Gelinlik Modelleri Kabarık Gelinlik Modelleri Önerileriniz Nelerdir?

Mutluluk810

´¯`♥ Kün Fe Yekün ♥´¯`¤ ♥ Şükürler Olsun ♥ ¤
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2012
1.894
2.340
333
Dünyadan Uzak
Arkadaşlar kabarık gelinlik modeli arıyorum fakat istediğim tarzda bulamıyorum...Hem kabarık olmasını hemde üst kısmının straplez değilde dantel yada başka bir aksesuarla hava verildiği gözünüze takılan ya da kendi gelinliğiniz varsa paylaşırmısınız? :)

çok zarifler ama ben artık kanaat getirdim böyle gelinlik giyilecekse, duvak takılmasın, bence gelinliğini güzelliğini karıştırıyor ve kapatıyor ya da böyle kısacık boyun hizasında duvaklar yapılsın o da hoş durmaz gerçi..

ha bir de kendi gelinliğim şu linkte var, belki yardımcı olur, dantelli ve kabarık:

http://www.kadinlarkulubu.com/gelin...kumaslari-dikim-teknigi-hakkinda-bilgi-3.html

dantel konusunda mine ertuğrulun bloğunu bolca incelemeniz lazım, tabi fransız kupon istiyorsanız. gerçi ben ne kadar incelesem de dantelleri görünce demek istediğini anlamıştım yine de bir ipucu, kirpiği varsa aradığın odur. kirpiği var ama kirpiğin bir kısmında tül varsa, o da orijinale en yakınıdır. kirpiği yoksa, dantelle alakası yoktur, sentetik karışımlı bir kumaştır ayrıyetten.

Sende benim istediğim tarzda bi gelinlik istiyorsun :)
fotoğraflardan 2 ve 3. yü çok beğendim.

8.fotoğraftaki gelinliği beğendim kabarık ve güzel. bence çok şık bir gelinlik istersen böyle bir tarzda gelinlik olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…