• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Kabarık mı? Balık etek mi?

esmust

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2011
12
0
36
İstanbul
Mayısta nikahım olacak. nikah sonrası yemek-eğlence yapacağız. gelinlik bakmaya başladım ama bir türlü karar veremedim. değişik bir şeyler olmasını istiyorum. ayrıca diktirebileceğim yerde önerirseniz sevinirim.

$364500_2.jpg $1741502_1.jpg $1787835_1.jpg $1800621_1.jpg $20110819100456673_1_8251.jpg $gelin.jpg $gelinn.jpg

Mayısta nikahım olacak. nikah sonrası yemek-eğlence yapacağız. gelinlik bakmaya başladım ama bir türlü karar veremedim. değişik bir şeyler olmasını istiyorum. ayrıca diktirebileceğim yerde önerirseniz sevinirim.

Eki Görüntüle 328089 Eki Görüntüle 328090 Eki Görüntüle 328091 Eki Görüntüle 328092 Eki Görüntüle 328093 Eki Görüntüle 328094 Eki Görüntüle 328095

Ben herzaman kabarıktan yanayım gelinlikte. Bence 2. gelinlik çok güzellllll

Evet, o sizin fiziğinizle alakalı. Balık kesimi zayıf ve vücut orantıları güzel olan bayanlara öneriyorlar diye biliyorum. Kabarık etekse çok kısa boylulara gitmiyor vs.

istanbuldasınız sanırım.öyleyse şurada birkaç modaevinin adı geçmişti:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ilir-ozel-dikim-tasarim-yapan-gelinlikci.html

Fiziğiniz müsaitse balık diyorum ben. Daha farklı ve iddialı olmasının yanı sıra silüet olarak şahsen benim gözüme daha güzel görünüyorlar.

istanbuldayım ama bursa'ya gelin gidiyorum. bursa'dan da alabilirim gelinliği yeter ki fiyatı çok uçuk olmasın ve beğendiğim modeli yapabilsinler.

eğer fiziğiniz uygunsa en son model diyorum çok güzel

o model benimde çok içime sindi hatta o model olursa 2 parça yaptırmak istiyorum. üst kısmı biraz daha uzun olur alt kabarık kısmı çıktı mı gece eğlencede kısa elbiseyle daha rahat edebilirim diye düşünüyorum ama bakalım yapan birini bulabilcek miyim?

istanbuldayım ama bursa'ya gelin gidiyorum. bursa'dan da alabilirim gelinliği yeter ki fiyatı çok uçuk olmasın ve beğendiğim modeli yapabilsinler.

nerede daha sık ve kolay prova yapabilecekseniz orada diktirin. kumaş seçimine müdahil olun, gelinliğinizde hangi kumaşları kullanacakları konusunda son kararı siz verin. diktirmiş ve memnun kalmış biri olarak önerilerim bunlar.

nerede daha sık ve kolay prova yapabilecekseniz orada diktirin. kumaş seçimine müdahil olun, gelinliğinizde hangi kumaşları kullanacakları konusunda son kararı siz verin. diktirmiş ve memnun kalmış biri olarak önerilerim bunlar.

çok saol önerilerin için hepsini göz önünde bulduracağım :128:

Kadıköy merkezde Söğütlüçeşme caddesinde sağ kanatta bir gelinlikçinin vitrininde balık bir gelinlik var. Çok beğenmişimdir hep. Demem o ki, eğer "hah şu olacak" dediğiniz bir gelinlik belirlemediyseniz, zaten öncesinde gidip hazırları bir gezin, deneyin. Madem fiziğiniz hazır bulmaya müsait. Boşuna nasıl olur ki derdiyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

Kadıköy merkezde Söğütlüçeşme caddesinde sağ kanatta bir gelinlikçinin vitrininde balık bir gelinlik var. Çok beğenmişimdir hep. Demem o ki, eğer "hah şu olacak" dediğiniz bir gelinlik belirlemediyseniz, zaten öncesinde gidip hazırları bir gezin, deneyin. Madem fiziğiniz hazır bulmaya müsait. Boşuna nasıl olur ki derdiyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.

o zaman önce gelinlikçileri gezip hazır modellere bakmaya başlıyım ben bir an önce.

çok teşekkürler

kabarık tercihim. 4 numara bence çok şık ama etek biraz daha kabarık olmalı

boy ve vücut tipine göre değişir bi genelleme yapmak mümkün değil

balık için çoğu kişi uzun boy lazım diyor ama ben yabancı ünlü gelinlik sitelerini çok araştırdım vücut tipleriyle ilgili, balık kesimi sadece kilolu ve armut tipte bayanlara önermiyorlar. minyon bayanlara ise yakışacağı söyleniyor...bana da mantıklısı o geliyor açıkçası. tabi ki üstünüze göre dikilmesi ve bollaşma yerinin sizin fiziğinize göre ayarlanması lazım.

Back