet yeni seyler degil ama kabeyi yikariz ne demek ?
Musluman muslumana dusman oluyor bu destekcilerin sayesinde ama bu konuda ben bu orgutu musluman olarak gormuyorum zaten.

Evet yeni seyler degil ama kabeyi yikariz ne demek ?
Musluman muslumana dusman oluyor bu destekcilerin sayesinde ama bu konuda ben bu orgutu musluman olarak gormuyorum zaten.

yok bende düşünmüyorum zaten
ama ülkeler arası düşmanlık,kendi içlerimizde gerkese o ülkelerin içinde mezhep çatışmaları falan yaparak kırdırıyorlar birbirimize

Son düzenleme:
Şamdan Halep'e giderken sevgilimin otobüsünü kaçırmıştı bu grup
o yüzden ayrı bi gıcığım var onlara :)

Örgüt olarak varoluş amaçları zaten saçma,ama dediklerinde haklı bulduğum yerler yok değil
Kabe'nin Allaha yaklaşmak için araç olduğundan çıkıp amaç olduğundan yakınmışlar
ben de Kabeye giden bazı insanları putperest olarak nitelendiriyorum aynı sebepten ötürü...

Örgüt olarak varoluş amaçları zaten saçma,ama dediklerinde haklı bulduğum yerler yok değil
Kabe'nin Allaha yaklaşmak için araç olduğundan çıkıp amaç olduğundan yakınmışlar
ben de Kabeye giden bazı insanları putperest olarak nitelendiriyorum aynı sebepten ötürü...

Putperest ?? Sen ne dediginin farkindamisin .... mune haddini bunlarida gör kapat konuyu hadi. Ama yok ne gerek var dimi !!!!!!!!!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Putperest ?? Sen ne dediginin farkindamisin .... haddini bil !!!! Mune bunlarida gör kapat konuyu hadi. Ama yok ne gerek var dimi !!!!!!!!!!

your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişt

Resmen kabeye gidenleri putperest olarak goruyorum diyor. Insanlarin inanclarini karalamaya kimsenin hakki yok. Konu dine cekilmis ayrica hakaret var

Şu ışid neyin kafasını taşıyosa aynından istiyorum.

çok enteresan :1:

ne demek kabeye gidenler putperest,orası kutsal topraklar
orda bi insan figürümü varki putperest olunsun
ya gerçekten bazıları ne dediğini bilmiyor
kabenin yapılış amaçlarını bilseydiniz,böyle konuşmazdınız
ALLAH bizzat emrediyor kabenin yapılmasını
yoksa o buna izin verirmiydi.

Agzi olan konusuyor bukadarinada pes artik

Tabi ki var meryemd. Islâmin arkasına saklanıp muslumanlari öldürüyorlar dünyada izliyor. Turkmenelinden gelen görüntülere yurek dayanmaz. Hangi gerçek musluman çocuklara kadınlara masum insanlara kiyar. Bunu din için yapmadiklari kesin. Bizzat ıngilterenin yönetiminde olduklarını düşünüyorum

Hııı, İngiltere var. :50:

Hatay'da turları SIS mı durdurdu MİT mi?

Tırların aranmasına Türk hükümeti mi engel oldu İngiltere hükümeti mi?

Akıl yürütürken gerçeklerden hareket edin lütfen. :51:

Back