Kabak lifi kesesi kullan varmı??

zemus

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2008
3.735
20
kıslar çoğumuz biliyoruzdur kabak lifi kesesini , selülüte en iyi gelen kese ,cildden ölü hücreleri en iyi temizleyen kese ,batıkları yok eden kese ,kan dolaşımını hızlandıran ve daha bir çok faydası olan bu keseyi forumda pek söz edilirken görmedim ..kullanlar varmı aranızda..? ben yıllardır bunu kullanıyorum ve çok faydasını gördüm .hiç kullanmayanlara ise şidetle tavsiye ediyorum..

ben kullanıyorum hemde hazır satılanlardan değil. dalından koparılmısını. süpeerrrrrrrrrr
tohumlarını biriktirdim artık kendi balkonuma ekicem. cok sert bişey ama suya temas edince yumusak oluyor.
normal kese gibide hatırr huturr kese yapmanıza gerek yok. sanırım liflerden kaynaklanıyor. ölü derileri, batıkları ilk banyoda bile alıyor. sürekli kullanırsanız vücudunuz cok hoş bir görüntü kazanıyor.ipek gibiii.sanki hamamdan cıkmıs gibi. banyoyada dalından koparılmısları ayrı bir dekor ve güzellik katıyor. şiddetle tavsiye ediyorum

ben kullanıyorum memnunum. kan dolaşımını hızlandırıyor hissediyorsun. canın yanmıyor çünkü ılık suyla ıslatıp yumuşatıyorsun kullanmadan önce

arkadaslar nerden temin edebiliriz bu lifi acaba. çok güzel bişiye benzio :jeyyar:

aktarlara bak orada satılıyor. ben de almaya karar verince aslında hep gördüğüm bir şey olduğunu farketmiştim

kızlar bu nasıl bişey ilk defa duydum

75908618.jpg

w600.png

canım senin için ve bilmeyenler için resmini yükledim .. ama tip olarak aynısı olması şart değil çok çeşidi var bu liflerin ama lif kısmı böğle olsun zaten aktara git kabak lifi kesesi, de onlar yardımcı olur sana..
a.s.

evet arkadaşlar mutlaka kabak lifi edinin ve her banyoda hiç aksatmadan güzelce kese yapın selülitlerinize accayiippp iyi geliyoo..bende çok fazla azalma oldu..bilginize...yerimsenibenyerimseniben

kızlar ben aldım kullandım. gerçekten güzel bisi. yumusacık yapıo cildinizi.
ama banyodan sora muhakkak nemlendiriorum bacaklarımı ve vücudumu.
kesinlikle ben de tavsiye ederim. delikafadulden

beğendiğine sevindim canım ben kabak lifi kesei ile banyo yapmayınca inan kendimi temizlenmiş hissetmiyorum okadar alıştımki ...

ilk defa duydum çok ilginç hemen alıcam bide arkadaşlar bileniniz varmı?sigara illetini kullananlar için diyorum derisi insanın pul pul oluyo yani kuruyo buna bi çare varmı acaba ya çok kötü hissediyom kendimi :nazar:

ilk defa duydum çok ilginç hemen alıcam bide arkadaşlar bileniniz varmı?sigara illetini kullananlar için diyorum derisi insanın pul pul oluyo yani kuruyo buna bi çare varmı acaba ya çok kötü hissediyom kendimi :nazar:

ah canım ahhh..sigara içmemek tabiiki bunun çözümü..keşke içmesen..ama cildin pul pul oluyosa exipial lipo var medikal bir losyon.ben kışın onu kullanıyorum yazında daha hafif olanı var o da exipial hydro.birde ben banyodan çıkmadan son durulam suyuma yani 1 banyo tasının içine bebeyağı veya yağlı süt veya z.yağı az bişey suya karıştırp onu vücuduma dökünüp öylece çıkıyorum banyodan.acayip yumuşuyo heryerim hemde hiç uğraşmadan yorulmadan..benim tavsiyelerim böyle...

paylaşım için çok teşekkürler arkadaşlar..fiyatı ne kadar bu lifin çok pahalı birşey mi?metro alışveriş merkezinden aldım bende ama buna hiç benzemiyor doğal değildi hiç memnun kalmadım..

fiyatı çok ucuz canım gerçi ben geçen sene almıştım ama tahminim 3-4 lira arası bişeydir en fazla.aktarlardan al.kabak lifi deyince gösteriyolar zaten.a.s

merhabalar arkadaşlar ... dün gece üye oldum ve şöyle bir gezinirken gördüm bu konuyu.. açan arkadaşımız gerçekten çok iyi yapmış ellerine sağlık..
arkadaşlar kabak lifi selülitlerimden kurtulmak için araştırma yaparken keşfettim gerçekten işe yarıyor ama tabikide tamamen kurtulmuyorsunuz ama çok faydalı... ben bitkisel bir karışım kullanmıştım ölelikle kurtuldum selülitlerden ve lahana suyuyla ... yağı uygulamadan önce duşa girip avolıyordum iyice kabak lifle vucudumu... gerçekten cildi bebek gibi yapıyor ... ölü derilere ölüm ee tabi gözeneklerde açılıyor... umarım herkeste işe yarar
Fiyatıda oldukça ucuz en pahalısı 5 TL

X