İnşallah en kısa.zananda sağlığına kavuşur yavrucamKaan Ameliyattan çıkmış 48 saat uyutacaklarmış kıpırdamasın kanama olmasın diye
12. ve 13. cüz 200 adet Tefriciye 1100 adet Ya SafiKızlar Kaan bebeğin şifa bulması için kur'an-ı Kerim hatmine başladık inşallah.arapça bilip okumak isteyenler yA da okutabilecekler bildirim yapsın.kaan bebek şifa bulsun inşallah.allah kabul etsin.
1.cüzevTik
2.cüzShinSeGi
3.cüzVeson OKUNDU
4.cüzElcanki
5.cüzSaRaa22
6.cüzANNONA OKUNDU
7.cüzMelan-kolik5
8.cüzpassionete OKUNDU
9.cüzpassionete OKUNDU
10.cüzpassionete OKUNDU
11.cüzpassionete
12.cüzpassionete
13.cüzpassionete
14.cüzpassionete
15.cüzpassionete
16.cüzpassionete
17.cüzpassionete
18.cüzpassionete
19.cüzVeson
20.cüzpassionete
23.cüzpassionete OKUNDU
25.cüzpassionete OKUNDU
26.cüzpassionete OKUNDU
27.cüzpassionete OKUNDU
28.cüz C cansu_tr
29.cüz C cansu_tr OKUNDU
30.cüzANNONA OKUNDU
Canim Kuran kursundan 1 kere de hatim yapacaklar paylastim.Kaan Ameliyattan çıkmış 48 saat uyutacaklarmış kıpırdamasın kanama olmasın diye
Cnm 12-13 ü passionete almıştı12. ve 13. cüz 200 adet Tefriciye 1100 adet Ya Safi
okumamıs diye üzerinden yük alayım dedim canım.Cnm 12-13 ü passionete almıştı
Rabbim Şafi niyetine kabul etsin inşallahCanim Kuran kursundan 1 kere de hatim yapacaklar paylastim.
Pınarla görüşüyor musun CNm ondan mı aldınokumamıs diye üzerinden yük alayım dedim canım.
Pınar cüzleri kendisi okumuyor o da farklı nefeslere kişilere dağıtıyor .21-22-24 boşokumamıs diye üzerinden yük alayım dedim canım.
Tamam 21-22 olsun o zaman, konusmuyorum ama konusmak isterim.Pınar cüzleri kendisi okumuyor o da farklı nefeslere kişilere dağıtıyor .21-22-24 boş
Ben de onunla konuşup ondan mı aldın cüzleri sandım CNm.21-22 yi sana yazdım.sen İstanbul'da mıydınTamam 21-22 olsun o zaman, konusmuyorum ama konusmak isterim.
Sanırım.sadece 24 kaldıHayırlı akşamlar kağan bebek için bende cüz okumak istiyorum hangi cüz kaldığını bildirirseniz okuyacağım.allah şifa versin inşallah
Evet 24 kaldı CNm okuyunca bildirim yaparsın CNm Allah kabul etsinTamam okurum bitince yazarım.
Sanırım.sadece 24 kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?