- 27 Mart 2014
- 1.154
- 590
- 248
dalga geçiliyor ama ben yine söylüyorum
bu yaratıklarin arkasında birileri var
sanmiyorum bunlar gerçekten islam için yapıyorlar
allah bildiği gibi yapsın
Ben bunun Müslümanları karalamak için başlatılmış olaylar olduğunu da düşünüyorum zaman zaman.Zira Hz.Muhammed (s.a.v) gibi bir örnek varken önümüzde hangi aciz kul bu katliamlara kalkışır? Peygamberimiz kimin.kafasını kesmiş,hangi çocuğu öldürmüş,kime tecavüz etmiş? Allah bizi kurtarsın..
Haberi okurken ayni seyi dusundum.
Bu kadar rahat konusmalarina gore guclu bir sponsorlari var.
Ben bunun Müslümanları karalamak için başlatılmış olaylar olduğunu da düşünüyorum zaman zaman.Zira Hz.Muhammed (s.a.v) gibi bir örnek varken önümüzde hangi aciz kul bu katliamlara kalkışır? Peygamberimiz kimin.kafasını kesmiş,hangi çocuğu öldürmüş,kime tecavüz etmiş? Allah bizi kurtarsın..
bu tarz örgütlerin arkasında her zaman birileri olmadımı zaten
yeni bişey değilki
oyunlar oynanıyor,Müslüman Müslümana kırdırılıyor.
Evet yeni seyler degil ama kabeyi yikariz ne demek ?
Musluman muslumana dusman oluyor bu destekcilerin sayesinde ama bu konuda ben bu orgutu musluman olarak gormuyorum zaten.
Şamdan Halep'e giderken sevgilimin otobüsünü kaçırmıştı bu grup
o yüzden ayrı bi gıcığım var onlara :)
Örgüt olarak varoluş amaçları zaten saçma,ama dediklerinde haklı bulduğum yerler yok değil
Kabe'nin Allaha yaklaşmak için araç olduğundan çıkıp amaç olduğundan yakınmışlar
ben de Kabeye giden bazı insanları putperest olarak nitelendiriyorum aynı sebepten ötürü...
Putperest ?? Sen ne dediginin farkindamisin .... haddini bil !!!! Mune bunlarida gör kapat konuyu hadi. Ama yok ne gerek var dimi !!!!!!!!!!
your_app_name uygulaması kullanılarak device_name cihazından gönderilmişt
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Putperest ?? Sen ne dediginin farkindamisin .... mune haddini bunlarida gör kapat konuyu hadi. Ama yok ne gerek var dimi !!!!!!!!!!
Örgüt olarak varoluş amaçları zaten saçma,ama dediklerinde haklı bulduğum yerler yok değil
Kabe'nin Allaha yaklaşmak için araç olduğundan çıkıp amaç olduğundan yakınmışlar
ben de Kabeye giden bazı insanları putperest olarak nitelendiriyorum aynı sebepten ötürü...
çok enteresan
Tabi ki var meryemd. Islâmin arkasına saklanıp muslumanlari öldürüyorlar dünyada izliyor. Turkmenelinden gelen görüntülere yurek dayanmaz. Hangi gerçek musluman çocuklara kadınlara masum insanlara kiyar. Bunu din için yapmadiklari kesin. Bizzat ıngilterenin yönetiminde olduklarını düşünüyorum
he seninde o gün neye put dediğin anlaşıldı bu sayede
Müslüman değilsen bile insanın kutsalına laf atma bari.
benim neye put dedigim anlaşılmadı. anlatırsam anlaşılır ancak. ama konuyu açmaya da niyetim yok. sonra sinirleniyor insanlar.
Konu zaten dinle alakalı?Resmen kabeye gidenleri putperest olarak goruyorum diyor. Insanlarin inanclarini karalamaya kimsenin hakki yok. Konu dine cekilmis ayrica hakaret var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?