• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabeyi de yıkacağız!

katikula

Guru
Kayıtlı Üye
15 Eylül 2008
34.740
12.323
298
İstanbul
Irak ve Şam İslam Devleti (IŞİD) terör örgütü, El-Anbar şehrinin çöllerinden geçerek Suudi Arabistan'ın "Arur" şehrini kontrolleri altına alıp Kabe'yi tahrip etme kararı aldı.

IŞİD üyelerine ait bir hesaptan Mekke'de bulunan Allah'ın evini tahrip etmek tehdidinde bulunularak şöyle denildi: "Allah'ın izniyle Şeyhimiz El-Bağdadi önderliğinde Mekke'de taşlara ibadet edenleri (Hacıları) öldürecek ve Allah'ın yerine ibadet edilen Kabe'yi de yıkacağız!"

Cumhuriyet'in haberine göre, "Ebu Turab el-Mukaddesi" adlı terörist Twitter hesabından şunları söyledi: İnsanlar taşlara dokunmak için Mekke'ye gidiyorlar, Allah için değil. Allah'a yemin olsun eğer Suudi Arabistan'ı fethedersek Allah'tan başkasına ibadet edildiği için Kâbe'yi yıkacağız."
http://www.haberturk.com/dunya/haber/963866-isid-kabeyi-yikacagiz

Son düzenleyen: Moderatör:
963866_375f6c5d60d8a5c6f3ff71ec8e499d25.jpg

herkes kafayı yemiş,bunlar islama hizmet etmiyor
bunlar sapık düşünceli insanlar,teröristler,herkes çıkarı menfaati için hareket ediyor
ay birde demişler ALLAH'TAN başkasına ibadet ediliyor :)
sanırım yeni bi din falan getirecekler.

Son düzenleme:
dünya iyice sarpa sarıyor. ışid yüzünden dünya savaşı çıkar. vicdan yoksunları...

Düşünce şekillerine bak, tövbe tövbe.. :53: Kafalar gitmiş...

Daha bir sürü abuk sabuk kurallar getirmişler.Allah tümünü tez saatte ıslah etsin inşallaaaaaahhhhh.Yoksa sinirimden çatlıycam bu manyaklar yüzünden.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Neyse ki , Kur'an her zaman yolumuzu aydınlatır...

Fil suresi

Elem tera keyfe fe'ale rabbüke biashâbilfîl.
Elem yec'al keydehüm fî tadlîl.
Ve ersele aleyhim tayran ebâbîl.
Termîhim bihicâratin min siccîl.
Fece'alehüm ke'asfin me'kûl

1. Rabbinin, fil sahiplerine ne yaptığını görmedin mi?
2. Onların tuzaklarını boşa çıkarmadı mı?
3, 4, 5. Üzerlerine balçıktan pişirilmiş taşlar atan sürü sürü kuşlar gönderdi. Nihayet onları yenilmiş ekin yaprakları haline getirdi.

dalga geçiliyor ama ben yine söylüyorum
bu yaratıklarin arkasında birileri var
sanmiyorum bunlar gerçekten islam için yapıyorlar
allah bildiği gibi yapsın

Tabi ki var meryemd. Islâmin arkasına saklanıp muslumanlari öldürüyorlar dünyada izliyor. Turkmenelinden gelen görüntülere yurek dayanmaz. Hangi gerçek musluman çocuklara kadınlara masum insanlara kiyar. Bunu din için yapmadiklari kesin. Bizzat ıngilterenin yönetiminde olduklarını düşünüyorum

Tabi ki var meryemd. Islâmin arkasına saklanıp muslumanlari öldürüyorlar dünyada izliyor. Turkmenelinden gelen görüntülere yurek dayanmaz. Hangi gerçek musluman çocuklara kadınlara masum insanlara kiyar. Bunu din için yapmadiklari kesin. Bizzat ıngilterenin yönetiminde olduklarını düşünüyorum

yani bu açık bir durum değil mi
yazık o halk da dünyadan yardım istiyor ama...

Peygamberimiz (sallallahü aleyhi vesellem)in dedesi Abdulmuttalibin dediği gibi : Kabe allahın evi elbetteki Allah evini koruyacaktır......

yani bu açık bir durum değil mi
yazık o halk da dünyadan yardım istiyor ama...

Evet. Ve biz de dahil sadece seyrediyoruz. Allah yardımcıları olsun onların tamamen sahipsiz gibiler. Her gün ne görüntüler goruyorum vahşet resmen.Şimdi seyrettiklerimiz ileride başımıza gelmez inşallah:50:

Son düzenleme:
dalga geçiliyor ama ben yine söylüyorum
bu yaratıklarin arkasında birileri var
sanmiyorum bunlar gerçekten islam için yapıyorlar
allah bildiği gibi yapsın

Haberi okurken ayni seyi dusundum.
Bu kadar rahat konusmalarina gore guclu bir sponsorlari var.

Back