Canim cuzler bitti.kızlar yakın tarihlerde ümreye gidecek tanıdığınız olursa bildirim yaparsanız hatmimizin duası kutsal topraklarda yapılsın inşallah.pınar bunu çok istiyor
1.cüzevTik
2.cüzShinSeGi
3.cüzVeson OKUNDU
4.cüzElcanki
5.cüzSaRaa22
6.cüzANNONA OKUNDU
7.cüzMelan-kolik5
8.cüzpassionete OKUNDU
9.cüzpassionete OKUNDU
10.cüzpassionete OKUNDU
11.cüzpassionete OKUNDU
12.cüzpassionete OKUNDU
13.cüzpassionete OKUNDU
14.cüzpassionete OKUNDU
15.cüzpassionete OKUNDU
16.cüzpassionete OKUNDU
17.cüzpassionete OKUNDU
18.cüzpassionete OKUNDU
19.cüzVeson
20.cüzpassionete OKUNDU
21.cüzThemodernmumma
22.cüzThemodernmumma
23.cüzpassionete OKUNDU
24.cüzdurkan OKUNDU
25.cüzpassionete OKUNDU
26.cüzpassionete OKUNDU
27.cüzpassionete OKUNDU
28.cüz C cansu_tr
29.cüz C cansu_tr OKUNDU
30.cüzANNONA OKUNDU
Allah kabul etsinCanim cuzler bitti.
Benim amcam gidiyor. Hatminin duasini yaptirmasi icin konusacagim. Ne demem gerekiyor ?kızlar yakın tarihlerde ümreye gidecek tanıdığınız olursa bildirim yaparsanız hatmimizin duası kutsal topraklarda yapılsın inşallah.pınar bunu çok istiyor
1.cüzevTik
2.cüzShinSeGi
3.cüzVeson OKUNDU
4.cüzElcanki
5.cüzSaRaa22
6.cüzANNONA OKUNDU
7.cüzMelan-kolik5
8.cüzpassionete OKUNDU
9.cüzpassionete OKUNDU
10.cüzpassionete OKUNDU
11.cüzpassionete OKUNDU
12.cüzpassionete OKUNDU
13.cüzpassionete OKUNDU
14.cüzpassionete OKUNDU
15.cüzpassionete OKUNDU
16.cüzpassionete OKUNDU
17.cüzpassionete OKUNDU
18.cüzpassionete OKUNDU
19.cüzVeson OKUNDU
20.cüzpassionete OKUNDU
21.cüzThemodernmumma OKUNDU
22.cüzThemodernmumma OKUNDU
23.cüzpassionete OKUNDU
24.cüzdurkan OKUNDU
25.cüzpassionete OKUNDU
26.cüzpassionete OKUNDU
27.cüzpassionete OKUNDU
28.cüz C cansu_tr
29.cüz C cansu_tr OKUNDU
30.cüzANNONA OKUNDU
Ay çok güzel:))ne zaman gidiş tarihi.Benim amcam gidiyor. Hatminin duasini yaptirmasi icin konusacagim. Ne demem gerekiyor ?
2 gun once aciklandi. Tam tarihi firma verecek daha belli degil yani. Ama nasil bi konusma yapmam lazim ?Ay çok güzel:))ne zaman gidiş tarihi.
Durumu anlat CNm . bir bebek var bir arkadaşın bebeği.adı Kaan anne adı pınar.böyle böyle yaşadıklarını anlat.ona hatim indirdik şifa bulsun diye hatim duasını umreye gidince yaptırabilir misin diye sor.onların hocaları vardır.onlara söylerse onlar yapar duasını.olmadı kendisi yapsın.hadi senden haber bekliyoruz inşallah2 gun once aciklandi. Tam tarihi firma verecek daha belli degil yani. Ama nasil bi konusma yapmam lazim ?
17-18 Temmuz mus canim, yakin degil malesef ya.Ay çok güzel:))ne zaman gidiş tarihi.
Oo CNm o hacca gidiyor demekki.bize yakın tarihte umreye gidecek biri lazım17-18 Temmuz mus canim, yakin degil malesef ya.
Yok hac dedim ya, Umre sorayim hemen koye.Oo CNm o hacca gidiyor demekki.bize yakın tarihte umreye gidecek biri lazım
Dikkatimden kaçmış demekki CNm.hadi bir sor bakalım inşallah birileri çıkarYok hac dedim ya, Umre sorayim hemen koye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?