- 4 Eylül 2021
- 138
- 77
- 26
Herkese merhabalar arkadaşlar bu konuyu acmamdaki sebep iradesiz olmam kesinlikle daha önce çok diyet denedim ama herdefasinda pes ettim taki 93 kiloyu görene kadar yeni evliydim evlendigimde 76 felandim hızla kilo aldım ve sonuç olarak tüp mide olmaya karar verdim yaklaşık 3 sene oldu 62 kilolara kadar düştüm bu arada doğum yaptım kilom hala çok güzeldi istediğim gibiydi emzirmeyi kesene kadar tekrardan kilo almaya başladım bu sebeple öncelikle odemlerimi atmak amacıyla detoksa baslıcam daha sonra ise sadece yediklerime dikkat etmeye ve porsiyon kontrolü yapmaya baslıcam diyet yapamıyorum çünkü hedefim 62 kilo olmak
Bugün başladım tartı resmini ve kahvaltımi paylaşıyorum ben kahvaltıyi geç yapıyorum her gün sabah akşam kabak yemek bıkkınlık yapacağı için sadece akşam kabak yemeyi düşünüyorum arada ara öğün yapıcam tabiki ve en az 2 lt su içmem gerekecek kendim için açtım aslında belki takip etmek isteyen olur ben merak ederim bu tarz sonuçları ne olacak diye hadi başlayalım
Bugün başladım tartı resmini ve kahvaltımi paylaşıyorum ben kahvaltıyi geç yapıyorum her gün sabah akşam kabak yemek bıkkınlık yapacağı için sadece akşam kabak yemeyi düşünüyorum arada ara öğün yapıcam tabiki ve en az 2 lt su içmem gerekecek kendim için açtım aslında belki takip etmek isteyen olur ben merak ederim bu tarz sonuçları ne olacak diye hadi başlayalım