Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mayısta nikahım olacak. nikah sonrası yemek-eğlence yapacağız. gelinlik bakmaya başladım ama bir türlü karar veremedim. değişik bir şeyler olmasını istiyorum. ayrıca diktirebileceğim yerde önerirseniz sevinirim.
Eki Görüntüle 328089 Eki Görüntüle 328090 Eki Görüntüle 328091 Eki Görüntüle 328092 Eki Görüntüle 328093 Eki Görüntüle 328094 Eki Görüntüle 328095
fiziğin düzgünse 3 numero harika olur diyorum
istanbuldasınız sanırım.öyleyse şurada birkaç modaevinin adı geçmişti:
http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...ilir-ozel-dikim-tasarim-yapan-gelinlikci.html
Fiziğiniz müsaitse balık diyorum ben. Daha farklı ve iddialı olmasının yanı sıra silüet olarak şahsen benim gözüme daha güzel görünüyorlar.
eğer fiziğiniz uygunsa en son model diyorum çok güzel
istanbuldayım ama bursa'ya gelin gidiyorum. bursa'dan da alabilirim gelinliği yeter ki fiyatı çok uçuk olmasın ve beğendiğim modeli yapabilsinler.
nerede daha sık ve kolay prova yapabilecekseniz orada diktirin. kumaş seçimine müdahil olun, gelinliğinizde hangi kumaşları kullanacakları konusunda son kararı siz verin. diktirmiş ve memnun kalmış biri olarak önerilerim bunlar.
Kadıköy merkezde Söğütlüçeşme caddesinde sağ kanatta bir gelinlikçinin vitrininde balık bir gelinlik var. Çok beğenmişimdir hep. Demem o ki, eğer "hah şu olacak" dediğiniz bir gelinlik belirlemediyseniz, zaten öncesinde gidip hazırları bir gezin, deneyin. Madem fiziğiniz hazır bulmaya müsait. Boşuna nasıl olur ki derdiyle uğraşmak zorunda kalmazsınız.