- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
rabbim yar ve yardımcisi olsun,sabır versin dayanma gücü versin evladının acısını göstermesin tez zamanda kavuşsunlar inşAllahAz önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.
Canım benim yaa aklımdan çıkmıyor hiç. Evdeki herkes Kaan'a dua ediyor. Rabbim büyük, inşallah dualarımızı kabul eder, Kaanımızı annesine babasına bağışlar.Az önce yazıştık.bir değişiklik Yok.görmeye geldim şimdi ama 2-3 dr başında müdahale ediyordu beni dışarı çıkarttılar dedi.en son öğlen mesajı atmadan önce görmüş.ecmo ya bağlanması kötü oldu tüm organlara zarar veriyor dedi.içerde sadece 5 dakika bırakıyorlarmış durumu kötü olduğu için.ablası varmış 1-2 saat uzaklıkta onda kalıyormuş ordan gidip geliyormuş.sütüm çok azaldı dedi.takma kafaya Kaan iyilesşsin yeterki dedim.her öğlen 12:30-13:30 gibi bilgi veriliyormuş.biliyorum zor ama uyumaya çalış yemeye çalış dedim.çok zor dedi.allahtan ümidini kesme herkes dua ediyor.birimizden birinin duası kabul olur inşallah dedim.evet biliyorum Allah razı olsun hepinizden dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?